Hensel on tuttu kestävistä, lujista ja helppokäyttöisistä sähkönjakelutuotteistaan. Ne ovat paras valinta etenkin kosteisiin, likaisiin tai lämpimiin ympäristöihin.  Modulaariset MI-kotelot soveltuvat 630 A keskusjärjestelmäksi.

Kuusi kokoa

Valittavana on kuusi eri kotelokokoa sisä- ja ulkokäyttöön. Ne on erittäin helppo koota ja käyttää. Erilaisilla koteloilla saadaan juuri haluttu kokonaisuus helposti ja tyylikkäästi. 

Ilmainen suunnitteluohjelma

Henselin veloitukseton EnyGuide 3D-suunnitteluohjelma tukee kokonaisuuden suunnittelussa. Suunnitteluohjelma tarjoaa valmiit asennuskuvat ja listauksen tuotteista.

Kaikki MI-kotelot ovat IP65 ja II suojausluokan ja IEC 61439-2 standardin mukaisia.

Tuote-esimerkki: MI0201 | Snro: 34 078 02 »


Teksti ja kuvat: FSM

Schneider Electricin Acti9-valokaarivikasuojat tehostamaan kiinteistön paloturvallisuutta

Schneider Electricin sähkökeskukseen asennettavilla valokaarivikasuojilla estät tehokkaasti sähkövioista aiheutuvat tulipalot, jotka ovat yleisimpiä sähköasennuksista johtuvien tulipalojen aiheuttajia rakennuksissa.

Mustat ELKO RS16 kalusteet

Väritrendit muuttuvat jatkuvasti ja nyt kovassa suosiossa ovat tummat värit. ELKO RS16 tuotesarja laajentuu nyt 38 uudella mustalla tuotteella ja vastaa tähän tarpeeseen!

Pinseri sähköistää työmaat

UTUn omissa tuotantotiloissa Ulvilassa valmistetut pinseri-pistorasiakeskukset varmistavat sähkönjakelua myös vaativissa olosuhteissa.