Fagerhultin Cirrus on uusi kustannustehokas pylväsvalaisin erinomaisella valaistumukavuudella. Valitse tai muokkaa valaisimesta konfiguraattorin avulla kohteeseen sopivat ominaisuudet.

Valaisimen suunnittelussa on huomioitu valon jakautuminen

Cirrus on tämän syksyn tilausvalmis uutuustuote. Skandinaavisen pelkistetty muotoilu, jonka suorat ja kaarevat viivat muodostavat tyylikkään vaikutelman. Yläosan kehä antaa valaisimelle selkeän luonteen sekä samalla yhdistää ja tiivistää kuvun. Valaisimessa on epäsuora valonlähde, joka tarjoaa erinomaisen valomukavuuden pyöreän, kaarevan heijastimen kautta. Valaisimen suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon tasainen ja pehmeä valon jakautuminen heijastimelle, jotta valaisin on edukseen sitä katsottaessa. Symmetrinen valonjako luo häikäisemättömän valaistuksen pehmeillä siirtymillä.

Käytännöllistä yleisvaloa puisto- ja asuinympäristöihin

Cirruksessa on valovirtavaihtoehtoja 3000 lumeniin asti (<95 lm/W). Valaisimeen on saatavilla useita eri värejä, kaapeli- ja valonohjausvaihtoehtoja, joista käyttötarkoitukseen sopivan voi etsiä tai muokata Fagerhult Configure -konfiguraattorin avulla.

Valaistusta voidaan käyttää puistoissa ja asuinalueilla luomaan viihtyisä ja turvallinen ympäristö, jossa ihmiset haluavat viettää aikaa myös auringonlaskun jälkeen. Valaistus ja valaisimet ovat integroitu osa maisema-arkkitehtuuria, mikä vaikuttaa sen suunnitteluun ja luonteeseen.

Cirrus on muotoiltu skandinaavisen suorilla linjoilla ja kuvussa sijaitsevalla avaralla tilalla, joka antaa nykyaikaisen mutta silti klassisen ilmeen valaisimelle. Se on erittäin kustannustehokas tuote puisto- ja asuinympäristöihin, joissa et halua tinkiä tyylistä tai valaistusmukavuudesta.

Snro Tuote Kuvaus
4530975 Pylväsvalaisin Cirrus IP 66 21W 2000lm 830
4530976 Pylväsvalaisin Cirrus IP 66 32W 2800lm 830
4530977 Pylväsvalaisin Cirrus IP 66 19W 2000lm 840
4530978 Pylväsvalaisin Cirrus IP 66 32W 3000lm 840


Teksti ja kuvat: Fagerhult

Siemensin valokaarivikasuojat ovat uudistuneet

Havaitse johdinviat ennen kuin vahinko syntyy

Saneerauskeskus uudella saranointitekniikalla

Saneerauskeskukseen RP2E15JS-IT kehitettiin uusi saranointitekniikka, jolloin se sopii erinomaisesti saneerauskohteisiin, joissa tilaa on niukasti. Uudella saranointitekniikalla keskus voidaan sijoittaa vaaka-asentoon vaikka ulko-oven yläpuolelle kattoa vasten.

EVlink Wallbox Plus – Uudistunut kotilatauslaite nopealla toimituksella suoraan SLO:n varastosta!

EVlink Wallbox Plus on tyylikäs, helppokäyttöinen ja ennen kaikkea luotettava kotilatauslaite, jolla saat tunnissa ladattua autoosi lisää toimintamatkaa 20-100 km, laitemallista ja auton ominaisuuksista riippuen.