Pylväsvalaisimet Atlas, Plaza ja Boulevard, sekä seinävalaisin Vino Duo.

Atlas-puistovalaisin

Atlas on ajaton, perinteisesti muotoiltu puistovalaisin, jossa yhdistyvät moderni valaistusteknologia, korkea iskunkestävyys ja huippuluokan energiatehokkuus. Valaisimella on 33 W teho ja valovirta 4500 lm. Aluevalaistukseen suunnitellun valonjaon ansiosta Atlas soveltuu monipuolisiin valaistusratkaisuihin puisto- ja viheralueille, aukioille sekä taloyhtiöiden piha-alueille ja kävelyteille.

Atlas on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, runko on painevalettua alumiinia, hattu alumiinia ja kupu kirkasta UV-suojattua polykarbonaattia ja se voidaan asentaa suoraan Ø 60 mm pylvääseen. Lisävarusteeksi on saatavana häikäisysuoja, jolla rajaat valon haluttuun suuntaan.

Valaisin voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan, projektikohtaisesti Casambi-, Dali-, Night Dim- ja CLO-ratkaisuina sekä erilaisilla liitosjohdoilla. Valaisin on tilattavissa myös erilaisilla valovirtapaketeilla.

 

Plaza-puistovalaisin

Plaza on muunneltava puistovalaisin puistojen ja aukioiden sekä piha-alueiden ja kävelyteiden valaistukseen. Valaisimen 42W teho ja valovirta 5500 lm. Valaisinmallista on saatavana kahta
optiikkavaihtoehtoa: leveä valonjako soveltuu aluevalaistukseen, epäsymmetrinen
valonjako kulkuväylien valaistusratkaisuksi. Plazan runko on painevalettua alumiinia, väri harmaa RAL7015, kupu karkaistua lasia. Kestävä valinta korkean IK9-ilkivaltaluokituksen ja pitkän käyttöiän (L90 100 000 h, TA25 °C) ansiosta. Valaisin asennetaan suoraan pylvääseen.

Projektikohtaisesti saatavana teho- ja valovirtavaihtoehdot 32W 4000 lm, 70W 9000 lm ja 80W 10 200 lm. Tilattavissa myös kapealla valonjaolla, Dali-2-ohjauksella sekä yöhimmennyksellä. Saatavana Zhaga- tai Nema-liittimillä, kaapelit eri mitoilla ja tyypeillä.

 

Boulevard-puistovalaisin

Tyylikäs ja muunneltava Boulevard-valaisin soveltuu puistojen ja aukioiden sekä piha-alueiden ja kävelyteiden valaistukseen. Valaisimella on 40 W teho ja valovirta 4200 lm. Valaisin on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja komponenteista. Runko on alumiinia ja kupu karkaistua lasia. Iskunkestävyysluokitus on IK09 ja pitkä käyttöikä 100 000 h (L90 100 000 h, TA25 °C). Valaisin asennetaan suoraan pylvääseen.

Projektikohtaisesti saatavana teho- ja valovirtavaihtoehto 60W 6300 lm. Tilattavissa myös kapealla valonjaolla, Dali-2-ohjauksella sekä yöhimmennyksellä. Kaapelit tilattavissa eri mitoilla ja tyypeillä.

 

Vino Duo -seinävalaisin

Monikäyttöinen Vino Duo julkisivuvalaisin on suunniteltu pientalojen yleisvalaisimeksi sekä taloyhtiöiden ja teollisuushallien sisäänkäyntien valaistukseen. Seinävalaisin soveltuu kohteisiin, joissa edellytetään hyvää iskunkestokykyä (IK10). Voit käyttää Vino Duoa myös numerovalaisimena, kun liimaat kupuun erikseen hankkimasi kirjain- tai numerotarrat. Valitse värilämpötila kahdesta ja valoteho kolmesta vaihtoehdosta asennuksen yhteydessä.

Valaisimen runko ja kupu ovat UV-stabiloitua polykarbonaattia. Runkoväri valkoinen RAL 9016 ja musta RAL 9005. Kiinteä led 6W 500 lm / 12W 1000 lm / 19W 1500 lm. Valoteho valitaan asennettaessa ja se on vaihdettavissa valaisimesta.

 

Moneen taipuva uusi LEDVANCE LED -nauhajärjestelmä

Helppo suunnitella, yhdistellä ja asentaa

Enim Lighting Iris

Kuinka nopeaa katuvalaisimen asentaminen voi olla? ENIM Lightingin uuden katuvalaisintuoteperheen suunnittelu lähti ajatuksesta, että valaisimen asentaminen ja huoltaminen pitäisi olla mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Lisäksi valaisimen pitäisi soveltua pohjoisen haastavissa valaistusolosuhteissa monenlaisiin eri tievalaistuskohteisiin. Lopputuloksena syntyi innovatiivinen ja erittäin korkealaatuinen IRIS katuvalaisinsarja. Valaisimessa on ainutlaatuinen kaksiosainen runkorakenne, mikä mahdollistaa erittäin nopean asennuksen. Pylvään päähän tai valaisinvarteen kiinnitetään asennustelakka, johon kytketään myös virransyöttö. Itse valaisinosa voidaan tämän jälkeen kääntää paikalleen helposti, täysin ilman työkaluja. Mahdollinen valaisimen huolto tai vaihtaminen onnistuukin ilman sähkötöitä. Valaisimen virtaviivainen muotoilu soveltuu myös erinomaisen hyvin pohjoisen olosuhteisiin. Yläpuolen ollessa täysin sileä valaisin ei kerää lainkaan roskia tai likaa. Lisäksi reilun kokoinen valoaukko mahdollistaa hyvin laajan valikoiman erilaisia optiikoita, jotta haastavimpienkin katuprofiilien vaatimukset saadaan täytettyä. Valaisimesta on olemassa kaksi runkokokoa: IRIS1 (20-130W) ja IRIS2 (140-200W). Valaisin on saatavilla kahdessa eri vakiovärissä (RAL7015/RAL7035). Lisäksi tilauksesta valaisin voidaan toimittaa myös muissa RAL sävyissä. Kiinnitysosa on kääntyvä, joten valaisimen voi asentaa sekä pylvääseen että valaisinvarteen ilman lisäosia, ja tarvittaessa kallistaa -15 - +15 astetta. Valaisin voidaan varustaa sekä ylä- että alapuolisella ZHAGA tai NEMA -liittimellä. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tuote 4531308 Katuvalaisin - IRIS1 20-40W AS14 4531309 Katuvalaisin - IRIS1 30-60W AS14 4531310 Katuvalaisin - IRIS1 70-90W AS14 4531339 Tievalaisin - G 40W 16 740 5523 AS8 [/su_table]   Teksti ja kuvat: Batpower    

Nykyaikainen LED-myymälävalaistus LEDVANCE Tracklight Spot w-kosketinkiskovalaisimella

LEDVANCE Tracklight Spot on kompakti kohdevalaisin elegantilla muotoilulla, jonka avauskulmaa voidaan muuttaa helposti heijastinta vaihtamalla.