APU-asennuspukki on suunniteltu yhdessä verkostoasentajien kanssa helpottamaan kaapelijatko ja -pääteasennuksia kaikissa olosuhteissa.

Patentoidun kiinnitysmekanismin ansiosta kaikkien kolmen vaiheen asentaminen onnistuu samanaikaisesti. Kiinnitysmekanismi lukitsee halkaisijaltaan 18-90 mm pyöreät sekä epäsymmetriset kaapelit tukevasti niitä kuitenkaan vaurioittamatta.

Kaapelien kiinnityksen korkeutta maan pinnasta voidaan säätää vallitsevien asennusolosuhteiden mukaan sekä parhaan mahdollisen työergonomian saavuttamiseksi 560-1050 mm välillä. APU saadaan nopeasti koottua pieneen tilaan kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi.

APU toimitetaan 720mmx780mmx150mm kokoisessa pahvilaatikossa.

Asennuksen edellyttämästä vankasta rakenteesta huolimatta APU painaa ainoastaan 11,5 kg, joten se on helppo kantaa asennuspaikalle. Jatkoksien tekoon tarvitset pukkiparin. Päätteiden tekoon riittää yksi pukki.

 

Tekniset tiedot:

  • Pituus…………650 mm
  • Leveys…………780 mm
  • Korkeus max…1190 mm
  • Korkeus min….710 mm
  • Paino…………11,5 kg
  • Sähkönumero 64 136 04

 

⇒ Kaapelinjatkospukki / Asennuspukki – APU : sähkönumero: 6413604 

 

JKS Products Ltd kelannostimet

JKS products Ltd valmistaa kotimaiset kelannostimet niin pienten kuin suurempienkin kelojen käsittelyyn. Tilanteen mukaan keloja pitää pystyä nostamaan ja siirtelemään. Oikeanlaisella nostimella oikeassa paikassa saadaan kelat käsiteltyä tehokkaasti.

SLO:lta saat puistomuuntamot, pultit ja pyyhkeet

SLO on paljon muutakin kuin sähkötarvikkeita. Harvalle tulee ehkä mieleen nakutella MMJ:n tai puistomuuntajatilauksen jatkeeksi tilausrivit jäähdytysnesteestä, moottorisahan teräketjuista tai käsien puhdistusliinoista.

Työhalut ja työkalut 2021?  Uudet välineet lisäävät motivaatiota

Vuosi on taas aluillaan ja moni miettii, miten uuteen vuoteen suunnataan. Toivottavasti koronasta huolimatta monen viime vuoden tulos oli positiivinen yllätys kevään monista ennusteista huolimatta. Uusi työvuosi onkin hyvä aloittaa katsomalla mitä omasta työkalupakista löytyy. Uudenaikaisilla ja toimivilla työkaluilla työmotivaatio on heti parhaimmillaan, kun turha tuskastuminen ei työntekoa haittaa.