Suomessa suunniteltu ja valmistettu modulaarinen 93PS UPS sopii erinomaisesti kiinteistöjen ja teollisuuden yms. kriittisille kuormille.

Eaton 93PS on Suomessa suunniteltu ja valmistettu modulaarinen UPS, joka soveltuu erinomaisesti kiinteistöjen ja teollisuuden yms. kriittisille kuormille.

Laitteen korkea hyötysuhde, erittäin pieni tilantarve ja edistykselliset teknologiat takaavat kokoluokkansa pienimmät elinkaarikustannukset sekä parhaan sähkön saatavuuden.

Edut/ Hyödyt

  • Energiansäästöjärjestelmä Energy Saver System (ESS)
  • Mahdollistaa jopa 99 % hyötysuhteen
  • Pieni tilantarve, rungon pinta-ala vain 0,25 m
  • HotSync-kuormanjakoteknologia mahdollistaa UPS-laitteiden rinnankäytössä poikkeuksellisen hyvän toimintavarmuuden ja luotettavuuden
  • Virtuaalisointivalmius takaa toiminnan jatkuvuuden
  • ABM-akustonvalvonnalla jopa 50 % pidempi akuston käyttöikä
  • Sähkönumerollisilla vakiolaitteilla helppo konfigurointi 40 kW asti
  • Laitteen käyttöönotto sekä hallinta on helppoa

Tuotteet löytyvät sähkönumerovälillä 84 170 00 – 84 170 45.

Made in Finland SLO Oy

 

Eaton

Lisätietoja

tuotepäällikkö Sami Tolkki puh. 010 283 2271, sami.tolkki@slo.fi tai SLO-myynti

 

Uutta UTU:n tuotannossa: Työmaakeskus mopsi apuna rakennusten sähköistämisessä

UTU:n vakiokeskusvalikoima vahvistui uudella työmaan alakeskussarjalla - mopsilla. Nyt voit hoitaa koko rakennuksen sähköistyksen aina ensimmäisestä sähköntarpeesta rakennustyömaalla lopullisten asukkaiden sähkönkulutukseen UTU:n keskustuotteilla. Mopsi lähtee mielellään mukaasi lähimmästä Soneparin myymälästä!

Uusi vedonpoistaja AP9/AP10-pintajakorasioihin

Nopea ja ruuviton asennus jopa kolmelle kaapelille Ainutlaatuisen ratkaisun ansiosta vedonpoistamiseen ei tarvita ruuveja tai työkaluja. Kaapeli kiinnitetään nippusiteellä, mikä tekee asennuksesta helppoa ja säästää asennusaikaa. Soveltuu käytettäväksi AP9- ja AP10-jakorasioiden kanssa. Vedonpoistajaa voidaan käyttää eripaksuisten kaapeleiden Ø6–17 mm sekä kalustekaapeleiden kanssa.   Käyttö Asennus yhdellä vedonpoistajalla. Kahta vedonpoistajaa voidaan käyttää vastakkaisilla reunoilla. Asennus keskelle vain AP9-rasian kanssa.   Asennus Asenna vedonpoistaja jakorasiaan ja työnnä kaapeli kalvotiivisteen läpi rasiaan. Asenna nippuside kaapelin ympärille ja pujota se vedonpoistajaan. Varmista, että nippuside on tukevasti oikeassa kohdassa ennen kiristystä. Asennus on valmis, kun nippuside on kiristetty. Varmista vedonpoisto vetämällä kaapelia hieman ulospäin. (Nippuside ei sisälly toimitukseen.)   [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Kuvaus Tyyppi Pakkauskoot 16 125 94 Vedonpoistaja kolmelle kaapelille, Ø6–17 mm AS9.10 10/100/1000 [/su_table]  

SELCAST vaihtorasiat

Metalliset sähköasennustarvikkeet vaativiin olosuhteisiin