Philipsin uusien energiastandardien täyttävien LED-lamppujen, -kynttilälamppujen, -kohdelamppujen ja -valoputkien ansiosta voidaan säästää jopa 60 % enemmän energiaa muihin LED-valonlähteisiin verrattuna.

Uusien EU-direktiivien myötä energiamerkintä uudistui asettaen uuden valotehokkuusstandardin 210 lm/W, ja lisäksi ensi vuonna loisteputket poistuvat markkinoilta. Lampputyypistä riippuen perinteisen vaihto Philips Ultra Efficient -tuotteisiin maksaa itsensä takaisin jo muutamassa kuukaudessa. A- ja B-energialuokan tuotteet minimoivat energiakustannukset ja samalla edistävät kestäviä arvoja. Esimerkiksi Philipsin A-luokan LED-valoputkella on 100 000 tunnin käyttöikä, joka on 3,5 kertaa pidempi kuin tavallisilla LED-valoputkilla. Lisäksi Ultra Efficient -tuotteita ei tarvitse huoltaa tai ylläpitää, ja niiden vaihtoväli on merkittävästi harvempi.

Lue lisää »  

LED-yhteensopivat kiertovalonsäätimet Hager-valikoimaan

Nopean LED-lamppujen yleistyttyä himmennykseen soveltuvien säätimien kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti. Vastatakseen kysyntään Hager on lisännyt valikoimaansa uudet LED-himmennykseen soveltuvat kiertovalonsäätimet.

Pietarsaaren Toriparkkiin asennettiin Exaktorin LED-valaisimet

Pietarsaaren keskustassa 2016 lopulla avattu Toriparkki Ludvig tarjoaa maanalaista parkkitilaa

Nykyaikainen LED-myymälävalaistus LEDVANCE Tracklight Spot w-kosketinkiskovalaisimella

LEDVANCE Tracklight Spot on kompakti kohdevalaisin elegantilla muotoilulla, jonka avauskulmaa voidaan muuttaa helposti heijastinta vaihtamalla.