Hensel mahdollistaa luotettavan ja turvallisen sähkönjakelun innovatiivisilla tuotteillaan myös likaisissa ja pölyisissä ympäristöissä. Kattava valikoima on nostanut Henselin yhdeksi markkinoiden johtavimmaksi pienjännitteelle suunnattujen tuotteiden valmistajaksi.

Paras laatu ja luotettavuus

Pöly ja kostea ympäristö asettavat korkeita vaatimuksia sähköasennuksille, joissa vaaditaan huippulaatuisia ja standardinmukaisia tuotteita. Siksi kaikki Henselin tuotteet ovat sertifioitu ja täyttävät DIN-ISO 9001-2008 standardin vaatimukset.

Uudistunut DE-jakorasia

Hensel malliston DE-jakorasioiden sarja on uudistunut. Valmistusmateriaali on vaihtunut polystyreenistä polypropyleeniin ja niihin on tehty muitakin parannuksia. Rasioissa on 11 kalvoläpivientiä 6-16 mm kaapelipaksuuksille, joista yksi on kotelon pohjassa. Mukana tulee myös pohjaan painettavat lenkit, joita hyödyntäen nippusiteillä voi kaapeleille tehdä vedonpoiston. Kotelossa on kahdella ruostumattomalla teräsruuvilla lukittava kansi ja sen luokitus on IP55. DE-jakorasiaa on saatavilla liittimillä tai ilman liittimiä.


Teksti ja kuvat: Hensel

Defem-lankahyllyt

Jokaisella rakennelmalla pitää olla luja selkäranka

Kotimainen REJ Design -kuivain kuuluu nykyaikaisen kodin perusvarustukseen

Kotimainen REJ Design -kuivain kuuluu nykyaikaisen kodin perusvarustukseen Kotimaisena käsityönä syntyvät REJ Design -kuivaimet edustavat funktionaalista designia, jonka linjakas muotoilu sopii kodin kaikkiin tiloihin. Mallistosta löytyy sopiva kuivain kylpy-, puku-, kodinhoito- ja eteistiloihin niin uudis- kuin korjausrakentamiskohteisiinkin. Laadukas, pitkäikäinen ja muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen ja samalla tyylikäs osa sisustusta.

ABB:n Vikavirtasuojat jälleen saatavilla

Vikavirtakytkimet ja -pistorasiat Kojerasiaan asennettavat vikavirtasuojakytkimet ja -pistorasiat ovat jälleen saatavilla.