WI-LTE113-O-reititin on helppo tapa järjestää vahva 4G-yhteys kotiin tai etätoimistoon. Ulkoasennukseen soveltuvan reitittimen suunta-antenni vahvistaa LTE (4G) -yhteyttä.

LTE (4G) -verkon kautta toteutettu laajakaista ja omalla SIM-kortilla varustettu reititin on tyypillisin tapa järjestää nettiyhteys. Monella mobiilinetti korvaa kotonakin tarjolla olevat kiinteät yhteydet. Sillä on monia varteenotettavia etuja: 4G:n peittoalue on laaja, sen vaatima tekniikka on edullista ja yhteydet riittävän nopeita.

Wi-Tekin uutukaisella WI-LTE113-O (sähkönumero 74 195 12) reitittimellä on mahdollista saada 4G-yhteydestä entistäkin parempi. Se on näppärä vaihtoehto vakaan yhteyden varmistamiseksi esimerkiksi etätyöpisteelle.

 

Suunta-antenni antaa etumatkaa signaalia jaettaessa

WI-LTE113-O on 4G LTE-reititin, jossa on lisäksi integroitu 19 dBi suunta-antenni. Antenni vaikuttaa paitsi signaalin tulosuunnan latausnopeuteen, myös paluusuuntaan. Operaattorit antavat parhaimman latausnopeuden sille, jolla on paras paluusuunnan nopeus, joten nettiyhteys paranee antennin myötä. Ei enää ongelmia esimerkiksi videoyhteyksien kanssa.

LTE-reititin tarjoaa maksimissaan jopa 300 Mbps lataus- ja 50 Mbps paluunopeuden, mikä tarjoaa vakaan langattoman laajakaistayhteyden kotiin tai toimistoon. Antennin ansiosta yhteys on erinomainen jopa huomattavan kaukana olevasta mobiilitukiasemasta.

“Etätyöskentely sujuu paremmin, kun netti ei pätki. WI-LTE113-O-reititin on ihanteellinen ratkaisu internet-yhteyden vahvistamiseen taajaman ulkopuolella, jossa lähimpään mobiilitukiasemaan on matkaa”, toteaa myyntijohtaja Jani Paananen Finnsatilta.

 

Sisällä yhteys voidaan jakaa langattomasti ja langallisesti Wi-Tek reitittimillä. Peruskäyttöön sopiva ratkaisu on  WI-R2-CCTV (sähkönumero 74 194 91) reititin, joka tekee asuntoon langattoman WiFi-verkon ja lisäksi laitteeseen voidaan kytkeä kolme laitetta langallisesti. Nopeampi WiFi 6 sisäverkko saadaan toteutettua WI-AX1800M (sähkönumero 74 194 16) reitittimellä.

 

Vaivaton käyttöönotto ja pilvihallinta

Reititin on helppokäyttöinen, eikä esimerkiksi konfigurointia tarvita. Yhteys muodostuu nopeasti ja automaattisesti ”plug and play” -hengessä. Laitteeseen tarvitsee vain lisätä SIM-kortti – minkä tahansa operaattorin kortti toimii. Sen jälkeen älypuhelin, kamera, tietokone tai muu laite on yhdistettävissä reitittimellä internetiin.

Asetusten hallinta tapahtuu joko paikallisesti tai ilmaisella Wi-Tek Cloud -pilvihallinnalla (https://cloud2.wireless-tek.com/). Yksinkertaisella alustalla voi valvoa verkon tilaa, varmistaa laitteen toiminnan ja tehdä muutoksia laitteen asetuksiin. Etäyhteys toteutetaan tietoturvallisella SD-LAN-lähiverkkotekniikalla.

WI-LTE113-O tukee OpenVPN:ää, jonka avulla etätyöskentelijä voi muodostaa yhteyden pääkonttoriinsa yhtä turvallisesti kuin toimistossakin.

Pärjää ulkotiloissa tuulessa ja tuiskussa

 

WI-LTE113-O toimii 802.3af/at PoE- tai 24V PoE-tehonsyötöllä. Siihen voi käyttää mukana toimitettavaa PoE-virtalähdettä tai erillistä PoE-kytkintä. Yksi Ethernet-kaapeli tarvitaan reitittimen ja PoE- virtalähteen välille.

Reititin on ihanteellinen ulkokäyttöön säänkestävien ominaisuuksiensa ansiosta. PoE-virta ja laitteen IP65- suojausluokka mahdollistavat asennuksen haastaviinkin olosuhteisiin, joihin ei ole myöskään vedetty verkkovirtakaapelia.

 

Sähkönumero

Tuote

74 195 12

Wi-Tek 4G LTE-reititin ulkok. 19dBi suunta-antenni, 1x1GB LAN, Cloud M, IP65, sis. 48V PoE-insertterin

74 194 16

Wi-Tek WI-AX1800M WiFi 6 MESH-reititin sisäk. 802.11ax 2.4G&5.8G 1800Mbps, Cloud Managed

74 194 91

Wi-Tek WI-R2-CCTV WiFi-reititin 802.11n 2.4G 300Mbps, 4xFE, 1xWAN+3LAN, 3xPoE in/out/pass

 

 

 

 

 

Kuitu kotiin Orbis OptoFiber -valmiskaapeleilla

Orbis OptoFiber on Orbis Oy:n omassa tuotannossaan valmistama neljäkuituinen FTTH-valmiskaapeli, jota käytetään nousukaapelina talojakamosta huoneistojakamoon, kun rakennetaan kiinteistön valokuituverkkoa.

Laatuantennin valokuidun komponentit huoneistorakentamiseen

Laatuantennin valokuidun tuotevalikoima on taattua laatua huoneistorakentamiseen.

Rittal TX CableNet -kaappivalikoima

Nyt saatavilla koko TX CableNet -kaappivalikoima, myös teräsovelliset kaapit!