SMC:n modulaariset paineilman käsittelylaitteet löytyvät nyt yhtenäisellä profiililla ja erittäin kompakteilla asennusmitoilla. AC-D-sarja kattaa kaiken suodattimista ja paineensäätimistä virtausmittareihin samanaikaisella paineen ja lämpötilan mittauksella.

  • Standardien mukainen – ISO8573:n mukaiset puhtausluokat
  • Säädä painetta helposti – Yksinkertainen ja ergonominen säätö

AFF/AM/AMD/AMK – Linjat puhtaana

Uusissa modulaarisissa ja helppohuoltoisissa linjasuodattimissa hiukkasten suodatusaste on jopa 0,01 μm ja öljysumun 0,003 mg/m3. Suodattimien virtauskapasiteetti on 300-1500 l/min. Sarjaan kuuluu myös aktiivihiilisuodatin. Suuremmille virtauksille saatavana jopa 2’’ liitännällä varustettuja pääsuodattimia.

PF3A – Kompakti virtauskytkin

Uusi PF3A on digitaalinen virtauskytkin kompaktiin ja modulaariseen asennukseen yhdessä muiden ilmanhuoltolaitteiden kanssa. Yhdistä ja valvo kätevästi IO-Linkin avulla.


Teksti ja kuvat: STC Trading

UUSI HALOGEENITON ACEFLEX-KAAPELI TEOLLISUUDEN SÄHKÖNSYÖTTÖÖN

Prysmian Groupin uusi ACEFLEX-HF Dca -kaapeli on Afumex-perheen uusin jäsen: monikäyttöinen 1 kV voimakaapeli, joka on edullisempi ja nopeampi asentaa paikkaan kuin paikkaan ja joka pysyy suorana taipuen kuitenkin hyvin.

DrivePro® Extended Warranty -jatketulla takuulla saat mielenrauhaa

Danfoss Drivesin DrivePro®-palveluihin kuuluvan jatketun takuun kestoksi on mahdollista valita jopa kuusi vuotta valmistuspäivästä.

SELCAST sähköasennustuotteet – laatua vaativiin asennuksiin

Selcastin tuotteet ovat suunniteltu ammattilaisten tarpeisiin, teollisuuden ja liiketilojen sähköasennuksiin sekä tilanteisiin, joissa vaaditaan erityistä kestävyyttä ja laatua.