Puuttuuko tietokoneestasi kaiuttimet? Haluatko saada levysoittimesi musiikin kuulumaan toisessa huoneessa? Ratkaisu on Powergate!

 

Laitteessa on useita sisääntuloja eri äänilähteille. Lisäksi se sisältää 2x100W vahvistimen perinteisiä kaiuttimia varten. Subbaria varten on oma lähtö.

Tiedonsiirto tietokoneeseen toimii langattomasti WiFi verkon kautta molempiin suuntiin.
Voit myös syöttää laitteelle musiikkia Bluetooth yhteydellä. Laitteen hallinta tapahtuu kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella.
Musiikin soittaminen toisessa huoneessa vaatii esimerkiksi Klipschin RW-1 tai The Three -kaiuttimen. Säädettävän linjatasoisen Pre-Out liitännän ansiosta Power Gate on loistava valinta esim. Genelec aktiivikaiuttimien pariksi.

Sisäänmenot: 3,5mm line, RCA levysoittimelle ja Toslink.
Ulostulot: 3,5mm kuulokkeille ja kaiutinlähdöt, subwoofer-liitäntä, Rca Pre-out.

Sähkönumero: 7909706

Tilaa verkkokaupasta

 

 

 

 

 

 

Klipsch

 

 

Schneider Electric uudet pinta-asennuskalusteet

Schneider Electric on tuonut markkinoille täysin uudistetun Exxact pinta-asennusmalliston. Modernit, tyylikkäästi muotoillut Exxact pinta-asennuskalusteet ovat kauan kaivattu uudistus Exxact valikoimaan. Renova henkii klassista retroa ja sopii hyvin vanhaa vaalivaan sisustukseen.

Näin saat LOGO!:sta enemmän irti eri antureiden avulla

Tämä on LOGO! -kirjoitussarjan toinen osa. Tässä kirjoituksessa esitellään, miten saat pulssi- ja lämpötila-antureiden avulla hyödynnettyä LOGO!:a monipuolisemmin. Ensimmäinen osa käsitteli rakennusten koneohjausta. Voit lukea kirjoituksen täällä ».   

Uudet ELKO RS16 mustat uppo- ja pintakalusteet Soneparin valikoimassa!

Väritrendit muuttuvat jatkuvasti ja nyt kovassa suosiossa ovat tummat värit. Sonepar valikoimasta löytyy markkinoiden uusin tumma sarja, ELKO RS16 mustat kalusteet.