Yksittäisten tuotteiden kaupasta kokonaisuuksien myyntiin

Sonepar tutustuu verkonrakentajien toimintatapoihin muuttuneessa ympäristössä. Asiakkaiden kanssa puhutaan käyttötarkoitukseen optimoiduista tuotteista sen sijaan, että tarjottaisiin tarpeeseen vain laadukkainta tarjolla olevaa teknologiaa. Muutamia vuosia sitten tukkuyrityksen ei tarvinnut tietää keskeytysaikoja lyhentävistä ratkaisuista, verkkoinvestoinnin yksikköhinnoista tai investointien pitoajoista. Olemme tulleet tilanteeseen, jossa Sonepar tekee valintoja asiakkaidensa eduksi.

Ratkaisujamme verkonrakentajille:

  • Toimitusvalikoimasta löydät työmaallesi sopivan palvelumallin. Varmistat helpon ja varman saatavuuden riippumatta siitä, onko kohde yrityksen varastolla tai maastossa.
  • Asiantuntijuutemme käytettävissäsi. Autamme tuotekokonaisuuksien kokoamisessa omalla osaamisellaan.
  • Oikea paketointi tuo liiketoimintaasi taloudellista tehokkuutta. Ostettavien tuotteiden lukumäärä vähenee, tilausrivien ja laskujen määrä pienenee.

Jakeluverkkotoiminnan valvontamalli

Luotettavaa ja kustannustehokasta verkonrakennusta valvoo Energiavirasto, joka on antanut ohjeet toimitusvarmuudesta sähköyhtiöille. Verkonrakentajien palveluvalikoima on rakennettu kolmen perusteeman ympärille, Energiaviraston ohjeet huomioiden.

Verkonrakentajien projektijohtamisen logiikka

Rakennusurakoinnin projektijohtamisessa tärkeätä ovat materiaalivirtojen hallinta ja työmaalogistiikka. Soneparilla on pitkä kokemus tehokkaan projektirakentamisen tukemisesta. Kun monipuoliset sähköiset kanavat, kuten Verkkokauppa ja App, helpottavat tilaamista, on työmaiden materiaalivirran hallinta vaivattomampaa. Lisäksi myyntikonttoreista ympäri Suomen saat henkilökohtaista palvelua ammattitaitoiselta henkilökunnalta.

Laajin tuotevalikoima ja paras toimitusvarmuus pitävät projektisi aikataulussaan. Työmaalogistiikan ratkaisuilla, kuten konttivarastoilla ja ajastetuilla työmaatoimituksilla, varmistat oikea-aikaisen työnkulun työmaalla.

 

Myrsky ei kunnioita aukioloaikoja

Siksi vianhoidon kannalta tärkeintä on saatavuus ja nopeus ympäri vuorokauden. Olemme rakentaneet verkonrakennusyhtiöille Hätäpalvelun, joka päivystää 24/7. Pystymme auttamaan myrskyjen jälkeisissä sähköverkkojen korjaustöissä takaamalla luotettavan materiaalien saatavuuden. Sonepar on vastannut 2000-luvulla merkittävimmästä osasta materiaalitoimituksia myrskyjen aiheuttamiin suurhäiriöihin. Näistä kokemuksista olemme kehittäneet palvelujamme ja tarjoamme niitä sopimusasiakkaidemme käyttöön:

  •  Mahdollisuus käyttää Myrskyvarastoa, missä keskeisen valikoiman saatavuus on aina varmistettu.
  • Hätäpalvelu päivystää iltaisin ja viikonloppuisin, eli Sonepar on sopimusasiakkaalleen aina avoinna.
  •  App kertoo saatavuustiedon missä ja milloin vain, jolloin tarvittavan tuotteen saanti nopeutuu.
  •  Soneparin asiakasvastuullinen myynti sekä tuotehallinta ovat välittömästi apunasi toimistoaikoina.

Lue myös:

ABB InLine II -jonovarokekytkinsarja

Kotimaiset Stera laitekaapit

Varavoimaa arjen tarpeisiin

Syrjäseudut voivat olla luonnonvoimien armoilla kun sitä katsotaan sähkönjakelun kulmasta. 

Vaativiin asennuskohteisiin Pipelifen ROCKY-kaapelinsuoja

Vaativiin asennuskohteisiin Pipelifen ROCKY-kaapelinsuoja

TE Connectivityn kaapeliläpivientien tiivistysjärjestelmä

RDSS (Rayflate Duct Sealing System) on TE Connectvity Raychemin kehittämä kaapeliläpivientien tiivistysjärjestelmä.