Hensel KX- ja RX-sarjat tarjoavat joustavan tuoteratkaisun räjähdysvaarallisissa tiloissa vyöhykkeillä 2 ja 22. EX-jakorasiat on suunniteltu siten, että syttymisvaaraa esimerkiksi sähköstaattisen varauksen, pintalämpötilojen tai syttyvien ja johtavien pölyjen sisäänpääsyn vuoksi ei ole.

Tuotevalikoimassa on jakorasiat liittimillä 0,75-10 mm2 kaapeleille. Liittimet voidaan sijoittaa joustavasti kaapelin läpiviennin mukaan. Mikäli kaapeleita on paljon, liitintä nostamalla saadaan kaapeloinnille enemmän asennustilaa.

Sileisiin sivuseiniin voidaan tehdä läpivientejä tarpeiden mukaan. Porausmerkit helpottavat läpivientien tekoa. Kotelon koosta riippuen kaapeliläpivientejä voidaan tehdä seitsämästä jopa kymmeneen tarpeiden mukaan. Kytkentärasiat on valmistettu erittäin kestävästä polykarbonaatista, ja ne on suojattu korroosiota ja UV-säteilyä vastaan.

SnroTuote
1608159Ex jakorasia, 104x104x70mm, IP66, musta, KX0404C 

Teksti ja kuvat: FSM

Uuden sukupolven lattiarasia UDHome2

OBO on tuonut markkinoille täysin uudistuneen UDHome2 lattiarasiamalliston joka soveltuu yleisimpiin valu- ja kaksoislattioihin. 54˚ kulmaan asennetut kalusteet mahdollistavat kaikkien yleisimpien pistotulppien ja latureiden mahtumisen suljetun kannen alle ja näin ollen täyttää EN50085-2-2 standardin vaatimukset.  

M-list putkikiinnike

Taipuisille ja jäykille 16/20mm putkille M-List putkikiinnike on halogeenivapaasta muovista valmistettu kiinnityslista, joka on tarkoitettu jopa 16 Ø16mm tai Ø20mm jäykän tai taipuisan putken nopeaan kiinnitykseen. Asennuslista voidaan katkaista kahteen osaan ja ne voidaan asentaa tarvittaessa vaikka päällekkäin. Edut Suunniteltu putkien asentamiseen ja kiinnittämiseen nopeasti, lyhentää asennusaikaa jopa 75 %. Tuotteen mitta on 437 mm, joka soveltuu hyvin asennuksiin jakokeskuksien lähellä. Katkaisemalla siitä saadaan 218,5 mm pituinen ja 27 mm korkea, joka soveltuu hyvin myös kattoasennuksiin. Voidaan käyttää myös betonivalussa putkien kiinnittämiseen. Valmistettu kierrätysmuovista lszh (halogeeniton materiaali). Ympäristömerkit: BVB, Sunda Hus, Svanen. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] TyyppiSnro.KuvausPakkauskootM-LIST13 013 13Putkikiinnike taipuisille ja jäykille putkille 16/20mm10/150 [/su_table] Teksti ja kuvat: ABB Oy

OBO lattiarasia GES R2: pieni koko, suuret ominaisuudet

Tärkeä peruste oikean lattiarasian valinnassa on lattiapinnan tyyppi.