Vakiomallien rinnalle on tullut G-sarjan pistorasiapylväät, joissa tietoliikennekaapelit ja liittimet ovat suojattuja cat6A kategoriaa.

Tämä mahdollistaa 10Gbit/s tiedonsiirtonopeudet.
Pajap-pistorasiapylväiden valmistuksen yhteydessä kaikki tietoliikennekaapelit mitataan Standardin TIA-CAT 6 A ftp MPTL-testausmenetelmän mukaisesti. Tällä voidaan varmistaa lopputuotteen toimivuus kaikissa yleiskaapeloinnin tarkoittamissa linkkikombinaatioissa.

Pajap-pistorasiapylväs on kustannustehokas, nopea ja vaivaton väline sähkön ja tietoliikennekaapelointien rakentamiseen. Pistorasiapylväät toimitetaan valmiiksi kalustettuina ja kaapeloituina. Ne soveltuvat hyvin mm, avokonttoreihin sekä muihin kohteisiin, joissa käytetään yläpuolista sähkönjakelua.

Pajap-pistorasiapylväät ovat STUL-takuun piirissä ja niille on myönnetty avainlipputunnuksen käyttöoikeus.

 

Uusia tuotteita SLO:n varasto-ohjelmaan

14 446 13 Pistorasiapylväs Pajap – PRP-G 424 (h=2.3m) valk.
14 446 14 Pistorasiapylväs Pajap – PRP-G 444 (h=2.3m) valk.

 

KNX-LED-valonsäätimet – monikanavaiset 210 W ja 315 W -säätimet LED-lampuille

Valonsäätimet 230 V LED-valonlähteiden sekä halogeeni- ja hehkulamppujen säätöön.  Luo sopiva valaistus jokaiseen tilaisuuteen ja tunnelmaan.

Riittääkö sähkö ensi talvena?

Suomesta on tulossa omavarainen sähköntuotannossa parin vuoden aikana. Tämä on iso muutos, koska olemme tarvinneet tuontisähköä vuosikymmeniä, eli olemme ostaneet sähköä naapurimaistamme.

Hagerin uudet liike- ja läsnäolotunnistimet kattoasennukseen

Hager on vahvistanut tunnistinvalikoimaansa uusilla liike- ja läsnäolotunnistukseen soveltuvilla tuotteilla.