Jarmo Harttunen
Markkinointipäällikkö,
SLO Oy
12.4.2021

Nyt kun suurinta osaa Suomea kurittaneet lumimassat ovat hiljalleen sulaneet, voimme ryhtyä taas maanrakennus- ja kaivuutöihin. Ennen kauden aloitusta on hyvä tarkastella toimintamalleja ja uudistaa myös tuotevalintoja. Tässä muutama vinkki  uusista verkonrakennuksen tuotteista.

Kaivuukautta voi odotella peukaloita pyöritellen tai…

Aktiivisella otteella työmaat etenevät suunnitellusti. Silloin on saatavuuden tosin oltava kohdallaan.

Me SLO:lla olemme käyttäneet alkukevään omien toimintojemme parantamiseen. Kaivuukauden alku tarkoittaa sitä, että monien työmaiden aloitukset osuvat samaan ajankohtaan.

Siksi olemme käyneet tehtaiden kanssa neuvotteluita ja ostaneet varastoomme tuotteita palvelutason ylläpitämiseksi. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota pitkien toimitusaikojen tuotteisiin, jotta hyvä palveluasteemme pysyykin korkealla.

Runsasluminen talvi käytettiin verkonrakennuksessa edellisen vuoden maakaapelihankkeiden jälkeen toimettomiksi jääneiden ilmajohtojen purkamiseen.

SLO:lla on valmistauduttu jakelumuuntajien tulevaan direktiivimuutokseen

Kesällä tulee voimaan jakelumuuntajien uusi TIER 2 -direktiivi. Sitä silmällä pitäen olemme kilpailuttaneet muuntajavalmistajamme. Näin olemme valmiita uuden tekniikan saapuessa markkinoille.

Voin jo ylpeänä kertoa, että SLO:lta löydät kattavan valikoiman muuntajia luotettavilta valmistajilta, jotka ovat myös asiakaskuntamme hyväksymiä.

 SLO tekee vastuullista työtä ympäristöä, asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneita kunnioittaen.

Jakokaappeihin tulossa lisää valinnanvaraa

Jakokaappien valikoima laajenee uudella kotimaisella Steran tuoteperheellä. Uudesta toimittajasta ei sentään ole kyse, sillä SLO:n myyntiohjelmaan on kuulunut jo pitkään Steran Tele-jakokaapit. Nyt kun tämän toimittajan tarjonta laajenee myös jakokaappeihin, pystymme tarjoamaan ulkonäöllisesti yhdenmukaisia ratkaisuja esimerkiksi asuinalueille. Ota yhteyttä myyjääsi, hänellä on paljon annettavaa sinulle.

Nyt on helppo sanoa, että EXIT vaan talvi ja  tervetuloa kaivuukausi!

ABB InLine II -jonovarokekytkinsarja

InLine II -sarjan ZLBM-jonovarokekytkimet ovat teknisesti luotettavia ja testattuja käytettäviksi vaativissakin olosuhteissa.

SJ-TER Säätöruuvikiinnitteinen perustus

Ulkovalaisinpylväille, mastoille, opastauluille, liikennevaloille ja -merkeille

Loisteho kuriin asiakasyhteistyössä

Sähköhenkilöinä olemme tottuneet puhumaan mittaamisen yhteydessä volteista, ampeereista ja kilowateista.