Kaksi uutta työkalusarjaa, kaarisaha ja T-kahvainen momenttiavain täydentävät Wiha-tuotevalikoimaa sähköasentajille.

 

 

Eristetyt työkalut on testattu 10 000 voltin jännitteellä ja hyväksytty 1 000 volttiin saakka. Eristetyt työkalut vähentävät oikosulkujen riskiä.

 

WIHAn eristetyt hylsyavainsarjat 3/8" ja ½" on pakattu muovisalkkuun

Wihan eristetyt hylsyavainsarjat on tarkoitettu asennus-, kokoonpano- ja huoltotöihin. Molemmissa sarjoissa on 20 osaa. Niistä löytyvät 230 mm:n pituinen räikkäväännin suunnanvaihdolla, 200 mm pituinen

T-kahvaväännin sekä jatkot 125 ja 250 mm. Lisäksi mukaan on pakattu yleisimmät hylsy- ja kuusiokolokärkihylsykoot. Tarvikkeet on pinnoitettu siten, että ne eivät takerru kumihanskoihin työskennellessä.

 

WIHAn eristetyssä kiintoavainsarjassa on 20 osaa muovisalkussa

Wihan eristetyillä kiintoavaimilla tartut turvallisesti kaikkeen. Työkalusarjassa on 19 erikokoista kiintoavainta 6–32 mm ja yksi säädettävä 250 mm:n pituinen jakoavain. Jakoavaimen aukeaman voi säätää 0–30 mm:iin. Kiintoavainten leukojen 15°:n kulma antaa sormille tilaa vääntöön tiukoissa paikoissa.

 

WIHAn eristetyllä kaarisahalla katkaiset siististi muoviset ja metalliset putket ja läpiviennit

Wihan eristetyssä kaarisahassa on ergonominen kahva sekä oikea- että vasenkätisille. Pakkauksessa on mukana kolme 150 mm:n pituista vaihtoterää. Vaihdat terän nopeasti kiristysruuvista. Bimetalliset sahanterät ovat kestäviä ja joustavia muovin ja metallin sahaamiseen.

 

WIHAn eristetyllä T-kahvaisella momenttiavaimella suojaudut materiaalivahingoilta

Wihan T-kahvaisella, ergonomisella ComfortGrip-kahvaisella  momenttiavaimella väännät helpommin isot vääntömomenttiarvot. Wihan T-kahvainen momenttiavain on säädettävissä 5–14 Nm:iin. Säätö tehdään asetustyökalulla kahvan päästä aukaisemalle päätyruuvi esim. sentin kolikolla. Wihan T-kahvaiselle momenttiavaimelle löytyy oma terävalikoimansa. Terävalikoimassa on yleisimmät Torx-, kuusiokolo - ja hylsyterät. Oikea momenttiarvo suojaa sinua materiaalivahingoilta, takuuvaatimuksilta ja jälkitöiltä. Tarkista eri ruuvikokojen suositellut momenttiarvot DIN 43673-1 -standardista.

 

Wiha

 

   Wiha tuotteet verkkokaupassa

 

Wihan 20-osaiset hylsy- ja kiintoavainsarjat on pakattu kestävään muovisalkkuun.

 

Wihan eristetyssä, VDE-hyväksytyssä kaarisahassa on ergonominen kahva sekä oikea- että vasenkätisille.

 

Wihan T-kahvaisella momenttiavaimella ja laajalla terävalikoimalla suojaudut materiaalivahingoilta, takuuvaatimuksilta ja jälkitöiltä.

Työhalut ja työkalut 2021?  Uudet välineet lisäävät motivaatiota

Vuosi on taas aluillaan ja moni miettii, miten uuteen vuoteen suunnataan. Toivottavasti koronasta huolimatta monen viime vuoden tulos oli positiivinen yllätys kevään monista ennusteista huolimatta. Uusi työvuosi onkin hyvä aloittaa katsomalla mitä omasta työkalupakista löytyy. Uudenaikaisilla ja toimivilla työkaluilla työmotivaatio on heti parhaimmillaan, kun turha tuskastuminen ei työntekoa haittaa.

Hajuton ja väritön vihollinen ei enää yllätä

SLO:lla on myynnissä mittari, joka tarkkailee ja tallentaa tietoa asuntosi radonpitoisuuksista reaaliaikaisesti

Ebeco roudansulatusmatto

Roudansulatusmattoja käytetään nopeaan ja helppoon roudan sulatukseen ja lämpimänä pitämiseen monissa käyttökohteissa. Routa pystytään sulattamaan noin 30 cm syvyydeltä riippuen ympäristön lämpötilasta sekä maa-aineksesta.