Impressivo -sarjan 2-osaiset pintapistorasiat nyt myös roiskevesitiiviinä.

Saatavilla sekä valkoisen että mattamustan värisinä – valitse kohteesi mukaan.
Pistorasiat sisältävät läppäkannellisen keskiölevyn, pistorasian rungon, pintakehyksen sekä pintakojerasian. Pistorasiassa on liittimet kutakin kosketinta kohden ja niihin voi kytkeä max. 4 johtoa (haaroitusmahdollisuus).
Liittimet on hyväksytty ML- ja MK-johtimille.

Snro Tyyppi Kuvaus Pakkauskoot
24 060 30 302ESW-84 Pistorasia, Impressivo, pinta, 2-osainen, maadoitettu, jousiliittimin, haaroitusliittimet, valkoinen 1/10
24 060 34 302ESW-885 Pistorasia, Impressivo, pinta, 2-osainen, maadoitettu, jousiliittimin, haaroitusliittimet, matta musta 1/10

 

ABB logo

Tee luotettava asennus Henselin jakorasioilla ja moduulikoteloilla

Hensel mahdollistaa luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun innovatiivisilla tuotteillaan myös likaisissa ja pölyisissä ympäristöissä. Kattava valikoima on nostanut Henselin yhdeksi markkinoiden johtavimmaksi pienjännitteelle suunnattujen tuotteiden valmistajaksi.

ABB:n uusi ADI3M eristetty kiskoliitäntälaite korvaa aikaisemman mallin ADB 3M ja ADB 3M Kit

ABB on lanseerannut uuden ADI3M kiskoliitäntälaitteen, joka korvaa liitäntälaiteyhdistelmän ADB 3M & ADB 3M Kit. Uusi ADI3M on kiskoliitäntälaite, johon asennetaan erikseen tilattavat ADI300  syöttöliittimet (54 110 57). ADI3M säästää tilaa leveyssuunnassa ja helpottaa kaapeleiden asennusta jakokaapissa.