Harvia Glow -pilarikiuas on muotoiltu vaativimmankin saunansisustajan tarpeet täyttäväksi. Glow on tyylikäs ja virtaviivainen designiltaan ja muotonsa ansiosta se antaa joustavuutta saunasisustuksen suunnitteluun, sillä Glow on saatavana myös nurkkaan asennettavana mallina Glow Corner. Korkea pilarimuoto tuo näyttävyyttä saunaan ja majesteettinen Glow onkin kuin kruunu lauteiden keskellä.

EE-malli Glow -sähkökiukaat on varustettu käyttäjäystävällisellä digitaalisella ohjauspaneelilla, minkä ansiosta lämpötilan säätäminen on asteen tarkkuudella mahdollista. Ohjauspaneeli on kuumuuden ja vesiroiskeen kestävä. 

  • Suuri kivimassa (80 kg) takaa pehmeät ja tasaiset löylyt
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkopinta

Digitaalisen ohjauspaneelin ominaisuudet

  • Kosketuspainikkeilla toimiva ja digitaalisella näytöllä varustettu
  • kuumuuden ja vesiroiskeen kestävä
  • tämänhetkisen lämpötilan näyttö
  • lämpötilan -, käyttöajan -, esivalinta-ajan -, ja valaistuksen ohjaus
  • kuivaustoiminto saunalle
  • vikatilojen tunnistus takaa turvallisen käytön (esim. kiukaan ylikuumeneminen tai häiriötä lämpötila-anturissa)
  • lapsilukko

Snro Nimike
82 665 88 Lattiakiuas Glow - GLOW TRT70EE 7 kW steel
82 665 89 Lattiakiuas Glow - GLOW TRT90EE 9 kW steel
82 665 90 Lattiakiuas Glow Corner - GLOW 7 kW TRC70EE steel
82 665 91 Lattiakiuas Glow Corner - GLOW 9 kW TRC90EE steel

Glow/Glow Corner lisätarvikkeet:

Snro Nimike
82 664 32 Kiuas Harvia - Glow suojakaide HTR3
82 664 33 Kiuas Harvia - Glow suojakaide HTR3L
82 664 34 Kiuas Harvia - Glow Corner upotuskaulus HTRC1
82 664 35 Kiuas Harvia - Glow Corner suojakaide HTRC3
82 664 36 Kiuas Harvia - Glow Corner suojakaide HTRC3L

Siirrettävät roikkamalliset energiamittarit nyt Eltakolta – mittaa sähkönkulutusta missä tahansa!

Uudessa ammattikäyttöön suunnitellussa, kosteutta ja kolhuja kestävässä energiamittarimallistossa, on 1-vaihe mittarit schuko- ja caravan-pistotulpilla sekä 3-vaihe mittarit 16A- ja 32A-pistotulpilla. Mittarit soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Sähköautojen, sähköpolkupyörien- ja potkulautojen lataus. Matkailu- tai myyntiajoneuvot, väliaikaiset valaistusratkaisut ja muut työmaakohteet. Energiakustannusten ja vaatimusten alati kasvaessa, on yhä tärkeämpää tietää energian käyttö ja sen kustannukset erilaisissa kohteissa. Eltakon siirrettävillä energiamittareilla, mittaat sähkön kulutustasi juuri siellä, missä sitä milloinkin tarvitaan. Kaikki malliston energiamittarit ovat MID-sertifioituja, eli mittarin lukemaa voidaan käyttää laskutuksen perusteena. Näytön lukema voidaan lukea vain, kun virta, eli urospistoke, on kytkettynä. Kulutus kuitenkin tallennetaan aina irroitettaessa mittarin tyhjentymättömään muistiin ja edellinen lukema näkyy näytössä aina heti virran palauttamisen jälkeen. Jokaisessa mittarissa on uros ja naaras pistotulpat sekä 1,5 metrin (sis. pistokkeet) liitäntäkaapeli. 1-vaihe mittari schuko- ja caravan-pistotulpilla on lisäksi saatavana myös PRCD-versiona, jossa kaapeliin on integroituna myös vikavirtasuojakytkin. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro.TyyppiTuote67 126 41WSZ110DSS-16A MIDSchuko pistotulpilla67 126 42WSZ110DSS-16A+PRCD MIDSchuko pistotulpilla + vikavirtasuojakytkin67 126 39WSZ110CEE-16A MIDCaravan pistotulpilla67 126 43WSZ110CEE-16A+PRCD MIDCaravan pistotulpilla + vikavirtasuojakytkin67 126 44DSZ180CEE-16A MID16A pistotulpilla67 126 40DSZ180CEE-32A MID32A pistotulpilla [/su_table]

Miksi energiaremontti kannattaa tehdä nyt

Vaikka korot ovat nousseet, ei energiaremontista kannata säästää. Kun asunnon tai kiinteistön energiatehokkuutta parannetaan, käyttökustannukset pienenevät ja ympäristö kiittää. Parhaassa tapauksessa energiaremontti maksaa itsensä takaisin nopeasti. Rakennusten energiatehokkuusratkaisut ovat aina investointeja, eivät kuluja. Energiaremontti hyödyttää, koska se tuo energiasäästöjä, vähentää päästöjä, nostaa rakennuksen arvoa, lisää asumismukavuutta ja parantaa huoltovarmuutta. Asumis- ja ylläpitokustannusten leikkaaminen on järkevää varautumista tulevaisuuteen. Energiaremontteja on useita erilaisia. Mm. ilmalämpöpumput, maalämmön hyödyntäminen, poistoilman ja jäteveden lämmön talteenotto, lämmöneristyksen parantaminen, valaistuksen uusiminen, rakennusautomaation lisääminen, energiatehokkuuteen pyrkiminen sekä kiinteistön säntillinen remontointi ovat esimerkkejä näistä. Aurinkopaneelien asentaminen on suosittu energiaremontti ja sen voi tehdä lähtökohtaisesti kaikkiin kiinteistöihin.  Lämmitysjärjestelmän vaihtamiseen on tarjolla ELY-keskuksen tukea ja muihin remontteihin mm. kotitalousvähennystä. Myös Asumisen rahoittamis- ja kehityskeskus ARA jakaa energia-avustuksia. Korjausrakentaminen on aina vastuullisuusteko. Tällä hetkellä tehdään paljon valaistusremontteja, koska loisteputkien maahantuonti loppui elokuussa. Siirtyminen loisteputkista led-valaistukseen pienentää sähkönkulutusta, parantaa näkemisolosuhteita ja laskee huoltokustannuksia. Myös aurinkoenergiajärjestelmiä asennetaan nyt paljon, samoin kuin ilmalämpöpumppuja. Kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen on tärkeä askel taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Asian kanssa ei kannata aikailla, vaan tekoihin kannattaa ryhtyä heti. Soneparin osaavat myyjät auttavat sinua kaikissa energiaremontteihin liittyvissä kysymyksissä. Nettisivuiltamme löytyy mm. aurinkosähköjärjestelmän valintatyökalu.     

Jussi- ja IMPRESSIVO -vikavirtasuojapistorasiat ja vikavirtasuojat

Jussi-, Impressivo®- ja IP44-sarjojen vikavirtapistorasiat ja vikavirtasuojat ovat uudistuneet.