Jarmo Harttunen
Markkinointipäällikkö,
SLO Oy
12.4.2021

Nyt kun suurinta osaa Suomea kurittaneet lumimassat ovat hiljalleen sulaneet, voimme ryhtyä taas maanrakennus- ja kaivuutöihin. Ennen kauden aloitusta on hyvä tarkastella toimintamalleja ja uudistaa myös tuotevalintoja. Tässä muutama vinkki  uusista verkonrakennuksen tuotteista.

Kaivuukautta voi odotella peukaloita pyöritellen tai…

Aktiivisella otteella työmaat etenevät suunnitellusti. Silloin on saatavuuden tosin oltava kohdallaan.

Me SLO:lla olemme käyttäneet alkukevään omien toimintojemme parantamiseen. Kaivuukauden alku tarkoittaa sitä, että monien työmaiden aloitukset osuvat samaan ajankohtaan.

Siksi olemme käyneet tehtaiden kanssa neuvotteluita ja ostaneet varastoomme tuotteita palvelutason ylläpitämiseksi. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota pitkien toimitusaikojen tuotteisiin, jotta hyvä palveluasteemme pysyykin korkealla.

Runsasluminen talvi käytettiin verkonrakennuksessa edellisen vuoden maakaapelihankkeiden jälkeen toimettomiksi jääneiden ilmajohtojen purkamiseen.

SLO:lla on valmistauduttu jakelumuuntajien tulevaan direktiivimuutokseen

Kesällä tulee voimaan jakelumuuntajien uusi TIER 2 -direktiivi. Sitä silmällä pitäen olemme kilpailuttaneet muuntajavalmistajamme. Näin olemme valmiita uuden tekniikan saapuessa markkinoille.

Voin jo ylpeänä kertoa, että SLO:lta löydät kattavan valikoiman muuntajia luotettavilta valmistajilta, jotka ovat myös asiakaskuntamme hyväksymiä.

 SLO tekee vastuullista työtä ympäristöä, asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneita kunnioittaen.

Jakokaappeihin tulossa lisää valinnanvaraa

Jakokaappien valikoima laajenee uudella kotimaisella Steran tuoteperheellä. Uudesta toimittajasta ei sentään ole kyse, sillä SLO:n myyntiohjelmaan on kuulunut jo pitkään Steran Tele-jakokaapit. Nyt kun tämän toimittajan tarjonta laajenee myös jakokaappeihin, pystymme tarjoamaan ulkonäöllisesti yhdenmukaisia ratkaisuja esimerkiksi asuinalueille. Ota yhteyttä myyjääsi, hänellä on paljon annettavaa sinulle.

Nyt on helppo sanoa, että EXIT vaan talvi ja  tervetuloa kaivuukausi!

Valaisinpylväskaappi KUKO22

KUKO22 on helppo ja asennusystävällinen valaisinkaappiratkaisu. Suomessa suunniteltu ja valmistetttu kaappi on tehty asennettavaksi suoraan pylvään kylkeen. Muotoilunsa ansiosta kaappi asettuu hyvin paikalleen.

TE CONNECTIVITYn SOLARLOK SLK 2.0 DC Plug & Splice -liittimet

Every Connection Counts, voit säästää aikaa ja rahaa jokaisessa liitännässä. TE:n SOLARLOK-liittimet aurinkosähköasennuksiin on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan asennustöitä sekä takaamaan luotettavat DC-liitännät. Rakenne on suunniteltu vähentämään liittimen aiheuttamaa ylimenovastusta ja jännitehäviöitä. TE:n SOLARLOK 2.0 DC Plug & Splice -liittimet ovat aurinkosähköliittimien uusinta sukupolvea, ja niiden asennus on jopa 80 % nopeampaa perinteisiin aurinkosähköliittimiin verrattuna*. Suunnittelussa on käytetty IDC-tekniikkaa (Insulation Displacement Contact), joka mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen: liittimen asennus kokonaisuudessaan kestää noin 30 sekuntia ilman erikoistyökaluja, asennustyökaluiksi riittävät siirtoleukapihdit. Eristeen läpäiset liittimet mahdollistavat asentamisen ilman johdineristeen poistamista. Asentaja voi kytkeä kaapelin ja puristaa liittimen, tämä lisää tehokkuutta. < 80 % lyhyempi asennusaika * Perustuu asennusaikavertailuun TE:n SOLARLOK PV4 DC Crimp -liittimien kanssa.  Helppo asentaa, kolme työvaihetta  TE:n SLK 2.0 DC Plug and Splice -liittimillä on laaja käyttöalue; 2,5-6 mm² (10-14 AWG). Ne ovat testattu ja hyväksytty IEC 62852 (TUV) ja UL 6703 -standardien mukaisesti. Valikoimaa täydentää ainutlaatuinen geelitäytteinen SOLARLOK SLK 2.0, joka takaa IPx8-vedenpitävyyden. TE:n SOLARLOK SLK 2.0 on valmistettu PPE- ja PS-materiaalista. Liitin on testattu upotuskokeella enintään 1 metrin syvyydessää 24 h. PPE- ja PS materiaali on UV-kestoinen. SOLARLOK 1500V PV4-S -liitin  on saatavana sekä uros- että naarasversioina, jolloin ne voidaan yhdistää SOLARLOK PV4-S- ja PV4-PM DC -liittimiin.     TE:n SLK 2.0 Splices -jatkosliittimet toimitetaan yhtenä kokonaisuutena Tämä nopeuttaa ”jatkoksen” asentamista: ei irrallisia osia, eikä erikoistyökaluja. Jatkosliittimet soveltuvat erityisesti korjauksiin – ne mahdollistavat kaapeleiden helpon ja nopean asentamisen tai korjauksen esimerkiksi kaapeleille vioittuneille kaapeleille. Tärkeimmät ominaisuudet Nopeampi asennus, jopa 80 % SOLARLOK PV4-S:ään verrattuna. Pienemmät elinkaarikustannukset Laajat käyttöalueet; 2,5-6 mm2 (AWG 14-10). Helppo ja nopea asennus ilman erikoistyökaluja Kaapelia ei tarvitse kuoria All-in-one-rakenne, minimoitu asennusvirheen mahdollisuus Ainutlaatuinen geelitäyte takaa IPx8-vedenpitävyyden (1 m/24 tuntia). CE-merkintä IEC 62852- ja UL 6703 -hyväksytty Katso SLK 2.0:n asennusvideot  Teksti ja kuvat: TE Connectivity

TE Connectivityn Raychemin lämpökutistettavat, paksuseinämäiset ja vahvistetut kutistekääreet

Nyt on jännittäviä uutisia kutistekääreiden maailmasta! CFSM-kutistekääreet ovat saapuneet korvaamaan CWST-kääreet tarjoten entistäkin parempia ominaisuuksia ja suorituskykyä monenlaisissa sovelluksissa.