Asennusrenkaan rakenteen ansiosta korkeuden säätö on helppoa, nopeaa ja luotettava.

Rasiassa on runsaasti tilaa ja asennus on helppoa myös haastavissa asennustilanteissa.

Kierrä, nosta tai kallista!

Uuden integroidun asennusrenkaan ansiosta koje voidaan kiinnittää haluttuun asentoon kiertämällä tai kallistamalla rengasta. Lisäksi asennusrengasta nostamalla voidaan asentaa myös kahdelle kipsilevyseinälle.

 

Hyödyt

  • Säätömahdollisuus 1-2:lle kipsilevyseinille.
  • Lisäksi rengas mahdollistaa kojeen kiinnittämisen haluttuun asentoon.
  • Kaksi avointa Ø 20 mm kiintonysää, joissa molemmissa Ø 16 mm supistaja ja toisessa sulkutulppa.
  • Asennusrengasta voidaan kallistaa jopa neljä astetta.
  • Rankakiinnitysmahdollisuus.
  • ABB:n rasiatarvikkeet (yhdyskappaleet, nysät yms.) yhteensopivia myös tämän rasian kanssa.

 

Snro Tyyppi Kuvaus Pakkauskoot
11 523 56 AU5.6 Kojerasia, seinämäpaksuus 13-27 mm 50

Lisätarvikkeet

11 523 57 AS95 Rasiatuki kojerasialle AU5.6 (66–95 mm rangalle) 20/500
11 523 93 AS26.12 Rankakiinnike naulauslevyllä 12 mm 10/100

 

LISÄTIETOJA:

​tuotepäällikkö Ari Lehkosuo puh. 010 283 2308, ari.lehkosuo@slo.fi  tai SLO-myynti

 

 

Hide-a-Lite LEDstrip 230V IP65

Unohda ohjain ja LED-nauhan hankala juottaminen Tämän yksinkertaisemmaksi asiat eivät voisi enää mennä – LED-nauha ilman ohjainta ja rajoittavaa toisiopuolen kaapelointia. LEDstrip 230V IP65 -valonauha asennetaan ja kytketään suoraan 230V jännitteeseen katkaisuvälin ollessa vain 10 cm. Max. pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan. Vältä myös LED-nauhan hankala juottaminen käyttämättä kätevää liitäntäsarjaamme.

Uudet LEM ohjelmoitavat päävahvistimet nyt valikoimassa!

Soneparin valikoimasta tutut LEM Elettronica ohjelmoitavat päävahvistimet ovat saaneet uudet päivitetyt mallit. Uusien mallien myötä vanha malli: 75 407 79 / AT450 SAW poistui valikoimasta.  Uusia malleja löytyy kaksi kappaletta, ne ovat toimintakyvyltään vähintäänkin yhtä tehokkaita kuin edeltäjänsä, mutta kokoa on saatu reilusti pois, joka helpottaa vahvistimien asennustyötä: LEM DSP35-5G / 75 407 82 Ohjelmoitava, kompaktin kokoinen vahvistin DVB-T/T2-kanavien kanavakohtaiseen suodattamiseen tai kanavanvaihtoon. Laitteessa sisäänrakennettu 5G SAW-LTE suodin mobiilitaajuuksien pääsyn estämiseksi vahvistimeen sekä jakoverkkoon. Lisäksi automaattinen vahvistuksensäätö pitää lähtötason aina asetetussa tasossa, vaikka tulotaso antenneilta muuttuisikin. Korkean lähtötasonsa ansiosta DSP35-5G soveltuu mainiosti keskikoisiin ja suuriin antenniverkkoihin kuten rivi-ja kerrostaloihin. Erillistä ohjelmointilaitteita ei tarvita, koska DSP35-5G voidaan ohjelmoida manuaalisesti laitteen etupaneelista, automaattihaulla tai LEMGUI Android/ Windows PC ohjelmiston avulla. LEM DSP15-5G / 75 407 83 Ohjelmoitava, kompakti monituloinen monikaistavahvistin, joka on ohjelmoitava sovelluksella Apple iOS- tai Android-älypuhelimella. Soveltuu DVB-T/T2-kanavien kanavakohtaiseen suodattamiseen tai kanavanvaihtoon. Laitteessa sisäänrakennettu 5G SAW -LTE suodin mobiilitaajuuksien pääsyn estämiseksi vahvistimeen sekä jakoverkkoon. Lisäksi automaattinen vahvistuksensäätö pitää lähtötason aina asetetussa tasossa, vaikka tulotaso antenneilta muuttuisikin. Lähtötasonsa ansiosta DSP15-5G soveltuu mainiosti pieniin ja keskikoisiin antenniverkkoihin kuten omakoti, paritalo sekä pieniin tai keskisuuriin rivitaloihin. Kun parametrit ja asetukset on määritetty (suodattimet, lähtötaso, jännitesyötön, AVS jne.), riittää, että älypuhelin tuodaan ohjausyksikön lähelle ja NFC:n kautta. Ohjelmoidut parametrit siirretään muutamassa sekunnissa ja tallennetaan vahvistimeen.