Danfoss Drivesin DrivePro®-palveluihin kuuluvan jatketun takuun kestoksi on mahdollista valita jopa kuusi vuotta valmistuspäivästä.

Teollisuuden projekteissa on usein käytäntönä pitkät takuuajat, joilla asiakas varmistaa, ettei takuuaikana pääse tulemaan yllättäviä kustannuksia. Jatkettu takuu tuo asiakkaalle mielenrauhaa. 

-Toimimme paljon laitevalmistaja-asiakkaiden kanssa ja joissain tapauksissa asiakkaamme laitteistot toimitetaan jo aikaisin asennuspaikalle ennen varsinaista käyttöönottoa. Laitteet voivat olla odottamassa käyttöönottoa pitkään, jopa yli vuoden, kertoo Key Account Manager Harri Haikonen Danfoss Drivesilta.

Jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivat takuuvaihtoehdot pienentävät kustannuksia, maksimoivat käyttöasteen ja auttavat ennustamaan huoltobudjettia. Taajuusmuuttajan elinkaari pitenee ympäri vuorokauden toimivien huoltopalveluiden ansiosta.

Jatketun takuun ominaisuudet ja edut

  • Jopa kuuden vuoden takuu
  • Luotettavat huoltopalvelut takaavat maksimaalisen käyttöasteen ja aina nopeat vasteajat
  • Kiinteähintainen sopimus ilman odottamattomia kuluja hätätapauksissa
  • Maailman luotettavimmat taajuusmuuttajakomponentit, joilla on TS 16969 -hyväksyntä
  • Alkuperäisvaraosat takaavat 100 prosentin yhteensopivuuden ja kestävyyden

Teksti ja kuvat: Danfoss

Turhat valot pois päältä: Suomen Sokerin korjaamon valaistuksen päivitys poiki energiatehokkuutta

Onnistunut saneeraus toteutettiin SLO:n kattavan kumppaniverkoston avulla

Esiasennetut jalkalaippamoottorit

Soneparin esiasennuspalvelu kokoaa jalkalaippamoottorin tilauksesi mukaan. Saat juuri tarpeisiisi räätälöidyn moottorin nopeasti ja kustannustehokkaasti jopa seuraavaksi työpäiväksi. Kun moottori sanoo sopimuksen irti Moottori on monessa tuotantolaitoksessa keskeisessä asemassa. Laiterikko tulee harvoin sopivaan aikaan ja vain toimiva laitos tahkoaa pätäkkää, jolloin viikkojen odottelu ei kiinnosta ketään. Sonepar on varmuusvarastosi Löydät laajan valikoiman ja asiantuntijuuden samalla yhteydenotolla.  Soneparin valikoima on kattava, koska esiasennuspalvelussa moottoreiden eri runkokokoihin yhdistellään isoja tai pieniä laippoja. Näin vaihtoehtoja on enemmän kuin vakioratkaisuissa. Kun tarvitset tukea valintaan tai korvaavaa tuotetta, Soneparin sertifioidut asiantuntijat auttavat uuden moottorin valinnassa. Ennen kaikkea Soneparilta tilattaessa saat uuden moottorin parhaimmillaan seuraavana työpäivänä. [su_note note_color="#eef8bc" text_color="#000000"] Esiasennetun moottorin kolme hyötyä Saat moottorin nopeasti. Sonepar on varmuusvarastosi, saat uuden moottorin suoraan logistiikkakeskuksen varastolta. Autamme valinnassa. Uusi moottori valitaan Soneparin sertifioidun asiantuntijan kanssa. Palvelu ja toimitus ovat luotettavia. Sonepar on alansa suurin toimija. [/su_note] Lataa esite!         Esiasennettu moottori on Laipoitettu jalkamoottori Oikeassa asennusasennossa Asennustavan mukainen Täsmätoimitettu Tyyppikilpimerkitty Runkokooltaan oikea       Ota yhteyttä Kysy lisätietoja nimetyltä myyjältäsi.

Paineilman kosteus aiheuttaa ongelmia

Paineilma tuotetaan yleensä puristamalla tavallista ulkoilmaa kompressorin avulla korkeampaan paineeseen. Koska ulkoilmassa on kuitenkin aina mukana myös kosteutta, joutuu vesihöyry kompressorin kautta tehtaan paineilmajärjestelmään.