Actassi on nykyaikainen tuotevalikoima rakennusten ja datakeskusten verkkoinfrastruktuureihin

Actassi Cat.6 -kaapeli kätevässä 100 metrin laatikossa

Sinulla on luultavasti paljon kannettavaa työpäivän aikana, joten miksi et kokeilisi meidän uutta 100 metrin laatikkoa.

Sen lisäksi, että kaapeleita löytyy 500 metrin rummuissa ja 305 metrin laatikoissa, meillä on nyt myös Cat.6 UTP -tietoverkkokaapeli pienessä ja kätevässä 100 metrin laatikossa, joka painaa vain 3,4 kg. 100 metrin laatikko sopii kaikkiin pienempiin tehtäviin ja se on täydellinen lisä huoltoautoosi, jotta olet aina valmiina äkillisiin tehtäviin.

Kokeile uutta 100 metrin laatikkoa!

 

Actassi S-One -liitin, sertifoitu 100W Power over Ethernet (4PPoE)

Aiemmat Power over Ethernet -tekniikan rajoitteet häviävät uuden 4PPoE-sukupolven myötä.

Jopa 100W:n teholla sitä voidaan käyttää nyt sovelluksissa, kuten edistyneissä langattomissa tukiasemissa, lämmitetyissä valvontakameroissa ja suuremmissa näytöissä.

4PPoE on uusin sukupolvi PoE-standardien sarjassa. Sekä suorituskyvyn että sovelluksen kehitys on ollut nopeaa vuoden 2003 alusta lähtien, jolloin PoE pystyi syöttämään 15 W tehoa. Tänä päivänä PPoE lähestyy 100 W:n syöttötehoa. Kehityksen myötä edellytykset kaapeleille ja liittimille ovat kasvaneet, sillä 100 W on paljon enemmän kuin normaalisti datakaapeleissa ja -liittimissä esiintyvä tehotaso.

 

Datakaapelit

PoE kaapeleissa on kyse lämpenemisestä. Mitä vähemmän kaapelin johdossa on kuparia, sitä suurempi vastus on ja mitä suurempi vastus on, sitä enemmän kaapeli lämpenee.

Suuremman halkaisijan kaapelin valitseminen siis madaltaa kaapelin lämpenemistä (eli AWG23 on parempi kuin AWG24). Yleensä halkaisijan koko seuraa kaapelin kategoriaa eli Cat.6A on suositeltavampi kuin Cat.6. Kaikki Actassi Cat.6A kaapelit

Huomaa, että jotkin kaapelivalmistajat käyttävät CCA-kaapeleita (kuparipäällysteinen alumiini), joiden johtavuus on huonompi kuin kiinteäkuparisilla kaapeleilla ja ne tuottavat siksi enemmän lämpöä.

Dataliittimet

PoE liittimissä on kyse sähkökipinöistä kytkettäessä ja erityisesti irrottaessa kytkentäkaapelia. Tämä aiheuttaa kipinöitä liittimen yksittäisten johtimien ja kytkentäkaapelin johtimien väliin. Liittimen rakenteen on varmistettava, että nämä kipinät ovat hallittuja, jotta johtimien alueet, joissa nopea tiedonsiirto tapahtuu, eivät vahingoitu. Tämä varmistaa korkean tiedonsiirron jopa toistuvissa kytkennöissä ja katkaisuissa.

Suosittelemme käyttämään vain liittimiä, jotka riippumaton testilaboratorio on sertifioinut 4PPoE:lle. Kolmannen osapuolen laboratorio on testannut Actassi S-One -liittimen onnistuneesti IEC 605126-99-002 (draft 48B / 2591 / CDV) mukaisesti.

1 kpl 96 kpl
Actassi Cat.6 UTP S-One -liitin – 4PPoE hyväksytty 7240110 7240111
Actassi Cat.6A STP S-One -liitin – 4PPoE hyväksytty 7240122 7240127

Actassi 20 vuoden järjestelmätakuu

Actassi –järjestelmä tunnetaan sen helposta asennuksesta, korkeasta suorituskyvystä ja pitkän aikavälin vakaudesta. Tästä johtuen voimme myöntää 20 vuoden laajennetun tuote- ja sovellustakuun, joka tuo mielenrauhaa järjestelmän omistajalle ja Actassi –järjestelmän käyttäjälle. Takaamme takuuaikana, että asennettu Actassi –järjestelmä tukee suorituskykyä ja sovelluksia asennetun kaapelijärjestelmän (Cat.6 tai Cat.6A) luokan ja kategorian mukaan. Schneider Electric takaa, että tuotteet pysyvät toimintakunnossa korjaamalla ja/tai vaihtamalla komponentit, sisältäen komponentit ja välittömät todelliset kustannukset. (Käyttöehdot saat paikalliselta Schneider Electricin edustajalta)

Uusi ympäristöystävällisempi Actassi -kytkentäkaapeli

Schneider Electric esittelee uuden valikoiman ympäristöystävällisempiä Actassi -kytkentäkaapeleita.

Ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Tästä syystä kytkentäkaapelit ovat tietoverkoissa yhtä tärkeitä kuin kaapelit ja liittimet. Uudet Actassi -kytkentäkaapelit ovat joustavampia ja vievät vähemmän tilaa laitekaapissa. Niitä on saatavilla useissa eri pituuksissa ja viidessä eri värissä, jotka antavat huomattavasti paremman yleiskuvan asennuksestasi.

Kytkentäkaapelit sisältävät 50 % kierrätettävää materiaalia, minkä lisäksi olemme luopuneet kokonaan muovin käytöstä 100 % kierrätettävässä pakkauksessamme.

Kaikki kytkentäkaapelit ovat nykyisten tietoverkkostandardien mukaisia ja ovat luonnollinen osa Actassi -järjestelmän asennusta, joten ne kuuluvat myös Actassin 20 vuoden järjestelmätakuuseen.

TE Connectivity RAYCHEM 102L Päätetuppilot

TE Connectivity Raychem päätetuppilot on kehitetty kaapelipäiden suojaamiseksi ulkopuolista kosteutta, likaa ja muita kaapelin ominaisuuksia heikentäviä aineita vastaan.

Nestor St Closure

Nestorin uudet jatkoskotelot mekaanisilla tiivisteillä Nestor Cablesin NesCon®-tuoteperhe sisältää kaikki valokaapeliverkkojen asennus- ja kytkentätarvikkeet sekä kattavan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita ja työkaluja. Tuotteiden yhteensopivuus on taattu kaikkien Nestor Cablesin valmistamien valokaapeleiden kanssa.

Afux Pro halogeenittomat kaapelit

Todennäköisesti maailman paras asennuskaapeli