Philipsin uusi CoreLine wall-mounted on kustannustehokas ja muotoilultaan kestävä ja matala yleisvalaisin katto- ja seinäasennukseen sisä- tai ulkotiloihin.

 

Valaisimiin on yhdstettävissä erillinen tai integroitu tunnistin, minkä ansiosta valaisimen voi yhdistää älykkäisiin valaistuksen ohjausjärjestelmiin, kuten Interact Prohon. Valaisimeen on myös saatavilla MultiColor/Lumen-ominaisuus, joka tarjoaa vielä enemmän säätövaihtoehtoja.

MultiColor/Lumen-ominaisuuden ansiosta valaisimen värilämpötila ja valovirran määrä voidaan valita asennuksen yhteydessä kolmesta eri värilämpötilasta (2 700 K, 3 000 K, 4 000 K) ja kolmesta valovirtavaihtoehdosta. Valaisimeen on saatavilla kolme eri väristä kehystä ja luomea, joilla valaisimen ilmettä saadaan muokattua ympäristöön sopivaksi.

 

 

Philips

Tuupakan toimitalon valaistus päivittyi LED-tekniikkaan

Uudeksi valaisinmalliksi valikoitui Enston Alpo LED -toimistovalaisin varustettuna Helvarin ActiveAhead-ohjausjärjestelmällä.

Toteuta myymälävalaistuksen päivitys nopeasti WAGO Winstalla

Winsta®-pistoliitinjärjestelmällä tehtyjen myymälävalaisinprojektien asiakaskokemukset ovat olleet hyviä niin saneeraus- kuin uudiskohteissa.