Pipelifen PVC-alitusputki on tarkoitettu sähköja televerkon rakentamisessa liikennealueelle toteutettavien teiden ja rautateiden alituksiin. Tuote on suunniteltu kestämään erilaisia putkialituksien työmenetelmiä, kuten vaakaporaus, tunkkaus ja paineilmamyyrä. PVC- alitusputki kestää SN30-rakenteen ansiosta pohjoismaiset vaatimukset asennuksen aikana sekä maaperän tuoman rasituksen asennuksen jälkeen. Liitosmuhvin suora rakenne kestää mekaanista rasitusta eikä aiheuta turhaa kitkaa putken asentamisessa.


– Alitusputki ja sen muhvi on suunniteltu yhteistyössä alitusurakoitsijoiden kanssa kestämään alitustyön aiheuttama rasitus. PVC-alitusputki kestää hyvin ulkoisen maan paineen, sekä mekaanisen rasituksen, kertoo Pipelifen tuotepäällikkö Vesa Juka.

Tuote on osa Pipelifen PVC-kaapelisuojaputkien järjestelmää ja se on yhteensopiva PVC-kaarien ja PVC-kaapelisuojaputkien kanssa. Alitusputken 100,110 ja 140 väri on oranssi ja 110 on saatavana myös keltaisena.

 


Snro Tuotenimi
52 614 01 PVC-alitusputki 100×4,8×6000 SN30
52 614 02 PVC-alitusputki 110×5,3×6000 SN30
52 614 39 PVC-alitusputki 140×6,7×6000 SN30

 

Jännitetyöt parantavat sähkönjakelun laatua

Verkkoyhtiön asiakkaalle on tärkeää, että sähkönjakelu olisi jatkuvaa ja hyvälaatuista.

Syysmyrskyt sen paljastivat: Verkkoyhtiöt ovat onnistuneet kehitystoimenpiteissään

Vuoden investoinnit on verkonrakennuksessa toteutettu ja paljon on saatu aikaiseksi häiriöttömän sähkönjakelun turvaamiseksi. Verkonrakennuksen vuoteen on mahtunut muun muassa onnistunut avojohtoverkkojen vianilmaisimen käyttöpilotti Kouvolassa.

SLO:lta saat puistomuuntamot, pultit ja pyyhkeet

SLO on paljon muutakin kuin sähkötarvikkeita. Harvalle tulee ehkä mieleen nakutella MMJ:n tai puistomuuntajatilauksen jatkeeksi tilausrivit jäähdytysnesteestä, moottorisahan teräketjuista tai käsien puhdistusliinoista.