Kaksi materiaalin suoja-arvoa, LED-valo ilmaisee 1,0 Nm:n valinnan

Wiha speedE(R) II®-akkuruuvimeisselissä on kaksi vaihdetta. Akkumeisselin moottori pysähtyy 0,4 Nm:n tai 1,0 Nm:n suoja-arvon kohdalla. Valinta tehdään kahvan toimintonäppäimellä. Kun toimintonäppäin on takana, suoja-arvo on 0,4 Nm ja voit huoletta  kiristää pistorasioiden ruuvit ja palovaroitinten sensorit, joiden maksimi kiinnityssuositus on 0,5 Nm. Kun toimintonäppäin on edessä, suoja-arvo on 1,0 Nm ja voit vaivatta kiristää kalusteruuvit ja moottoritilojen hylsyt.

Kun materiaalin suoja-arvo on saavutettu, meisseli pysähtyy. Voit tämän jälkeen jatkaa ruuvaamista sähköisellä räikkämekanismilla otetta muuttamatta. Voit jatkaa ruuvaamista  maksimivääntöön 12 Nm:iin saakka, käsivoimin menettämättä missään vaiheessa työkalun hallinnan tuntumaa.

Rengasmainen led-valo valaisee työkohteen joka puolelta ilman varjoja. Kun toimintonäppäin on edessä (max), valo ilmoittaa lyhyellä välähdyksellä, että 1,0 Nm suoja-arvo on päällä. Huomaat siten vaihtaa suoja-arvoasetuksen, mikäli ruuvaat pieniä ruuvausprofiileja.

Hyväksytty 1000 voltin pienjänniteyöhön

Wiha speedE® -akkuruuvimeisseli on jännitetyöhön ja VDE-hyväksytty meisseli, joka on testattu 10 000 volttiin ja hyväksytty 1000 volttiin saakka IEC-standardin (IEC 60900:2012) -standardin mukaisesti.

Suojaa kättäsi rasittumiselta

Saksalaisten lääkäreiden ja fysioterapeuttien yhdistys suosittelee Wiha speedE® II-akkuruuvimeisseliä. Ergonominen kahva ja nopea ruuvaaminen helpottavat työtehtävien suorittamista ja lisäävät vaihtuvuutta työasentoihin. Wiha speedE® II - akkuruuvimeisselillä ruuvaat nopeammin, tehokkaammin ja turvallisemmin. Asennustöiden fyysisiä kuormitustekijöitä ovat erityisesti hankalat työasennot, toistotyö ja käsien voiman käyttö. Työperäiset niska- ja yläraajasairaudet aiheuttavat työntekijöille kipua ja tulonmenetyksiä, ja lisäksi ne tulevat kalliiksi yrityksille.

Yhteensopivat evf-lisätarvikkeet

Wiha slimBit -vaihtokärjet, 1/4”:n hylsyt ja momenttisovittimet  ovat jännitetyöhön hyväksyttyjä Elector Vario Family-tuoteperheen lisäosia. Wiha-ohutkärkiä on lähes 50 erilaista. Jännitesuojattuja hylsyjä löytyy 14 mm:iin saakka. Momenttisovittimet ovat esiasetettuja 0,8–4,0 Nm:n momentteja.

Toimii 3,7 voltin tyypin 18500 vakioakuilla

Wiha Wiha speedE® -akkuruuvimeisselissä käytetään vakioakkuja. Myyntipakkauksessa on mukana kaksi akkua. Wiha-akkulaturilla  voit ladata akkuja myös autossa usb-pistokkeella. Wiha speedE® -akkuruuvimeisselin litiumioniakku on varustettu suojapiirillä, joka suojaa akku ylilatautumiselta, syväpurkautumiselta, ylivirralta ja oikosululta.

Wiha Wiha speedE® II -akkuruuvimeisseli on pakattu L-BOXX Mini -salkkuun. Mukana pakkauksessa on Wiha speedE® II -akkuruuvimeisselin  kahva, kaksi litiumioniakku, akkulaturi usb-pistokkeella ja kaksi slimBitvaihtokärkeä SL/PZ2-ristiurakärki ja 3,5 mm:n urakärki.

 

Tuote SLO:n verkkokaupassa

Sähkönumero: 64 323 65.

 

TeSys D Green

Luonnollinen kontaktorivalinta

JKS Products Ltd. 10 vuotta kaapelivaunuja ja verkonrakennuslaitteita

JKS Products Ltd on kymmenessä vuodessa kasvanut ja kehittänyt tuotteitaan.

ABB UPS-tuotteet nyt SLO:lta

ABB PowerValue RT- ja PowerScale UPS-laitteet ovat nyt saatavana SLO:n tuotevalikoimasta.ABB UPS-tuotteet ovat korkean hyötysuhteen omaavia ja kustannustehokkaita.