GLBDCM-T222WO, snro 3451421

GAROn latausasema GLBDCM-T222WO (Snro: 3451421) sopii asennettavaksi omakotitalojen, taloyhtiöiden ja toimistojen parkkipaikoille tai vaikka parkkihalleihin. Aseman voi asentaa seinään tai erillisen latausasemaa varten suunnitellun pylvään avulla maahan. Latausasemassa on yksi Type2-pistorasia, jonka latausteho on max. 22 kW.

Latausasemassa on DIP-kytkimet, joiden avulla voidaan rajoittaa lataustehoa. Asema on varustettu DC-tasavirtavalvonnalla sekä kWh-mittarilla. A-tyypin vikavirtasuoja tulee asentaa aseman syöttöön. GLBDC-asemissa on 10 mm² riviliittimet syöttökaapelille.

WIFI ja RFID saatavilla lisämoduuleina

GLBDC-version latausasemat voidaan varustaa lisävarusteina saatavana olevilla WIFI-moduulilla sekä RFID-lukijalla. Latauksen tila indikoidaan kolmivärisellä LED-valolla. Kaikki GLBDC-mallin latausasemat ovat yhteensopivia dynaamiseen kuormanohjausjärjestelmään. Kuormanohjaus pudottaa virtaa/lataustehoa, kun kiinteistön kokonaiskuormitus lähestyy kiinteistön pääsulakkeen määrittämää kokonaiskuormitusta. Dynaamisen kuormanohjausjärjestelmän rakentaminen vaatii kWh-mittarin asentamista keskukseen sekä järjestelmään liitettävien asemien ketjuttamista parikaapelilla.

GLBDCM-T222FC, snro 3451419

Latausasema GLBDCM-T222FC (Snro: 3451419)  sopii myös asennettavaksi omakotitalojen, taloyhtiöiden ja toimistojen parkkipaikoille tai parkkihalleihin. Tässä latausasemassa on yksi Type2 kiinteä 4,5 m kaapeli, jonka latausteho on max. 22 kW ja aseman voi asentaa seinään tai erillisen latausasemaa varten suunnitellun pylvään avulla maahan. 

Pistorasiallisen mallin lailla tässäkin latausasemassa on DIP-kytkimet, joiden avulla lataustehoa voidaan rajoittaa. Asema on samoin varustettu DC-tasavirtavalvonnalla sekä kWh-mittarilla. A-tyypin vikavirtasuoja tulee asentaa aseman syöttöön. GLBDC-asemissa on 10 mm² riviliittimet syöttökaapelille.

Kun nämä kWh-mittarilliset GLBCD-latausasemat

täydentää WLAN-moduulilla snro 34 514 25, käyttäjä pääsee käsiksi kulutuslukematietoihinsa, joista saa tallennettua raportin, vaikka matkapuhelimeen, helpottamaan matkalaskujen raportoinnissa.  

WLAN-moduuli, snro 34 514 25

Katso GAROn latausasemaesite >

GAROn sähköautojen latausasemavalikoimaan Soneparin verkkokaupassa pääset tutustumaan tästä > 

Teksti ja kuvat: Garo

Tehokkaita latauksia älykkäällä kuormanhallinnalla

Helppoa, turvallista ja tehokasta sähköauton lataamista kotipihalla. Ensto One Home on varustettu paikallisella ja älykkäällä kuormanhallinnalla. Se pitää lataamisen tehokkaana silloinkin, jos sähkön saantia on kiinteistössä rajoitettu.

Charge Ampsin latausasemia nyt Soneparin varastolta!

Uuden toimittajamme Charge Ampsin latausasemia saa nyt nopealla toimituksella suoraan logistiikkakeskuksemme hyllystä!

Miksi sähköauton lataus tarvitsee älyä?

Sähköauton lataus on paljon muutakin kuin pelkkä pistoke. Älykkään sähköauton latauspalvelun käyttö on näppärää, turvallista ja säästää aikaa.