X-LOCK

Vain yksi napsautus ja X-LOCK on käyttövalmis! Bosch X-LOCK on uudenlainen tapa kiinnittää käyttötarvikkeet kulmahiomakoneeseen. X-LOCK tuotteiden edut ovat huomattavat verrattuna aiempaan tarjontaan.

X-TRA KÄTEVÄ: Laikan helppo vaihto ilman löysättäviä osia tai erillisiä asennustyökaluja.

X-TRA MONIPUOLINEN: Valtava hiomakone- ja käyttötarvikevalikoima, joka kattaa kaikki käyttökohteet.

X-TRA TURVALLINEN: Käyttötarvikkeita ei voi asentaa väärin päin. X-brake toiminto pysäyttää laikan pyörimisliikkeen välittömästi, kun lopetat ”kaasun” painamisen. Kick back -control estää takaiskun upotussahauksissa.

 

 

ProCORE

Bosch ProCORE -akkuperhe mullistaa akkuteknologiaa. Flexible Power System: 100 % yhteensopiva kaikkien uusien ja aiempien Bosch Professional 18 V:n sähkötyökalujen ja latauslaitteiden kanssa. 135 % pidempi elinikä tavalliseen akkuun verrattuna akun ylikuumenemisen estävän COOLPACK 2.0 -teknologian avulla

Snro Akun teho Selite
6462454 18 V 4.0 Ah Akku on yhtä tehokas kuin tavallinen akku, mutta uusi kennoteknologia mahdollistaa tavallista 6 Ah:n akkua vastaavan tehon ja tekee akusta huomattavasti pienemmän ja kevyemmän.
Saatavana myös 2 akkua ja latauslaitteen sisältävänä pakkauksena. Sähkönumero: 6462458
6462453 18 V 8.0 Ah Akku on suorituskykyinen ja tarjoaa yhtä suuren tehon kuin 1 600 W:n verkkovirtakäyttöinen työkalu. 87 % enemmän tehoa tavalliseen akkuun verrattuna - uusimman kennoteknologian ja Boschin älykkään akkuhallinnan avulla.
6462452 18 V 12 Ah Maksimaalinen teho ja käyntiaika: akkukapasiteetti varmistaa verkkovirtakäyttöistä mallia vastaavan tehon ja sopii pitkäkestoisiin töihin.
Saatavana myös 2 akkua ja latauslaitteen sisältävänä pakkauksena. Sähkönumero: 6462449

 

 

GWX 18 V 10  kulmahiomakoneperhe

Uusi GWX 18 V-10 kulmahiomakoneperhe X-LOCK lukitusmekanismilla (sähkönumerot: 6462479, 6462480 ja 6462481) yhdistettynä uuden Bosch ProCORE -akun kanssa muodostavat parivaljakon, jonka ansiosta et enää tarvitse johdollisia työkaluja.

GWX 18V-10 SC mallin Bluetooth Connectivity -moduuli mahdollistaa asetusten tekemisen suoraan Toolbox-sovelluksen kautta. Käyttöliittymän avulla valitset pyörimisnopeuden ja hallinnoit työkalun käyttötietoja helposti. Tämä työkalu sopii metallin, kiven ja betonin leikkaus- ja hiontatöihin.

 

 

 

 

Metalliset asennusputket OBOlta

OBOn asennusputkivalikoima sisältää lujia ja erittäin lujia putkia ja jatko- sekä kaarimuhveja kierteillä tai ilman kierteitä.

Omronin V430-F viivakoodinlukijassa on IP67-luokan kotelointi

Omron tarjoaa kokonaisvaltaisia laadunvalvonta-, tarkistus- ja jäljitettävyysratkaisuja teollisuusautomaation tarpeisiin.