Suunniteltu ulkokäyttöön

Kaapit toimitetaan esikoottuina ja täysin asennusvalmiina ja niissä yhdistyvät joustavan IP-kiskojärjestelmän sekä kestävien ja luotettavien jakokaappien edut.

Keskus suunnitellaan ABB ConnectIT -ohjelmalla, mikä nopeuttaa projektin toteuttamista sekä säästää suunnitteluun ja dokumentaatioon kuluvaa aikaa.

Ulkoasennus säästää lattiatilaa

ABB Kabeldon -jakokeskuksissa tila käytetään tehokkaasti hyväksi ja asennus onnistuu nopeasti. Tästä asiakkaalle syntyy merkittävää lisäarvoa. Kun jakokeskus sijoitetaankin ulos eikä rakennuksen sisään, lattiatilaa säästyy tärkeämpään käyttöön.

Kun sähkötila voidaan pienentää tai jättää kokonaan pois, säästyy rakentamiskustannuksia merkittävästi. Ulkoasennuksen etuna on myös, että huoltotilanteissa rakennuksen ulkopuolella olevaan jakokeskukseen on helpompi päästä käsiksi.

Asennusvalmis kaappi

Jakokeskukset toimitetaan suoraan tehtaalta täysin asennusvalmiina, jolloin suunnitteluun ja asennukseen kuluu vähemmän aikaa. Valmiiseen keskukseen kannattaa jättää varatilaa, johon on helppo lisätä jonovarokekytkimiä myöhempiä laajennuksia varten.

 

  ABB Kabeldon -jakokeskukset Verkkokaupassa »

 

 

ABB

 

Valaisinpylväskaappi KUKO22

KUKO22 on helppo ja asennusystävällinen valaisinkaappiratkaisu. Suomessa suunniteltu ja valmistetttu kaappi on tehty asennettavaksi suoraan pylvään kylkeen. Muotoilunsa ansiosta kaappi asettuu hyvin paikalleen.

FVAM Jatkokset

3M FVAM -tuotesarjaa käytetään sekä kuivien, että rasvatäytteisten telekaapeleiden jatkamiseen ja haaroittamiseen,