Sadex Oy jatkaa vahvaa kasvuaan kaikilla liiketoiminta-alueillaan. Varmistaakseen erinomaisen palvelutason ja kannattavan kasvun, Sadex on tehnyt päätöksen keskittyä jatkossa sadevedenpoistoon sekä kattoturvaan. Tästä syystä Solar-liiketoiminta tullaan eriyttämään omaksi yhtiökseen Wisol-nimen alle. Wisol puolestaan on jatkossa osa Sadex-konsernia.

Wisol Oy on perustettu vastaamaan Sadex Solar -liiketoimen lisääntyvään kysyntään nopeasti kasvavassa aurinkosähkömarkkinassa. Wisolin toimintaperiaate pohjautuu Sadexin toimintakonseptiin, mikä takaa jatkossakin erinomaisen palvelun ja asiakaskokemuksen. Wisol Oy:n pääomistus on Hoodie Partners Oy:llä, joka on Sadex Oy:n pääomistuksessa oleva kehitysyhtiö.

Kaikki Sadex Solar -tuotteisiin liittyvät asiat tulevat siirtymään 1.9.2022 alkaen Wisol Oy:n alle.


Teksti ja kuvat: Wisol Oy

SLO:lta saat puistomuuntamot, pultit ja pyyhkeet

SLO on paljon muutakin kuin sähkötarvikkeita. Harvalle tulee ehkä mieleen nakutella MMJ:n tai puistomuuntajatilauksen jatkeeksi tilausrivit jäähdytysnesteestä, moottorisahan teräketjuista tai käsien puhdistusliinoista.

Froniuksen Hybridi-invertterit ja Growattin akkuratkaisut

Froniuksen aurinkoinvertterit Fronius panostaa voimakkaasti Symo GEN24 Plus mallistoon Euroopan tehtaillaan. Näiden inverttereiden lyömätön etu on niin sanotussa ”PV-point” ulostulossa, josta käyttäjä voi sähkökatkon aikana ottaa max 3000VA ulostulotehon, auringonpaisteen ja paneelitehon niin salliessa. PV-pointin ulostulo voidaan toteuttaa vikavirtasuojatulla pistorasialla, jolloin käyttöominaisuudet ovat kaikkien pienitehoisten kodinkoneiden ulottuvissa, aurinkopaneelien tehonsyötön niin salliessa.

Tuotepäällikkö suosittelee: Paloilmoitintuotteet kätevästi Soneparilta

Soneparin verkkokaupasta löytyy kattava valikoima muun muassa Schneiderin paloilmoitintuotteita.