SAGA™ on uusi asennuskalustesarja, jonka inspiraationa on toiminut luonnon kiertokulku. Kotimaiset Saga-tuotteet tehdään Mission to Zero™ -tehtaassamme Porvoossa, ja niiden valmistuksessa käytetään biopohjaisia uusiutuvia raaka-aineita.

Saga on uuusi, monipuolinen ja laaja kalustesarja. Saga-tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen ja laatuun.

Runkoon integroidut lapsisuojat varmistavat pistorasioiden kosketussuojauksen silloinkin, kun pintaosat on poistettu (kaksois- pistorasia, europistorasia). Saga on entistä paremmin UV-suojattu kellastumista vastaan, joten tuotteet kestävät käytössä pitkään.

Sagan design oli asentajien ja loppukäyttäjien suosikki ulkopuolisen markkinatutkimustoimiston toteuttamassa design-tutkimuksessa.

Selkeän designin ja puhtaanvalkoisen värin (RAL 9003) ansiosta Saga-tuotteet sopivat loistavasti eri tiloihin ja sisustuksiin.

Saga-tuotteilla toteutat kohteen kuin kohteen, sillä modernit toiminnot mahdollistavat kaikenlaiset sovellukset. Sarjasta löytyy myös tuotteet KNX-taloautomaatioon ja ABB-free@home- kotiautomaatioon.

  • Uusi puhtaanvalkoinen väri (RAL9003)
  • Yhteensopiva ABB-free@home- ja KNX-järjestelmien kanssa
  • Vastuullisempi valinta

Muoviosat suurimmalta osin korvattu biopohjaisella muovilla

Saga-tuotteiden muoviosien valmistuksessa suuri osa fossiilipohjaisesta muovista on korvattu biopohjaisella muovilla. Valmistetuista Saga-tuotteista n. 75 % sisältää ISCC PLUS -sertifioitua1 raaka-ainetta. Vuoteen 2030 mennessä biopohjaisen materiaalin käyttö vähentää ilmastopäästöjä arviolta 400 tonnia CO -ekvivalenttia2 vuosittain.

Saga-tuotteiden ympäristövaikutukset on arvioitu ja vahvistettu riippumattoman osapuolen verifioimilla ympäristötuoteselosteilla (tyyppi III3). Vuoden 2023 loppuun mennessä jo noin 70 %:llä Saga-tuotevalikoimasta on EPD-ympäristöseloste.

Katso Soneparin verkkokaupasta saatavat SAGA-tuotteet 

ABB logo

Teksti ja kuvat: ABB

SLO:n kautta saat laajan valikoiman Schneider Electric tuotteita

Schneider Electricin valikoimassa on uppo- ja pinta-asennettavia sähkökalusteita, joista löytyy moniin erilaisiin sisustustyyleihin sopivia vaihtoehtoja ja markkinoiden laajin valikoima asumismukavuutta parantavia tuotteita.

Kanavatuotteet liikenteenvalkoisena RAL 9016

Modernien toimistojen ja työpaikkarakennusten arkkitehti- ja sisustussuunnittelussa pyritään usein vaaleampiin ja valoisuutta korostaviin tilaratkaisuihin.