Suunniteltu ulkokäyttöön

Kaapit toimitetaan esikoottuina ja täysin asennusvalmiina ja niissä yhdistyvät joustavan IP-kiskojärjestelmän sekä kestävien ja luotettavien jakokaappien edut.

Keskus suunnitellaan ABB ConnectIT -ohjelmalla, mikä nopeuttaa projektin toteuttamista sekä säästää suunnitteluun ja dokumentaatioon kuluvaa aikaa.

Ulkoasennus säästää lattiatilaa

ABB Kabeldon -jakokeskuksissa tila käytetään tehokkaasti hyväksi ja asennus onnistuu nopeasti. Tästä asiakkaalle syntyy merkittävää lisäarvoa. Kun jakokeskus sijoitetaankin ulos eikä rakennuksen sisään, lattiatilaa säästyy tärkeämpään käyttöön.

Kun sähkötila voidaan pienentää tai jättää kokonaan pois, säästyy rakentamiskustannuksia merkittävästi. Ulkoasennuksen etuna on myös, että huoltotilanteissa rakennuksen ulkopuolella olevaan jakokeskukseen on helpompi päästä käsiksi.

Asennusvalmis kaappi

Jakokeskukset toimitetaan suoraan tehtaalta täysin asennusvalmiina, jolloin suunnitteluun ja asennukseen kuluu vähemmän aikaa. Valmiiseen keskukseen kannattaa jättää varatilaa, johon on helppo lisätä jonovarokekytkimiä myöhempiä laajennuksia varten.

 

  ABB Kabeldon -jakokeskukset Verkkokaupassa »

 

 

ABB

 

Valovoimaa Zephyristä Varkauden hiihtoladuille

Voimatel on saneerannut Varkauden ulkoilureittien valaistusta projektissa, jossa 750 valaisinta päivitettiin Feilo Sylvanian Zephyreihin. Lue, mitä Voimatelin projektivastaava Joonas Turunen kertoo valaistusprojektista ja yhteistyöstä SLO:n kanssa.

KKM:n energiatehokkaat muuntajat markkinoille

KKM ja Toshiba toimittavat yhteistyössä pohjoismaihin heinäkuussa 2021 voimaantulleen Ecodirektiivin (Euroopan unionin komission asetus nro. 548/2014) toisen vaiheen jakelumuuntajia. Muuntajien tyhjäkäynti- ja kuormitushäviöt täyttävät tiukat häviökriteerit.

Naficonilta kuitu kotiin

Kasvava tiedonsiirron tarve asettaa kovat vaatimukset tietoliikenneyhteyksille