Schneider Electricin uusi Wiser-älykotituotesarja tuo älyn jokaiseen kotiin ja on ennenkaikkea erittäin asentajaystävällinen ratkaisu.

Wiser yhdistelee perinteisesti asennettavia sähkökalusteita sekä langattomia sensoreita ja kameroita keskusyksikön välityksellä matkapuhelimeen. Wiser-sähköasentajan työkalusalkkuun ei siis tarvitse lisätä koodaustaitoja tai ylimääräisiä lisenssejä. Tarvittaessa järjestelmän käyttöönoton voi suorittaa loppukäyttäjä, kunhan kalusteet on ammattilaisen toimesta asennettu. Mikäli haluat tarjota asiakkaallesi ensiluokkaisen palvelukokemuksen, voit myös asentaa järjestelmän matkapuhelimellasi toimintavalmiiksi ja luovuttaa järjestelmän omistajuuden asiakkaallesi yksinkertaisesti sovelluksen kautta tekstiviestitse tai sähköpostilla.

Nykyaikaisen Wiser-älykotijärjestelmän avulla käyttäjä voi ohjata ja tarkkailla asuntoaan matkapuhelimella tai vaikka automatisoida asunnon toimimaan itsekseen. Pistorasioiden sähkönkulutuksen seurannan ja automaatioiden avulla on helppo säästää sähkölaskussa selviä euroja ja tilanneohjaus yhdessä antureiden kanssa tuo lisämukavuutta asumiseen. Ja kukapa meistä ei olisi toivonut kylpyhuoneen valon ymmärtävän yöllisellä käynnillä syttyvän vain 10% kirkkaudelle… Wiserilla tämäkin ärsyttävyys korjaantuu helposti!

Wiser soveltuu loistavasti remonttikohteisiin, sillä erillisiä sähkösuunnitelmia ei tarvita. Älyominaisuudet tuovat kaivatun päivityksen vanhempaankin asuntoon ja kasvattavat asunnon arvoa. Wiser-järjestelmän päivittäminen jälkikäteen on helppoa ja uusia yhteensopivia laitteita sekä ominaisuuksia julkaistaan jatkuvasti lisää.

Wiserin avulla sinustakin tulee täysiverinen älykotiammattilainen. Helposti.

 

Wiser-tuotteita verkkokaupassa

 

Lue seuraavaksi

Näin teet tavallisesta kodista älykkään


Teksti ja kuvat: Schneider Electric