LOOP ROUND on toiminnallinen, laadukkaalla ulkonäöllä varustettu kaapeliläpivienti, jossa on musta harjasosa.

Irrotettava ja lukittava kansi voidaan asentaa neljään eri asentoon.

Kaapeliläpiviennin asennus on helppoa, riittää kun se painetaan 80mm halkaisijaltaan olevaan asennusreikään.

LOOP ROUND´in runko-osan asennussyvyys on 21mm ja kansiosan halkaisija on 88mm. Vaihtoehtoisesti kaapeliläpivienti voidaan ruuvata suoraan kalusteeseen.

Materiaali on kestävää ja jämäkkää sinkin metalliseosta samakkia (zamak), joka sisältää seosmetalleina enimmäkseen kuparia, alumiinia ja magnesiumia.

Snro Tuote
14 357 02 LOOP ROUND, ROSTERI

 

Schneider Electricin Acti9 kuormanpudotusrele

Säästöä sähkölaskuun ja tehokkuutta energiankäyttöön Schneider Electricin kuormanpudotusreleellä asuin- ja pienkiinteistöjen omistajat voivat säästää sähkölaskussa, sekä varmistaa oikein kohdennetun ja keskeytyksettömän sähkönjakelun kiinteistössä. Releellä ohjataan sähkönkulutus sinne, missä sitä ensijaisesti tarvitaan, juuri oikealla hetkellä. Samalla taataan sähkönjakelun jatkuvuus ilman pääsulakkeiden ylikuormitusta ja siitä aiheutuvaa mahdollista sähkökatkosta.

Trust Smarthome on täydentynyt palo- ja kosteusvaroittimilla

Murtovalvonta ja kamera ovat saaneet joukkoonsa odotetut palovaroittimen ja kosteusilmaisimen.

Uutuuksia Bachmannilta. DUE -pistorasiayksikkö ja DESK 2 -pistorasiapaneeli

DUE on ihanteellinen kaksiosainen pistorasiayksikkö monipuolisin asennusmahdollisuuksin työtasoihin, levyseiniin, kalusteisiin ja jopa laatikostojen päälle. Elegantti muotoilu, sekä vähäinen n. 45mm asennussyvyys, mahdollistavat tilaa säästävän asennuksen esimerkiksi keittiö-, toimisto-, sekä koulukohteissa.