Fagerhultin Cirrus on uusi kustannustehokas pylväsvalaisin erinomaisella valaistumukavuudella. Valitse tai muokkaa valaisimesta konfiguraattorin avulla kohteeseen sopivat ominaisuudet.

Valaisimen suunnittelussa on huomioitu valon jakautuminen

Cirrus on tämän syksyn tilausvalmis uutuustuote. Skandinaavisen pelkistetty muotoilu, jonka suorat ja kaarevat viivat muodostavat tyylikkään vaikutelman. Yläosan kehä antaa valaisimelle selkeän luonteen sekä samalla yhdistää ja tiivistää kuvun. Valaisimessa on epäsuora valonlähde, joka tarjoaa erinomaisen valomukavuuden pyöreän, kaarevan heijastimen kautta. Valaisimen suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon tasainen ja pehmeä valon jakautuminen heijastimelle, jotta valaisin on edukseen sitä katsottaessa. Symmetrinen valonjako luo häikäisemättömän valaistuksen pehmeillä siirtymillä.

Käytännöllistä yleisvaloa puisto- ja asuinympäristöihin

Cirruksessa on valovirtavaihtoehtoja 3000 lumeniin asti (<95 lm/W). Valaisimeen on saatavilla useita eri värejä, kaapeli- ja valonohjausvaihtoehtoja, joista käyttötarkoitukseen sopivan voi etsiä tai muokata Fagerhult Configure -konfiguraattorin avulla.

Valaistusta voidaan käyttää puistoissa ja asuinalueilla luomaan viihtyisä ja turvallinen ympäristö, jossa ihmiset haluavat viettää aikaa myös auringonlaskun jälkeen. Valaistus ja valaisimet ovat integroitu osa maisema-arkkitehtuuria, mikä vaikuttaa sen suunnitteluun ja luonteeseen.

Cirrus on muotoiltu skandinaavisen suorilla linjoilla ja kuvussa sijaitsevalla avaralla tilalla, joka antaa nykyaikaisen mutta silti klassisen ilmeen valaisimelle. Se on erittäin kustannustehokas tuote puisto- ja asuinympäristöihin, joissa et halua tinkiä tyylistä tai valaistusmukavuudesta.

Snro Tuote Kuvaus
4530975 Pylväsvalaisin Cirrus IP 66 21W 2000lm 830
4530976 Pylväsvalaisin Cirrus IP 66 32W 2800lm 830
4530977 Pylväsvalaisin Cirrus IP 66 19W 2000lm 840
4530978 Pylväsvalaisin Cirrus IP 66 32W 3000lm 840


Teksti ja kuvat: Fagerhult

PCE IMST ja ISCHL, pinottavat pistorasiakeskukset

Iskunkestävät ja käytännölliset keskukset työmaiden ja erilaisten tilaisuuksien tilapäiseen sähkönjakeluun.

ABB Vakiokeskukset sinne missä tarvitaan sähköä

ABB:n vakiokeskukset ovat kotimaisia ja ne on suunniteltu nopeaan sekä turvalliseen asennukseen. Kaikissa keskuksissa on käytetty ABB:n S200S-johdonsuojakatkaisijoita, joiden jousiliittimiin asennetaan johtimet nopeasti edestäpäin. Näin näkyvyys kytkentään säilyy koko ajan. Ajan säästön lisäksi jousiliitin eliminoi löysien liitosten mahdollisuuden tuoden lisää turvallisuutta asennukseen.

Rittal IoT- rajapinta kaikkiin Blue e+ -tuotteisiin

IoT Interface sopii kaikkiin Blue e+ -jäähdyttimiin.