SAGA™ on uusi asennuskalustesarja, jonka inspiraationa on toiminut luonnon kiertokulku. Kotimaiset Saga-tuotteet tehdään Mission to Zero™ -tehtaassamme Porvoossa, ja niiden valmistuksessa käytetään biopohjaisia uusiutuvia raaka-aineita.

Saga on uuusi, monipuolinen ja laaja kalustesarja. Saga-tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen ja laatuun.

Runkoon integroidut lapsisuojat varmistavat pistorasioiden kosketussuojauksen silloinkin, kun pintaosat on poistettu (kaksois- pistorasia, europistorasia). Saga on entistä paremmin UV-suojattu kellastumista vastaan, joten tuotteet kestävät käytössä pitkään.

Sagan design oli asentajien ja loppukäyttäjien suosikki ulkopuolisen markkinatutkimustoimiston toteuttamassa design-tutkimuksessa.

Selkeän designin ja puhtaanvalkoisen värin (RAL 9003) ansiosta Saga-tuotteet sopivat loistavasti eri tiloihin ja sisustuksiin.

Saga-tuotteilla toteutat kohteen kuin kohteen, sillä modernit toiminnot mahdollistavat kaikenlaiset sovellukset. Sarjasta löytyy myös tuotteet KNX-taloautomaatioon ja ABB-free@home- kotiautomaatioon.

  • Uusi puhtaanvalkoinen väri (RAL9003)
  • Yhteensopiva ABB-free@home- ja KNX-järjestelmien kanssa
  • Vastuullisempi valinta

Muoviosat suurimmalta osin korvattu biopohjaisella muovilla

Saga-tuotteiden muoviosien valmistuksessa suuri osa fossiilipohjaisesta muovista on korvattu biopohjaisella muovilla. Valmistetuista Saga-tuotteista n. 75 % sisältää ISCC PLUS -sertifioitua1 raaka-ainetta. Vuoteen 2030 mennessä biopohjaisen materiaalin käyttö vähentää ilmastopäästöjä arviolta 400 tonnia CO -ekvivalenttia2 vuosittain.

Saga-tuotteiden ympäristövaikutukset on arvioitu ja vahvistettu riippumattoman osapuolen verifioimilla ympäristötuoteselosteilla (tyyppi III3). Vuoden 2023 loppuun mennessä jo noin 70 %:llä Saga-tuotevalikoimasta on EPD-ympäristöseloste.

Katso Soneparin verkkokaupasta saatavat SAGA-tuotteet 

ABB logo

Teksti ja kuvat: ABB

Schneider Electricin ComPacT NSX nyt Soneparilta

ComPacT NSX -katkaisijoiden modulaarinen rakenne mahdollistaa hankinnan tarpeen mukaan ja laitteen helpon muokattavuuden koko elinkaaren aikana.

Virta- ja jännitevalvontareleet sähköverkon tilan seurantaan

Hagerin jännitteen ja virran valvontaan tarkoitettujen releiden valikoima on uudistunut. Aiemmat 2 moduulia leveät relemallit ovat korvautuneet monikäyttöisillä 1 moduulia leveillä tuotteilla. Jännitereleistä suurin osa malleista soveltuu sekä 1- että 3-vaiheverkkojen valvontaan ja korvaavat siten useamman tuotteen vanhan sarjan tuotteista, tuoden tehokkuutta materiaalihallintaan. Lisäksi kahdelle jännitereleelle on rinnakkaisversiot kahdennetuilla koskettimilla 2 moduulia leveänä toimintakriittisiin asennuksiin. Täysin uutena valikoimaan on lisätty alijännitereleet, joita voit käyttää ilmanvaihdon käytön seurantaa. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tyyppi Tuote 27 073 45 EUC100 Valvontarele virta 1v 0.5-10A ali/yli/ikk. 27 073 46 EUU100 Valvontarele jännite alij. 1/3L+N 1vk 1M 27 073 47 EUU200 Valvontarele jännite alij. 1/3L+N 2vk 2M 27 073 48 EUD100 Valvontarele jännite yli/ali+vaihej. 1/3v 1M 27 073 49 EUM100 Valvontarele jännite alij./ikk/vaihej 1vk 1M 27 073 50 EUM200 Valvontarele jännite alij./ikk/vaihej 2vk 2M 27 073 51 EUP100 Valvontarele jännite epäsym. 5-25% 1vk 1M   [/su_table]

Jussi ja IMPRESSIVO mekaaninen ajastin

Sähkölaitteiden ohjausta ja energiasäästöjä Mekaaninen Jussi ja IMPRESSIVO® -ajastin erilaisten sähkölaitteiden ohjaukseen.