Wiha speedE® -ruuvimeisseli ruuvaa nopeasti, hyvällä vääntötuntumalla – 1, 2, 3, valmis!

speedE-prosessi_Wiha
speedE_Application2_Wiha_1440px
speedE_Application4_Wiha
speedE_Application3_Wiha
speedE_Application1_Wiha

Wiha speedE®– akkuruuvimeisselillä ruuvaat yhdellä otteella, kolmivaiheisesti, kaksi kertaa tavallista meisseliä nopeammin. Ruuvaat ensin akkuavusteisesti. Kun 0,4 Nm:n materiaalin suoja-arvo on saavutettu, meisseli pysähtyy. Voit tämän jälkeen jatkaa ruuvaamista sähköisellä räikkämekanismilla otetta muuttamatta. Voit jatkaa ruuvaamista käsivoimin menettämättä missään vaiheessa työkalun hallinnan tuntumaa. 0,4 Nm:n suoja-arvo  on asetettu, jotta voit turvallisesti ruuvata ruuvit kiinni materiaalia rikkomatta esimerkiksi sähkörasioiden ruuvit ja palovaroitinten sensorit. Niiden maksimi kiinnityssuositus on 0,5 Nm.

Wiha speedE®– akkuruuvimeisseli on hyväksytty 1000 voltin pienjännitetyöhön

Wiha speedE®-akkuruuvimeisseli on jännitetyöhön hyväksytty ja VDE sertifioitu meisseli. Wiha ®-akkuruuvimeisseli on testattu 10 000 volttiin ja hyväksytty 1000 volttiin saakka IEC 60900:2012 -standardin mukaisesti. VDE-hyväksyttyjen tuotteiden on läpäistävä tiukka kuusivaiheinen tarkastusprosessi, yksittäisten tuotteiden toimintatarkastukset, valmistussarjojen tarkastukset ja pistokokeet standardin mukaisesti. VDE on saksalainen, yksi vanhimmista kansainvälisesti tunnustetuista testaus- ja sertifiointiyhdistyksistä.

Wiha speedE®– akkuruuvimeisseli suojaa kättäsi ja kätesi lihaksia rasittumiselta

Saksalaisten lääkäreiden ja fysioterapeuttien yhdistys AGR suosittelee Wiha speedE® -akkuruuvimeisseliä. Ergonominen kahva ja nopea ruuvaaminen nopeuttavat työtehtävien suorittamista ja lisäävät vaihtuvuutta työasentoihin. Wiha speedE® -akkuruuvimeisselillä ruuvaat nopeammin, tehokkaammin ja turvallisemmin. Asennustöiden fyysisiä kuormitustekijöitä ovat erityisesti hankalat työasennot, toistotyö ja käsien voiman käyttö. Työperäiset niska- ja yläraajasairaudet aiheuttavat työntekijöille kipua ja tulonmenetyksiä, ja lisäksi ne tulevat kalliiksi yrityksille ja kansantalouksille.

Wiha speedE®– akkuruuvimeisselissä käytetään wiha slimbit-vaihtokärkiä

Wiha slimBit -vaihtokärjet ovat jännitetyöhön hyväksyttyjä ohutkärkiä. Wiha-ohutkärkiä on lähes 30 erilaista kärkiprofiilia. Eristysmateriaali on integroitu läpikarkaistuihin ruuvauskärkiin ja läpimitta on joissain kärkityypeissä jopa 33 % pienempi normaaleihin meisseleihin verrattuna. Kärkiprofiileista löytyvät tavallisimmat suoraurat, ristipäät, kuusiokolot ja torxit sekä sähköasennuksissa yleinen ristiurayhdistelmä kärki. Ohutkärkien pituus on 75 mm ja kannan läpimitta on 6 mm.

Wiha speedE®– akkuruuvimeisselin litium-ioniakun yhdellä latauksella työskentelet täyden työviikon

Wiha speedE® -akkuruuvimeisselissä käytetään vakioakkuja. Myyntipakkauksessa on mukana aina kaksi akkua. Jos ruuvaat esimerkiksi 300 ruuvia päivässä, voit työskennellä viisi työpäivää ennen kuin sinun pitää ladata akkuja. Wiha-akkulaturilla voit ladata akkuja myös autossa usb-pistokkeella. Wiha Wiha speedE® -akkuruuvimeisselin litium-ioni akku on varustettu suojapiirillä, joka suojaa akku ylilatautumiselta, syväpurkautumiselta, ylivirralta ja oikosululta.

Wiha speedE®– akkuruuvimeisseli nyt saatavilla SLO:n myyntipisteissä

Wiha speedE® -akkuruuvimeisseli on myynnissä kahdessa erilaisessa myyntipakkauksessa.

Setti 1 sisältää Wiha speedE® -akkuruuvimeisselikahvan, kaksi litium-ioni-akkua, akkulaturin ja kuusi slimBit-vaihtokärkeä.

Setti 2 sisältää Wiha speedE® -akkuruuvimeisselikahvan, kaksi litium-ioniakkua, akkulaturin, kahdeksan slimBit-vaihtokärkeä ja yhden easyTorque-momenttisovittimen

Saatavilla SLO:n verkkokaupasta

Sähkönro Tnr Tuotenimi ja sisältö
64 318 00 41911 Wiha speedE® setti 1: 11 osaa, speedE®, 6 ohutkärkeä (ura, Phillips, PlusMinus/Pozidriv), 2 akkua ja 1 laturi L-Boxx Mini -laukussa.
64 318 01 41912 Wiha ® setti 2:14 osaa, speedE®, 8 ohutkärkeä (ura, Phillips, Pozidriv PlusMinus/Pozidriv), 1 easyTorque-momenttisovitin, 2 akkua ja 1 laturi L-Boxx Mini -laukussa.

TeSys D Green

Luonnollinen kontaktorivalinta

Varavoimaa arjen tarpeisiin

Syrjäseudut voivat olla luonnonvoimien armoilla kun sitä katsotaan sähkönjakelun kulmasta. 

20 kV JT- kytkentäsarjat helpottavat työtäsi

Jännitetyön edut ovat verkonomistajille huomattavat.