Täydellisen huoneen täydellinen valonohjaus

RoomSet on ratkaisu, jolla toistuvien tilojen, kuten luokkahuoneiden ja toimistotilojen, valaistuksen toteuttaminen on nopeaa ja helppoa. Tuotteen sydän on 331-multisensori, joka tekee asennuksesta älykkään ja energiatehokkaan.

Nopea käyttöönotto

RoomSet toimii älykkäästi heti virran kytkemisen jälkeen. Se löytää ja ohjelmoi automaattisesti jokaisen DALI-väylässä olevan Digidim -seinäkytkimen, liiketunnistimen ja kaikki siihen liitetyt DALI-valaisimet. Valaistus ja kytkimet toimivat järkevästi jo ennen huonekohtaista käyttöönottoa.

Lataa sovellus. Lisää laitteet huonepohjaan. Toista.

Käyttöönotossa Android- tabletti korvaa perinteisen tietokoneen. Käyttöönottosovellus on ladattavissa Play Storesta. Tabletti yhdistetään Bluetooth -yhteydellä 331-multisensoriin. Huoneiden käyttöönotto on yksinkertaista: valaistuskomponentit vedetään huoneen pohjakuvaan halutuille paikoille.

RoomSet App - Valaistustilanteiden luominen

Tilannekohtaisen valaistuksen määrittäminen sekä valaisinten ryhmittely on helppoa. Myös kehittyneemmät ja energiaa säästävät toiminnot, kuten automaattinen läsnä- ja poissaolovalaistus sekä valo-olosuhteiden mukaan automaattisesti säätyvä vakiovalaistus, saadaan helposti käyttöönotettua.

Valmiina tulevaisuuteen

RoomSet -ohjelmisto päivittyy langattomasti suoraan Android -sovelluksesta. Näin uudet ominaisuudet saadaan tuotteelle helposti, silloin kun niitä tarvitaan, ilman että päivitykset häiritsevät normaalia käyttöä. Päivitysten avulla RoomSet:iin saadaan ominaisuuksia vielä asennuksen jälkeenkin.

Valitse RoomSet Standard -peruspaketti tai seinäpaneelin sisältävä RoomSet with Scenes -ohjainpaketti.

Snro Tuote
26 021 80 RoomSet Standard
26 021 81 RoomSet with Scenes

 

Uusi Velox Deco – osana kolmen sarjaa

Enston valaisinvalikoimaan on lanseerattu uusi Velox Deco -valaisinsarja täydentämään Velox-paneelien tuoteperhettä. 

Philips Interact Pro – älykäs valaistusjärjestelmä

Ei tarvetta erilliselle ohjauskaapeloinnille 1-1 valaisinvaihdoissa. Älykäs valaistusjärjestelmä on nyt saatavilla ammattikäyttöön!

LEDVANCE Floodlight Area LED-valonheittimet suorituskykyiseen aluevalaistukseen

  LEDVANCE Floodlight Area LED-valonheittimet on varustettu asymmetrisellä 48x92° avauskulmalla, jonka ansiosta ne soveltuvat teollisten alueiden ja ulkoalueiden valaisemiseen.