Philipsin uusi CoreLine wall-mounted on kustannustehokas ja muotoilultaan kestävä ja matala yleisvalaisin katto- ja seinäasennukseen sisä- tai ulkotiloihin.

 

Valaisimiin on yhdstettävissä erillinen tai integroitu tunnistin, minkä ansiosta valaisimen voi yhdistää älykkäisiin valaistuksen ohjausjärjestelmiin, kuten Interact Prohon. Valaisimeen on myös saatavilla MultiColor/Lumen-ominaisuus, joka tarjoaa vielä enemmän säätövaihtoehtoja.

MultiColor/Lumen-ominaisuuden ansiosta valaisimen värilämpötila ja valovirran määrä voidaan valita asennuksen yhteydessä kolmesta eri värilämpötilasta (2 700 K, 3 000 K, 4 000 K) ja kolmesta valovirtavaihtoehdosta. Valaisimeen on saatavilla kolme eri väristä kehystä ja luomea, joilla valaisimen ilmettä saadaan muokattua ympäristöön sopivaksi.

 

 

Philips

SPIDER+ Yksi runko, kaksi valonheitintä

Täysin uudenlainen valoheitin SPIDER+ on uuden sukupolven LED-valonheitin sisä- ja ulkokäyttöön. Valaisimessa on erittäin innovatiivinen teknologia, jonka avulla voidaan valita kahden eri vaihtoehdon väliltä (SPIDER+ 20, SPIDER+ 30 ja SPIDER+ POST). Painamalla valaisimen takaosassa olevaa kytkintä, teho voidaan vaihtaa tarvittaessa myös asennuksen jälkeen avaamatta valaisinta. Valaisin on myös nopea asentaa, sillä sähköliitäntä tehdään pikaliittimellä ja valaisinta ei tarvitse avata asennuksen aikana. Ketjutusta varten löytyy lisävarusteena tilattava Y-haaroitin.

Glamox i10 -teollisuusvalaisin on tarkka ja älykäs

  Glamox i10 on älykäs teollisuusvalaisin, jossa on täsmällinen valonjako.

Uutta Plejdiltä: etäohjaus mahdollistaa ohjauksen missä ikinä oletkin

  Kattavan valaistusohjauksen valikoimamme avulla voimme tarjota tuotteita useimpiin tar­koituksiin.