Uusi tehokas ja helppokäyttöinen Sentry-turvarelemallisto kaikkiin yleisiin turvasovelluksiin

ABBon tuonut markkinoille uuden Sentry-turvarelesarjan. Se tulee korvaamaan nykyiset RT9 turvareleet. Käyttöönottoa ja käyttöä tukevat releiden etupaneelin kolmeväriset LEDit sekä aika- ja monitoimireleiden integroitu LED-näyttö. Laitteiden kirkas keltainen väri erottaa turvatuotteet keskuksen muista releistä.

Uusien Sentry-releiden asentaminen on helppoa, vianetsintä on nopeaa ja tarpeettomia seisokkeja on mahdollisimman vähän. Kuittaus on tehtävissä joko automaattisesti taikka manuaalisesti. Ajastintoimintojen asettelualue on laaja 0-999 sekuntia ja tarkkuus on hyvin korkea.

Sentry-turvarelemallisto koostu neljästä päätyypistä:

  • Sentry BSR -turvareleet ovat perusmalleja, jotka on tarkoitettu esimerkiksi hätäpysäytyspainikkeisiin ja turvalähtöjen laajennuksiin.
  • Sentry SSR -turvareleet ovat yksitoimisia malleja jotka sopivat esimerkiksi kahden käden laitteille, ovikytkimille ja OSSD-signaaleille.
  • Sentry TSR -mallit ovat huipputarkkoja turva-ajastimia.
  • Sentry USR -turvareleet ovat ABB:n yleiskäyttöisiä malleja, joissa on LED-näyttö ja esiasetetut määritykset.

Turvarelevalikoima

Luotettavuutta mittaukseen

SLO on laajentanut tuotetarjontaansa ABB:n instrumentointi- ja analysointituotteilla.

ABB taajuusmuuttajat ja pehmokäynnistimet

ABB:n valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut erilaisiin sovelluksiin ja ympäristöihin. Loistavana esimerkkinä laajasta valikoimasta toimivat taajuusmuuttajat sekä pehmokäynnistimet. Moottorin ohjauksessa oikea laite mahdollistaa turvallisen ja kustannustehokkaan prosessin ja tätä kautta optimaalisen ympäristön menestykselle.

Sontheimer pääkytkin HLO40

Sontheimer kuormankytkin 3x40A pääkytkinkäyttöön