Suunniteltu ulkokäyttöön

Kaapit toimitetaan esikoottuina ja täysin asennusvalmiina ja niissä yhdistyvät joustavan IP-kiskojärjestelmän sekä kestävien ja luotettavien jakokaappien edut.

Keskus suunnitellaan ABB ConnectIT -ohjelmalla, mikä nopeuttaa projektin toteuttamista sekä säästää suunnitteluun ja dokumentaatioon kuluvaa aikaa.

Ulkoasennus säästää lattiatilaa

ABB Kabeldon -jakokeskuksissa tila käytetään tehokkaasti hyväksi ja asennus onnistuu nopeasti. Tästä asiakkaalle syntyy merkittävää lisäarvoa. Kun jakokeskus sijoitetaankin ulos eikä rakennuksen sisään, lattiatilaa säästyy tärkeämpään käyttöön.

Kun sähkötila voidaan pienentää tai jättää kokonaan pois, säästyy rakentamiskustannuksia merkittävästi. Ulkoasennuksen etuna on myös, että huoltotilanteissa rakennuksen ulkopuolella olevaan jakokeskukseen on helpompi päästä käsiksi.

Asennusvalmis kaappi

Jakokeskukset toimitetaan suoraan tehtaalta täysin asennusvalmiina, jolloin suunnitteluun ja asennukseen kuluu vähemmän aikaa. Valmiiseen keskukseen kannattaa jättää varatilaa, johon on helppo lisätä jonovarokekytkimiä myöhempiä laajennuksia varten.

 

  ABB Kabeldon -jakokeskukset Verkkokaupassa »

 

 

ABB

 

TE Connectivityn kaapeliläpivientien tiivistysjärjestelmä

RDSS (Rayflate Duct Sealing System) on TE Connectvity Raychemin kehittämä kaapeliläpivientien tiivistysjärjestelmä.

Kaapeleiden kuormitettavuuden parantaminen tuulipuistoissa

Kosketussuojien vuorottelun merkitys osana tuulipuistojen keskijännitekaapeliverkkoa on näkynyt nousevana trendinä. Tuulipuistojen kasvavat tehot, kaapeliverkkojen pituuden ja käytettävien kaapelien poikkipintojen kasvu yhdessä taloudellisten vaatimusten kanssa ovat kasvattaneet kosketussuojien vuorotteluun soveltuvien varusteiden kysyntää.

Sähkönjakelu on monipuolinen ja kehitykseen panostava toimiala

Verkonrakennuksessa painotus on pitkäikäisissä ratkaisuissa, korkeassa laadussa ja tulevaisuuden osaajissa