Kustannussäästöä moottorinsuojaukseen

Sisäinen ylijännitteenvaimennus AF kela

Perinteisten kontaktorien kanssa suositellaan käytettäväksi ulkoista ylijännitteensuojausta. Sen hankintakustannus on helposti jopa puolet itse kontaktorin hinnasta. AF-teknologiassa kontaktori huolehtii mahdollisista ylijännitteistä itse, eikä jännitepiikki pääse ohjauspiiriin asti. Käyttäjän ei tarvitse huolehtia ylijännitteensuojauksesta tai jännitepiikeistä. Yksi laite vähemmän, yksi huoli vähemmän.

Energian kulutus

AF-kontaktorit on suunniteltu käyttämään tehoa juuri sen verran, mitä kela tarvitsee pitääkseen koskettimet varmasti suljettuna – ei enempää eikä vähempää. Kelan energiankulutus on vähentynyt hienon suunnittelutyön avulla jopa 80%. Tuotteet ovat myös noin 30% kapeampia. Joskus voidaan jopa valita pienempi keskuskoko sekä kompaktimpi muuntaja ilman jäähdytystarvetta.

Mekaanisesti yhteensopivat

ABB tarjoaa AF-teknologialla täydellisen ja koordinoidun moottorin ohjaus- ja suojauslaitteiden valikoiman; kontaktorin, katkaisijan, elektronisen tai mekaanisen lämpöreleen. Kokonainen sovellusratkaisu toimii yhtä luotettavasti, kuin yksittäisen tuotteen toimitus.

Sähköisesti koordinoitu

ABB tarjoaa ammattilaisten koordinoimat käynnistinratkaisut. Tuotteet testataan erikseen ja yhdessä muiden kanssa. Niiden keskinäinen toimivuus sekä tuote- ja henkilöturvallisuus on testauksilla tarkistettu. Tuotteet on myös helppo valita omaan sovellukseesi koordinaatiotaulukoiden avulla. Koordinaatiotaulukot on saatavissa verkossa, aina päivitettynä uusimmilla tiedoilla. Omien käynnistinratkaisujen suunnittelusta tulee näin nopeaa ja helppoa.

Uudistunut ABB:n ACS580

Vakiotaajuusmuuttajasarja tuo helppokäyttöisyyden uudelle tasolle

ABB taajuusmuuttajat ja pehmokäynnistimet

ABB:n valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut erilaisiin sovelluksiin ja ympäristöihin. Loistavana esimerkkinä laajasta valikoimasta toimivat taajuusmuuttajat sekä pehmokäynnistimet. Moottorin ohjauksessa oikea laite mahdollistaa turvallisen ja kustannustehokkaan prosessin ja tätä kautta optimaalisen ympäristön menestykselle.

TeSys GV5 ja GV6

Moottorinsuojauksen uusi yläraja Moottorinsuojakatkaisijoiden käyttö laajentuu 250 kW / 400V moottoritehoille saakka.