Level Multi on ollut jo pitkään yksi Hide-a-liten suosituimmista alasvaloista. Nyt valaisimesta on julkaistu uusi versio, Level Quick ISO, joka on edeltäjäänsä matalarakenteisempi. Aiemmasta versiosta poiketen, uusi Level Quick ISO on hyväksytty asennettavaksi suoraan eristettä vasten.

Level Quick ISO on nimensä helposti asennettava ja suunnattava alasvalo linssitekniikalla ja upotetulla valonlähteellä. Kiinteästi upotettu valonlähde vähentää häikäisyä. Level Quick ISO tuottaa modernin vaikutelman sekä huomaamattoman ja häikäisemättömän valon erittäin hyvällä värintoistolla, jopa Ra>95.

Monipuolinen IP44 -luokiteltu valaisin

Valaisin on saatavana mustana ja valkoisena, kolmella värilämpötilalla ja myös Tune-vaihtoehtona, jossa on himmennettävä värilämpötila (2000-2700K). Valaisin on IP44-luokiteltu, ja se soveltuu asennettavaksi sekä sisä- että ulkotiloihin niin yksityisissä kuin julkisissa tiloissa. Valaisin peittää 80-85 mm:n asennusaukon. Mukana vaihehimmennettävä ohjain, 3-napainen pikaliitin ketjutusta varten sekä ruuviton vedonpoisto kaapelille tai taipuisalle 16 mm:n suojaputkelle. Voidaan himmentää monilla markkinoiden tavallisimmista himmentimistä.

 

Keskusvastotuotteet

Snro Kuvaus Väri Värilämpötila Valomäärä Valovoima Valokeila Kokonaisteho
41 435 86 Level Quick ISO Valkoinen 3000K 550lm 820cd 36° 6W
41 435 87 Level Quick ISO Valkoinen 4000K 560lm 825cd 36° 6W
41 435 90 Level Quick ISO Musta 3000K 520lm 810cd 36° 6W
41 435 91 Level Quick ISO Musta 4000K 530lm 815cd 36° 6W

 

Muut vaihtoehtot:

Snro Kuvaus Väri Värilämpötila Valomäärä Valovoima Valokeila Kokonaisteho
41 435 84 Level Quick ISO Valkoinen Tune 2000-2700K 350lm 480cd 36° 6W
41 435 85 Level Quick ISO Valkoinen 2700K 510lm 810cd 36° 6W
41 435 88 Level Quick ISO Musta Tune 2000-2700K 330lm 460cd 36° 6W
41 435 89 Level Quick ISO Musta 2700K 480lm 760cd 36° 6W

Kuva 1: Mukana vaihehimmennettävä ohjain helppoa 230V liitäntää varten

Kuva 2: Hyväksytty asennettavaksi suoraan eristettä vasten           

Kuva 3: Huomaamaton ja häikäisemätön valo erinomaisella värintoistolla

 


Teksti ja kuvat: hide-a-lite

Trust smarthome kasvaa mukanasi

Uutta kotia rakentaessa saatat haluta nähdä mitä työmaalla tapahtuu; uteliaisuudesta tai varkaiden pelossa. Nykyään kameravalvonnan järjestäminen on helppoa ja saman järjestelmän voi muuttaa työmaan edistyessä tulevan kodin ohjausjärjestelmäksi. Ensimmäisessä vaiheessa tarvitset: WLAN-verkon esimerkiksi 4G modeemilla Trustin ohjausaseman ja Kameroita voi olla useampiakin. Myöhemmin rakennukseen voidaan asentaa esimerkiksi palovaroittimet, ovikoskettimet ja liiketunnistimet ja ulkovaloja halutulla ohjaustavalla. Kun muutat kotiin, voit ottaa käyttöön vesivuotohälyttimet ja lisätä valojen tilanneohjauksia. Asukkaana sinun on helppo lisätä laitteita sovelluksessa ja muuttaa asetuksia. Uusia laitteita tulee koko ajan lisää Tuotevalikoima laajenee muun muassa kuvallisella ovikellolla, joka hälyttää puhelimessasi myös kodin ulkopuolella. Trust ei vaadi muutoksia sähkökeskukseen Laitteet on hajautettu asuntoon mm. jakorasioihin tai kytkinten taakse. Voit asentaa esimerkiksi perinteisen seinäkytkimen taakse Trustin kytkimen tai himmentimen, joka muuttaa sen etäohjattavaksi ja/tai himmennettäväksi. Nukkumaan mennessä voit säätää valoja seinäkytkimestä, kaukosäätimellä tai puhelimella vuoteesta käsin. Halutessasi voit ohjata suoraan lamppua, sen väriä ja värilämpötilaa, jolloin seinäkytkintä ei tarvitse ollenkaan. Värisäädöt tapahtuvat sovelluksessa. Päälle /pois millä haluat Kotiautomaatiolaitteita tulee koko ajan lisää. Järjestelmää valitessa, huomioi, että se on helposti itse muokattavissa ja jonka tiedonsiirto perustuu yleisesti käytössä oleviin tekniikoihin. Trust Smarthome on tällainen. Katso ohjevideoita Lämpötilan säätö [su_youtube url="https://youtu.be/J6ugARluOAU" width="700" height="500"] Murtovalvonnan ohjaus [su_youtube url="https://youtu.be/iM7deOOzSBc" width="700" height="500"] Lampun ohjaus [su_youtube url="https://youtu.be/339Kt3guhJo" width="700" height="500"]

Lataussähkö helposti WAGOn lattakaapelijärjestelmällä

Järvenpääläisen rivitaloyhtiön parkkipaikoilla ladataan sähköautoja. Latauspaikat toteutettiin lattakaapelointijärjestelmällä, joka on verrattain uusi teknologia. Taloyhtiön pihalle toteutettiin yhteensä 33 latauspaikkaa. Tulevaisuudessa latausasemien määrää halutaan kasvattaa kaikkiin autopaikkoihin. WAGO Finlandin järjestelmässä virranottolaitteen liitosyksikkö asennetaan lattakaapelin päälle, jolloin sähköä voidaan jakaa helposti ilman lisäkaapeloinnin tarvetta tai uusia sähkörasioita. Tämä helpottaa selvästi tulevien vuosien asennuksia. Asennustyön kesto lyheni merkittävästi – Helppo ja siisti. Perinteisellä kaapelointijärjestelmällä latausliitäntä olisi selvästi massiivisempi. Näin WAGO Finlandin lattakaapelijärjestelmää kuvailee sähköasennuksia teollisuuteen, liike- ja julkitiloihin ja kotitalouksiin tekevän Napocom Oy:n toimitusjohtaja Jukka Ikonen. Hänen yrityksensä on toteuttanut viime aikoina sähköautojen latausmahdollisuuden kahteen kohteeseen Uudellamaalla nimenomaan lattakaapelijärjestelmällä. – Jos tekisimme saman asennuksen perinteisellä kaapelointijärjestelmällä, jokaiseen autolatauspaikkaan pitäisi laittaa oma jakorasia. Tämä hidastaisi työtä merkittävästi. Arvioni mukaan lattakaapelilla työn kesto on puolet lyhyempi, Ikonen kertoo. Äskettäin Ikosen yritys toteutti latausmahdollisuuden Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevan taloyhtiön 270 autopaikkaan. Kyseinen kohde suunniteltiin alusta pitäen WAGOn lattakaapelijärjestelmällä. Nopean asennuksen lisäksi järjestelmän etuna on skaalautuvuus moniin eri käyttökohteisiin. Järjestelmä soveltuu pieniin ja isoihin parkkitiloihin, kauppakeskusten parkkihalleihin sekä taloyhtiöiden pysäköintihalleihin ja -katoksiin. Siisti ja viimeistelty lopputulos Asennuksista vastanneen Jukka Ikosen mukaan lattakaapelointi mahdollisti tarvittavat muutokset järvenpääläiskohteessa. – Jos olisimme tehneet asennuksen perinteisellä kaapelointijärjestelmällä, emme olisi saaneet mahtumaan kaapeleita suojausten sisään, koska rasiat olisivat olleet varsin isoja. Lopputulos olisi ollut aika järjettömän näköinen. Lattakaapelilla asennuksen lopputulos oli siisti, Ikonen kertoo.  

LEDVANCE Streetlight Eco Area on kustannustehokasta kulkuväylien valaistusta

LEDVANCE ECO AREA -valaisimet ovat varustettu leveällä 135° x 75° -optiikalla, jonka ansiosta ne soveltuvat käytettäväksi pihojen, pienten parkkialueiden ja kulkuväylien valaisemiseen. Valaisimet voidaan asentaa halkaisijaltaan 48 mm ja 60 mm pylväisiin, ne on varustettu 10 kV ylijännitesuojalla ja niihin on kiinteästi asennettu 300 mm pituinen liitosjohto.