Galaxy®-profiles profiilivalikoima on tarkoitettu LED-nauhoille, joissa on kiinnitysteippi valmiina.

Tyylikkäät profiilit toimivat hyvänä lämmönjohtimena LED-nauhalle ja edesauttavat nauhan pitkää ikää. Mallisto kattaa laajan valikoiman erilaisia profiileja pinta- ja uppoasennukseen sekä kaikki tarvittavat lisätarvikkeet. Värivaihtoehdot ovat eloksoitu, valkoinen ja musta: myös suosituimpia sarjoja PL1, PL2 ja PO23 saa nykyisin mustana. Suojakansi parantaa valaistusominaisuuksia ja toimii samalla mekaanisena suojana avoimille LED-nauhoille. Profiilit soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön.

Mallistosta löytyy myös LED-nauhojen jäähdytysprofiilit. Asennusta tapahtuu ruuvikiinnikkeillä tai kokomittaisella kaapelikanavalla. Ripustusta varten on erilaisia kannattimia sekä uppoasennusta varten katon yläpuolelle kääntyvät jousikiinnikkeet. Asennukset viimeistellään päätykappalein, jotka valitaan kulloinkin rakennettavan kokonaisuuden mukaisiksi.

 

 

Tuotteet verkkokaupassa »

 

LEDVANCE Streetlight Eco Area on kustannustehokasta kulkuväylien valaistusta

LEDVANCE ECO AREA -valaisimet ovat varustettu leveällä 135° x 75° -optiikalla, jonka ansiosta ne soveltuvat käytettäväksi pihojen, pienten parkkialueiden ja kulkuväylien valaisemiseen. Valaisimet voidaan asentaa halkaisijaltaan 48 mm ja 60 mm pylväisiin, ne on varustettu 10 kV ylijännitesuojalla ja niihin on kiinteästi asennettu 300 mm pituinen liitosjohto.

Pracht Tubis BL – vaativien ympäristöjen teollisuusvalaisin

Tubis BL on monikäyttöinen, tiivis (IP67/IP69K) teollisuusvalaisin.

Suositun LEDVANCE DAMP PROOF -valaisintuoteperheen uusi sukupolvi on täällä

Entistä enemmän valoa, parempi valotehokkuus, pidempi käyttöikä