Musiikkia voi siirtää langattomasti useaa eri protokollaa käyttäen.

 

Moni järjestelmistä on yhden valmistajan yksin kehittämä ja käyttämä. Dts Play-Fi-järjestelmää käyttää moni laitevalmistaja ja niiden laitteet toimivat yhdessä.

Esimerkiksi pienen liikkeen äänentoiston saa helposti tehtyä, ilman kaapelointeja, Onkyon CD-viritinvahvistimella ja Klipsch’in kaiuttimilla. Play-Fi-sovelluksella kaiuttimia voi yhdistää stereopariksi ja tehdä monihuonejärjestelmän.

Musiikkia voi soittaa halutuilla kaiuttimilla ja ohjelmalähteenä voi olla käytännössä mikä tahansa: tietokoneen kovalevy, puhelin/tabletti, digiradiot, spotify yms. ja analogiset laitteet, kuten levysoitin.

Play-Fi -järjestelmä käyttää tiedonsiirtoon wifi-yhteyttä. Jotta wifi-yhteys toimii moitteettomasti, niin tukiaseman on oltava tehokas.

 

Klipsch’in kaiuttimet SLO verkkokaupassa

 

 

ELKO Plus nyt varastovalikoimassa

Uusittu ELKO Plus -mallisto on nyt saatavana SLO:n keskusvarastolla, joten toimitusajat kautta maan ovat lyhyitä valkoisille tuotteille.

SLOTERM P -lattialämmityskaapelit

Lattialämmitys soveltuu useimpiin lattiarakenteisiin ja -materiaaleihin itsenäisenä lämmitysratkaisuna tai lämmitysratkaisujen yhdistelmänä.

Panasonic siirtyi R32-kylmäaineeseen

Panasonicin kaikki uudet ilmalämpöpumput käyttävät edistyksellistä R32-kylmäainetta.