Kunnossapitoasentajalle teollisuuteen tai sähköasentajalle liikkuvaan työhön

Kuljeta Wihan XXL III -työkalupakkia auton tavaratilassa ja ota tarvittaessa mukaan työkohteeseen

Wihan XXL III -työkalupakki on helppo ottaa mukaan kohteeseen. Ergonomiset kahvat eri puolilla pakkia helpottavat käsittelyä, teleskooppivedin kuljettamiseen maastossa ja portaissa. XXL III -pakki rullaa hyvin isoilla pyörillään epätasaisissa kohteissa. Esiintaittuvat jalat nostavat pakin noin puolen metrin korkeuteen. Yläkannessa ja teleskooppivetimessä on metallilevy, johon voit ripustaa magneettisia työkaluja. Voit käyttää pakkia työpenkkinä, porrasjakkarana tai istuimena. Kannessa on v-ura mitta-asteikolla. Pakki kestää 150 kg:n painon.

WIHAN XXL III -työkalupakissa pysyy järjestys. Voit täydentää valikoimaa omilla työkaluilla

Wihan työkalupakissa säilytät työkaluja järjestyksessä omissa pidikkeissään. 100-osainen vakiovarustus sisältää jännitetyökaluja, pihtejä ja meisseleitä sekä muita ammattityökaluja. Salkku painaa vakiovarustein 21,6 kg. Pohjalevyn alla on lisää jakoseinämillä jaettavaa tilaa 10 l (490 x 310 x 65 mm) muille työkaluille. Voit pakata salkkuun työkaluja ja tarvikkeita 50 kg:oon saakka.

Turvallisuus edellä, totta kai

Kun käytät Wihan työkalupakkia porrasjakkarana, voit vetää teleskooppivetimen vastakkaiselta puolelta esiin astinlaudan. Astinlauta on puolessa välissä koko nousukorkeudesta. Kannen kaasujousijarrut estävät sormien tahattoman puristumisen kannen väliin. Voit lisäksi personoida salkun yrityksesi logolla ja nimelläsi sekä lukita sen omilla lukoilla.

Wiha – yli 80 v saksalaista insinööritaitoa Schwarzwaldista.

Kun työkaluilla on oma paikkansa, ne pysyvät myös järjestyksessä.

Wihan XXL III –työkalupakki:

snro: 64 323 74 »

Nousu astinlaudan kautta (25 cm) alle puolen metrin korkeuteen.

Isot pyörät kulkevat hyvin maastossa ja portaissa.

Työkalupakin kannessa on v-ura mitta-asteikolla.


Teksti ja kuvat: Wiha

 

GAROlta uusia ratkaisuja sähköautojen älykkääseen lataukseen

GARO on Pohjoismaiden johtava sähköautojen latausinfrastruktuuritoimittaja ja valikoimaan kuuluu niin yksinkertaisia omakotitalokäyttöön soveltuvia latauslaitteita kuin tehokkaita pikalatausasemiakin.

UTUlta Home Box -latausasemat sähköautojen luotettavaan lataukseen

Sähköautojen määrän kasvaessa hyvää vauhtia, luotettavien ja helppokäyttöisten latauspisteiden tarve on noussut radikaalisti. Tämän kehityksen tueksi UTU on laajentanut tuotevalikoimaansa helppokäyttöisillä ja kilpailukykyisillä Ratio Electricin HomeBox -latausasemilla. Ne soveltuvat erinomaisesti pientalojen, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen latauspisteiksi.

Frico lämpösäteilijät tehokkaaseen, taloudelliseen ja miellyttävään lämmitykseen

Fricon kattavasta lämpösäteilijävalikoimasta löytyy ratkaisut eri korkuisten tilojen yleis-, lisä- ja kohdelämmitykseen.