SLO on aloittanut  yhteistyön Vaasalaisen Ampner Oy/Testcom Oy kanssa. Heiltä löytyy huolto- ja kunnossapitokeikoille säädettävä DC-teholähde, joka tuottaa galvaaniseti erotetun 1250V tasajännitteen ja 1A virran.

Kannettava DC teholähde on suunniteltu vaativissa kenttäolosuhteissa käytettäväksi. Teholähde on kestävässä laukussa, jota on helppo käyttää ja käsitellä. Tuotteen paino on ainoastaan 11kg. Se on hyvä valinta esimerkiksi taajuusmuuttajien kenttähuolloissa sekä käyttöönotoissa. Korkean lähtöjännitteen ansiosta myös aurinkopaneelien simulointi on mahdollista tällä teholähteellä.

Käyttökohteet

DC Teholähdettä voidaan käyttää

  • Taajuusmuuttajien huolloissa, kun tarvitaan korkeaa jännitettä taajuusmuuttajan DC välipiiriin
  • kun on tarvetta elvyttää varastossa olleita kondensaattoreita tai inverttereitä

Laitteen lähtöjännite ja virta voidaan säätää portaattomasti potentiometrillä 0-1250 VDC sekä 0-1A.

Tekniset tiedot

  • Syöttöjännite: 230 VAC ±15%
  • Lähtöjännite: Säädettävä 0 – 1250 VDC 
  • Lähtövirta: Säädettävä 0 – 1 A
  • Jännitteensäätö: Portaattomasti potentiometrillä
  • Virransäätö: Portaattomasti potentiometrillä
  • Lämpötilat: Käyttölämpötila: 0 … +55 ºC
  • Säilytys: -40 … +70 ºc
  • Mitat: (L x K x S) 410 x 170 x 320 mm

 

Snro Tuotekoodi Selite
97 500 10 HVPS1250C Säädettävä teholähde 0-1250VDC

 

Ampner Oy On suomalainen palveluyritys, joka tarjoaa tuotteita ja palveluja sähköenegerian verkkoon liittämiseen. Testcom Oy, on Ampner Oy:n tytäryhtiö, joka valmistaa teollisuuden testaus sekä laadunhallintajärjestelmiä teho- ja automaatioasiakkaille.

Prysmianilta ensimmäinen Cca-luokan instrumentointikaapeli suomalaismarkkinoille

Prysmian Groupin halogeenittomien palonkestoisten kaapeleiden AFUMEX C-PRo -valikoima on täydentynyt NOMAK-HF C-PRo -kaapelilla. Tämä Cca-s1,d1,a1-paloluokan kaapeli on ensimmäinen Cca-luokan instrumentointikaapeli suomalaismarkkinoilla.

Tuotteiden vaatimustenmukaisuus vientikaupassa

Suomalaisella teknologiateollisuudella on merkittävä rooli kotimaisessa ja kansainvälisessä kaupassa. Useat yritykset tähtäävätkin kokonaan uusille, kansainvälisille markkinoille hakemaan myyntiin nostetta. Hallittu riskinottokyky, strategiset päätökset ja pitkän aikavälin suunnitelmat antavat yrityksille hyvät mahdollisuudet ulkomaan markkinoilla, kunhan tekninen perusta on kunnossa.

DrivePro® Extended Warranty -jatketulla takuulla saat mielenrauhaa

Danfoss Drivesin DrivePro®-palveluihin kuuluvan jatketun takuun kestoksi on mahdollista valita jopa kuusi vuotta valmistuspäivästä.