Tommi Liimatainen
myyntijohtaja,
SLO Oy
31.12.2020

Erikoinen vuosi 2020 on takana ja jalansija on jo alkaneessa vuodessa 2021. On hyvin mielenkiintoista nähdä, miten siirtyminen uuteen normaaliin tulee muuttamaan erilaisia toimialoja, liiketoimintoja ja koko työelämää. Tällä hetkellä Rakennusteollisuus ry:n ennusteet vuodelle 2021 ovat vielä korjausrakentamista lukuun ottamatta miinusmerkkisiä.

Me SLO:lla olemme palvelleet kaikkia asiakassegmenttejämme menestyksekkäästi läpi haastavan vuoden 2020 ja odotukset uudelle vuodelle 2021 ovat myös erittäin korkealla. Kaikki myyntitiimimme ovat iskussa palvelemaan asiakkaitamme, sähköiset tilauskanavamme ovat asiakkaidemme hyväksi havaitsemat ja toimitusketjumme on rasvattu ja todettu erittäin toimivaksi joka puolella Suomea. Keskusvarastossamme on toimialan kattavin valikoima tuotteita saatavilla seuraavaksi päiväksi lähes kaikkialle Suomeen ja muutaman päivän toimitusajalla valikoimamme moninkertaistuu.

SLO on erittäin tottunut toimimaan luotettavana projektitoimittajana eri sähköurakointiyrityksille ja muille toimijoille. Logistiikkakeskuksemme toimintoihin lukeutuu keskusvaraston ja sen automatisoinnin lisäksi lukuisia lisäarvopalveluita, joita on jo koeteltu monissa Suomen mittakaavassa merkittävissä projekteissa, kuten Olympiastadionin uudistusprojektissa, suurissa kauppakeskushankkeissa, kuten Pasilan Triplassa tai Espoon Tapiolan Ainoassa. Myös erilaiset suuremman mittakaavan julkiset hankkeet, kuten keskussairaalatyömaat Turussa ja Tampereella on osaltamme viety maaliin mallikkaasti. Sijaintinsa puolesta haasteelliset hankkeet, joihin voidaan lukea esimerkiksi erilaiset hotellityömaat Helsingin keskustassa, on hoidettu toimestamme vahvalla logistisella osaamisella ja asiakkaidemme projektinhoitoa on helpotettu erilaisilla logistisilla lisäpalveluilla, joita löytyy useita palveluvalikoimastamme.

Näillä eväillä on siis hyvä jatkaa vuotta 2021. Olemassa olevaa voi aina entisestään parantaa ja filosofiamme onkin tarjota alan parasta osaamista ja tuotevalikoimaa kaikille sähköalan ammattilaisille ja kaikenkokoisille alan yrityksille myös vuonna 2021!


Kuva: Adobe Stock

Yhteisöllisyys on turvaa

Työpaikallani SLO:lla minun yhteisöön kuuluu monia eri alojen ammattilaisia. Jos mukaan lasketaan vielä tuntemani henkilöt työpaikan seinien ulkopuolella, ammattilaisten joukko laajenee huomattavasti. Tämä on minulle suuri etu, sillä monta päätä yhdessä on viisaampi kuin yksi. Kuinka sinä määrität oman työyhteisösi?

Sonepar on virallisesti sitoutunut Pariisin ilmastosopimukseen ja Co2-päästöjen vähentämiseen

Ilmaston lämpeneminen ja muut ympäristöhaasteet ovat todellisia uhkia, joihin pitää reagoida. Meidän kaikkien tuleekin arvioida omaa energiankäyttöämme ja hyödyntää enemmän ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja toiminnassamme. Suuri vastuu on yrityksillä, siksi myös Sonepar on liittynyt ilmastoaloitteeseen ja sitoutunut sitä kautta Pariisin ilmastosopimukseen.

Soneparilta löydät monipuolisen valikoiman – Varasto on suurempi kuin koskaan ennen

Jo nyt Soneparin myyntiohjelmassa sekä varastovalikoimassa olevien tuotteiden lukumäärä on markkinoiden suurin ja tuotteiden saatavuus huippuluokkaa. Tarjolla paljon vaihtoehtoja Hyvä saatavuus ja valikoiman monipuolisuus ovat Soneparin keskeisimpiä lupauksia asiakkaille. Olemme vuoden vaihteessa avanneet asiakastarpeiden perusteella jo yli 1000 uutta varastotuotetta keskusvarastoon ja lisäämme vielä tuhansia. Kattavammalla valikoimalla olemme halunneet varautua muun muassa maailmantilanteesta aiheutuviin yllätyksiin. Valikoiman tarkoituksenmukaisuus suunnittelun perustana Soneparilla on monimuotoinen asiakaskunta ja tarpeisiin vaikuttavat niin maantieteelliset kuin alueelliset tekijät. Siksi tarkastelemme jatkuvasti valikoimaamme ja mietimme sen tarkoituksenmukaisuutta. On itsestään selvää, ettei sama tuote sovellu kaikkialle, joten laaja tuotevalikoima on tärkeä. Näin tarjolla on aina oltava vaihtoehtoja eri toimittajilta ja brändeiltä. Asiakkaidemme tyytyväisyys onkin meille tärkeää ja haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä. Sitä työtä me soneparilaiset jatkamme väsymättömästi nyt ja tulevaisuudessa. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Tutustu tästä uusiin varastotuotteisiimme Prysmianilta C-pro -sarjan MCMK-kaapelit Aceflex -asennuskaapeli esim. sähköauton latausasemille XMJ asennuskaapeleihin nippukoot: - 3x1,5 R100 - 3x2,5 R100 - 5x1,5 R100 - 5x2,5 R50 Meka Pro Hyllytarvikkeita Mustat DALI-kosketinkiskot Ensto Ensto intro mustana ELKO PLUS mustana SG Install Kalustesarja Lämpöpumput Laajennettu keskusvarastovalikoima ilmalämpö- sekä ilma/vesilämpöpumppuja ja lisätarvikkeita [/su_table]