SMC:n modulaariset paineilman käsittelylaitteet löytyvät nyt yhtenäisellä profiililla ja erittäin kompakteilla asennusmitoilla. AC-D-sarja kattaa kaiken suodattimista ja paineensäätimistä virtausmittareihin samanaikaisella paineen ja lämpötilan mittauksella.

  • Standardien mukainen – ISO8573:n mukaiset puhtausluokat
  • Säädä painetta helposti – Yksinkertainen ja ergonominen säätö

AFF/AM/AMD/AMK – Linjat puhtaana

Uusissa modulaarisissa ja helppohuoltoisissa linjasuodattimissa hiukkasten suodatusaste on jopa 0,01 μm ja öljysumun 0,003 mg/m3. Suodattimien virtauskapasiteetti on 300-1500 l/min. Sarjaan kuuluu myös aktiivihiilisuodatin. Suuremmille virtauksille saatavana jopa 2’’ liitännällä varustettuja pääsuodattimia.

PF3A – Kompakti virtauskytkin

Uusi PF3A on digitaalinen virtauskytkin kompaktiin ja modulaariseen asennukseen yhdessä muiden ilmanhuoltolaitteiden kanssa. Yhdistä ja valvo kätevästi IO-Linkin avulla.


Teksti ja kuvat: STC Trading

ABB taajuusmuuttajat ja pehmokäynnistimet

ABB:n valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut erilaisiin sovelluksiin ja ympäristöihin. Loistavana esimerkkinä laajasta valikoimasta toimivat taajuusmuuttajat sekä pehmokäynnistimet. Moottorin ohjauksessa oikea laite mahdollistaa turvallisen ja kustannustehokkaan prosessin ja tätä kautta optimaalisen ympäristön menestykselle.

Raaka-ainepula uhkaa aiheuttaa teollisuuteen häiriötilan

Pandemian aiheuttamat muutokset taloudessa ovat aloittaneet laajan hintainflaation ja saatavuuspula uhkaa monissa raaka-aineissa ja komponenteissa. Elämä poikkeuksellisissa olosuhteissa siis jatkuu vielä toistaiseksi ja sen vaikutukset koskettavat monia, suoraan tai välillisesti.

Metalliset asennusputket OBOlta

OBOn asennusputkivalikoima sisältää lujia ja erittäin lujia putkia ja jatko- sekä kaarimuhveja kierteillä tai ilman kierteitä.