Uusi tehokas ja helppokäyttöinen Sentry-turvarelemallisto kaikkiin yleisiin turvasovelluksiin

ABBon tuonut markkinoille uuden Sentry-turvarelesarjan. Se tulee korvaamaan nykyiset RT9 turvareleet. Käyttöönottoa ja käyttöä tukevat releiden etupaneelin kolmeväriset LEDit sekä aika- ja monitoimireleiden integroitu LED-näyttö. Laitteiden kirkas keltainen väri erottaa turvatuotteet keskuksen muista releistä.

Uusien Sentry-releiden asentaminen on helppoa, vianetsintä on nopeaa ja tarpeettomia seisokkeja on mahdollisimman vähän. Kuittaus on tehtävissä joko automaattisesti taikka manuaalisesti. Ajastintoimintojen asettelualue on laaja 0-999 sekuntia ja tarkkuus on hyvin korkea.

Sentry-turvarelemallisto koostu neljästä päätyypistä:

  • Sentry BSR -turvareleet ovat perusmalleja, jotka on tarkoitettu esimerkiksi hätäpysäytyspainikkeisiin ja turvalähtöjen laajennuksiin.
  • Sentry SSR -turvareleet ovat yksitoimisia malleja jotka sopivat esimerkiksi kahden käden laitteille, ovikytkimille ja OSSD-signaaleille.
  • Sentry TSR -mallit ovat huipputarkkoja turva-ajastimia.
  • Sentry USR -turvareleet ovat ABB:n yleiskäyttöisiä malleja, joissa on LED-näyttö ja esiasetetut määritykset.

Turvarelevalikoima

Harting-moninapaliitinsetit

Moninapaliittimien valinta on nyt helppoa!

Sähköala työllistää Pohjois-Suomessa

Pohjois-Suomessa on pitkät perinteet sähkötarvikkeiden valmistamisessa, esimerkiksi kaapeleiden valmistus alkoi Oulussa jo 1960-luvulla.

Phoenix Contactin uudistuneet Ethernet-kytkimet

Uusien 1000-sarjan peruskytkimien ylivoimaisia ominaisuuksia ovat niiden erittäin kompakti rakenne, Gigabit-tason tiedonsiirtonopeudet ja joustavat asennusmahdollisuudet sekä AC- että DC-syötöllä.