– 8 uutta haaroitusliitintä korvaavat kaikki olemassa olevat C-liittimet!

Aivan kuten aiemmin myös uudet haaroitusliittimet sopivat harvasäikeisten johtimien jatkamiseen ja haaroittamiseen. Cu-johtimet mm. maadoituksissa, ukkosjohtimien asennuksissa sekä muun tyyppisissä potentiaalintasaussovelluksissa. Toimii erinomaisesti maahan asennettavissa maadoituksissa. Elpress liitospuristustyökaluja ja puristusleukoja käytetään näiden liittimien puristamiseen. Uusia työkaluja tai leukoja ei tarvita. Uusi C –liitinperhe on kokonaisuudessan oikosulkutestattu IEC 61238-1 standardin mukaisesti.

Ominaisuudet:

  • Erityyppisiä C-liittimiä tarvitsee nyt huomattavasti vähemmän – 8 eri tyyppiä riittää kattamaan kaikki tarpeet
  • Samat puristusleuat kuin ennenkin, mutta harvinaisempia kokoja (BC16, BC11 ja BC4) ei tarvita enää ollenkaan
  • Laajennettu käyttöalue, nyt poikkipinnaltaan 300 mm² johtimet voidaan haaroittaa 95, 70, 50 ja 25 mm² poikkipintaisiin
  • Pienet koot (70-95 saakka) tinattuja. Isommat koot (95-120 lähtien) kirkas kupari
  • Mahdollista syöttää kaikki haaroitukset edestä
  • Ympäristö- ja laatusertifiointi ISO 14001 ja ISO9001 mukaan
  • Tinapäällysteisiä, eli sopivat erinomaisesti myös maan alle suoritettavissa asennuksissa sekä liitettäessä eri materiaaleja keskenään, esim. kupari-teräs

   >> Siirry tästä verkkokauppaan ostoksille << 

Lataa tästä esite>>

Korvaavuustaulukko

Katso video:

Uudet c-liittimet ja niissä tarvittavat työkalut

Lisätietoja: tim.markusson@elpress.se

SMC esittelee nopeasti reagoivan, siirrettävän tuuletinionisaattorin

SMC on julkaissut kaksi  kannettavaa tuuletinionisaattoria,

SLO Teollisuuskaapelit – johtotekijä teollisuudelle

Olen ilolla seurannut, miten SLO:n teollisuuskaapeleiden valikoima on kehittynyt määrätietoisen ja ennakkoluulottoman kehitystyön ansiosta. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota teollisuusmyyjiemme toiveisiin ja asiakaslähtöiseen ajatteluun. Teollisten ympristöjen kaapeleilta odotetaan oikeita ominaisuuksia, vastuullisuutta valmistusprosessissa ja soveltuvuutta häiriöttämään toimintaympäristöön. 

CA10001 pH- ja lämpötilamittari

Chauvin Arnouxin kätevän kokoinen ja vedenpitävä pH- ja lämpötilamittari täsmälliseen valvontaan. Helppokäyttöinen laite soveltuu erinomaisesti kenttäkäyttöön. Käyttökohteita mm. vesiviljely, uima-altaat ja kylpylät, oppilaitokset, vedenkäsittely, juomavesi, akvaariot, juomateollisuus ja laboratoriot.