Kehitetty nykyaikaisen valaistuksen ohjaustarpeisiin

Joidenkin LED-lamppujen kytkentävirta voi olla jopa yli 10A (nimellisvirtaan nähden jopa 1000 kertainen), vaikka itse lampun teho olisi ainoastaan 2-5W. theLuxa-sarjan tuotteilla on erinomainen syöksyvirran (Inrush current) kestävyys, koska ne ovat nollapistekytkennällä varustettuja ja tuotteiden koskettimet ovat näin suojassa LED- valonlähteiden aiheuttamilta kytkentävirtapiikeiltä. Koska theLuxa -tunnistimet kestävät 500 Wattia LED-kuormaa, virtapiiri ei useimmiten tarvitse erillistä relettä tai kontaktoria.

theLuxa-sarjan tuotteet ovat helposti asennettavissa

Koska kytkentäosassa on paljon kytkentätilaa, kaapelit voidaan tuoda helposti pohjan läpi tai pintavetoina suoraan kytkentätilaan.  Itse asennusta helpottaa myös pakkaukseen sisältyvä poraussapluuna, jolla tuotteen kiinnityskohdat voidaan merkitä etukäteen. Kytkennän jälkeen tunnistinosa painetaan kytkentäosaan pistoliitännällä.

Kaikissa tuotteissa on aliryömintäsuoja ja liikkuva tunnistinpää, jota voidaan kääntää sivu- ja pystysuunnassa.  S180-sarjan tuotteet on tarkoitettu seinäasennukseen ja niiden kotelointiluokka IP 55.

S360-sarja voidaan kiinnittää myös kattoon ja sen kotelointiluokka IP66. Lisätarvikkeina on saatavana kulmakiinnike (S360-sarjassa sisältyy) ja korotuskehys, jolla saadaan lisää tilaa esimerkiksi pinta-asennukseen.

Kaikissa malleissa säädöt onnistuva helposti tunnistinosassa ja näissä malleissa on myös“ test“-asento, jolla tunnistusalue on kätevä testata asennuksen jälkeen.

Snro Malli
2607137  theLuxa S180 valkoinen
2607138 theLuxa S180 musta
2607139 theLuxa S360 valkoinen
2607140 theLuxa S360 musta

Lisätarvikkeet

Snro Tuote
2607612 theLuxa SWH kehys valk.
2607613 theLuxa SBK kehys musta
2607614 theLuxa SWH kulmak. valk.
2607615 theLuxa SBK kulmak. musta


Teksti ja kuvat: Theben

Laadukas Wi-Fi-kameravalvontapaketti maailman johtavalta kameravalmistajalta

Wi-Fi-järjestelmällä voidaan toteuttaa tehokas ja nykyaikainen kameravalvonta kotiin tai pieneen liiketilaan.

Uuden sukupolven lattiarasia UDHome2

OBO on tuonut markkinoille täysin uudistuneen UDHome2 lattiarasiamalliston joka soveltuu yleisimpiin valu- ja kaksoislattioihin. 54˚ kulmaan asennetut kalusteet mahdollistavat kaikkien yleisimpien pistotulppien ja latureiden mahtumisen suljetun kannen alle ja näin ollen täyttää EN50085-2-2 standardin vaatimukset.  

Lataussähkö helposti WAGOn lattakaapelijärjestelmällä

Järvenpääläisen rivitaloyhtiön parkkipaikoilla ladataan sähköautoja. Latauspaikat toteutettiin lattakaapelointijärjestelmällä, joka on verrattain uusi teknologia. Taloyhtiön pihalle toteutettiin yhteensä 33 latauspaikkaa. Tulevaisuudessa latausasemien määrää halutaan kasvattaa kaikkiin autopaikkoihin. WAGO Finlandin järjestelmässä virranottolaitteen liitosyksikkö asennetaan lattakaapelin päälle, jolloin sähköä voidaan jakaa helposti ilman lisäkaapeloinnin tarvetta tai uusia sähkörasioita. Tämä helpottaa selvästi tulevien vuosien asennuksia. Asennustyön kesto lyheni merkittävästi – Helppo ja siisti. Perinteisellä kaapelointijärjestelmällä latausliitäntä olisi selvästi massiivisempi. Näin WAGO Finlandin lattakaapelijärjestelmää kuvailee sähköasennuksia teollisuuteen, liike- ja julkitiloihin ja kotitalouksiin tekevän Napocom Oy:n toimitusjohtaja Jukka Ikonen. Hänen yrityksensä on toteuttanut viime aikoina sähköautojen latausmahdollisuuden kahteen kohteeseen Uudellamaalla nimenomaan lattakaapelijärjestelmällä. – Jos tekisimme saman asennuksen perinteisellä kaapelointijärjestelmällä, jokaiseen autolatauspaikkaan pitäisi laittaa oma jakorasia. Tämä hidastaisi työtä merkittävästi. Arvioni mukaan lattakaapelilla työn kesto on puolet lyhyempi, Ikonen kertoo. Äskettäin Ikosen yritys toteutti latausmahdollisuuden Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevan taloyhtiön 270 autopaikkaan. Kyseinen kohde suunniteltiin alusta pitäen WAGOn lattakaapelijärjestelmällä. Nopean asennuksen lisäksi järjestelmän etuna on skaalautuvuus moniin eri käyttökohteisiin. Järjestelmä soveltuu pieniin ja isoihin parkkitiloihin, kauppakeskusten parkkihalleihin sekä taloyhtiöiden pysäköintihalleihin ja -katoksiin. Siisti ja viimeistelty lopputulos Asennuksista vastanneen Jukka Ikosen mukaan lattakaapelointi mahdollisti tarvittavat muutokset järvenpääläiskohteessa. – Jos olisimme tehneet asennuksen perinteisellä kaapelointijärjestelmällä, emme olisi saaneet mahtumaan kaapeleita suojausten sisään, koska rasiat olisivat olleet varsin isoja. Lopputulos olisi ollut aika järjettömän näköinen. Lattakaapelilla asennuksen lopputulos oli siisti, Ikonen kertoo.