Suomessa valmistettu Easy LED – PICA on energiatehokas yleisvalaisin useisiin käyttökohteisiin. Se soveltuu monipuolisuutensa ansiosta erinomaisesti mm varastojen, teollisuushallien, logistiikkakeskusten, toimistojen ja yleistilojen energia- ja kustannustehokkaaseen valaisemiseen.

Teho: 41 W – 198 W
Valovirta: 7300 lm – 33 700 lm 

Matala flicker indexillä takaa miellyttävän työskentelyvalaistuksen ja laadukas himmennysteknologia mahdollistaa välkkymättömän valotasojen säädön DALI-protokollalla. Myös On/OFF-mallit saatavana.

Easy LED – PICA on helppo ja nopea asentaa. Valaisin saatavissa joko läpiketjutettuna tai esiasennetulla kumikaapelilla varustettuna. Se on asennettavissa ruuveilla suoraan kattoon tai kiskoon. Lisäksi jousikiinnikkeitä on saatavilla monipuolisesti.

PICA soveltuu monipuolisuutensa ansiosta erinomaisesti varastojen, teollisuushallien, logistiikkakeskusten, toimistojen ja yleistilojen energia- ja kustannustehokkaaseen valaisemiseen.

Easy LED tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Niille on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -tunnukset.

 

Snro Tuote
4301241 PICA 1-40 DALI 840 Wide 5P läpiketj. RAL9010
4301243 PICA 1-80 DALI 840 Wide  5P läpiketj. RAL9010

 


Teksti ja kuvat: EasyLED

 

OPTOTRONIC DALI NFC I on vakuuttavan täydellinen paketti

Uusi OPTOTRONIC DALI NFC I LED-liitäntälaite tarjoaa optimaalisen valaistuksen toimistoihin ja oppilaitoksiin.

Kustannustehokas valaistuksen automatisointi: Basic Line tuotesarja

Basic Line -tunnistinsarja sopii pienten valaistusalueiden automatisointiin kustannustehokkaimmalla hintatasolla. Tunnistimien kuorman kesto sopii hyvin pienitehoisten ledivalaisinten ohjaamiseen.

Etätyö yleistyy, miten työhuoneeseen saadaan hyvä valaistus?

Winledin kolme vinkkiä mitä huomioida työhuoneen valaistuksessa