Sylvanian tuotevalikoimassa on valittavissa useita toimistovalaisimia ActiveAhead-valonohjausjärjestelmällä ja uusia malleja tulee jatkuvasti lisää.

Sylvania-konserni on valinnut kumppanikseen Helvarin ActiveAhead -valonohjausjärjestelmän, jota hyödynnetään lähes kaikissa Sylvanian valmistamissa toimisto- ja teollisuusvalaisimissa.

ActiveAhead on älykäs valonohjausjärjestelmä, joka ei vaadi keskitettyä hallintaa, vaan se perustuu valaisimissa olevien sensoriyksiköiden väliseen bluetooth-viestintään.
ActiveAhead on itseoppiva ohjausjärjestelmä.

Valaisimet ovat heti toimintavalmiita, kun niihin kytketään normaali 230V:n sähkönsyöttö. Järjestelmä ei vaadi mitään ohjelmointia asennusvaiheessa tai sen jälkeen, mutta parametrien muuttaminen jälkikäteen on kuitenkin helppoa. Älykkäällä valonohjausjärjestelmällä saavutetaan säästöjä energiankulutuksessa sekä ylläpitokuluissa.

 

 

ACS480 – Loppukäyttäjän ystävä

ACS480 taajuusmuuttajasarja jatkaa siitä mihin ACS355 päättää tiensä.

PROFINET IO ja Modbus TCP – kenttäväyläadapterit

ABB on tuonut markkinoille kaksi uutta kenttäväyläadapteria. FPNO-21 PROFINET IO:lle ja FMBT-21 Modbus/TCP:lle. Nämä adapterit korvaavat olemassa olevat FENA-21 ja FENA-11 kenttäväyläadapterit.

Marechal Electric EVO40 on liitin, kytkin ja kuormasta erotus samassa paketissa

EVO40 on voimaliitin, joka toimii kytkimenä ja erottimena sisältäen pyöritettävän ohjaimen (On-Off). Se on saatavilla 2-6-napaisina (+maa) vaihtoehtoina. Kuorman kytkeminen ja irrottaminen jännitteellisenä on mahdollista tehdä turvallisesti eristämällä minkä tahansa pienjännitevirtapiirin, IEC/EN 60947-1 ja 60947-3 standardien mukaisesti. Myös kaikkien 3-vaihemoottoreiden jännitteellinen kytkentä onnistuu IEC/EN 60943-3 standardien mukaisesti.  Näin ollen EVO40 täyttää kytkimien käyttöluokat AC-21A, AC-22A ja AC-23A.