Petteri Mattinen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
12.2.2018

Vanhentunut laitekanta on käyttäjälleen aina kustannusriski, joka voi realisoitua koska tahansa – vaikka kello kolme aamuyöllä sunnuntaina 

Mikä olisikaan tukalampaa kuin havaita tuotantolaitoksen kannalta tärkeän laitteen rikkoutuneen ja joutua kiireessä vaihtamaan hajonnutta osaa uuteen? Hyvällä tuurilla uusi löytyy laitoksen omasta puskurivarastosta tai kunnossapitäjältä. Välillä kuitenkin tuotanto saatetaan joutua ajamaan alas hetkellisesti, jolloin yhden laitteen hajoaminen aiheuttaa kohtuuttoman suuren kustannuksen.

Ennakoimalla vähennät tuotannon alasajon riskiä

Me SLO:lla voimme tehdä asiakkaalle ehdotuksia käytössä olevien sähkömoottoreiden vaihtamisesta uudempaan versioon jo hyvissä ajoin ennen kuin laite ehtii hajota. ABB Value Providerina SLO osaa toimia asiakkaan käytön aikaisena teknisenä neuvonantajana, joka tuo lisäarvoa liiketoimintaan. Näin voit itse keskittyä ylläpitämään tuotantoprosessejasi ilman, huolta laitekannan kestävyydestä.

Teknisen osaamisen lisäämiseksi olemme kasvattaneet teknisen tukemme henkilömäärää ja aloittaneet järjestelmälliset koulutukset teollisuuden kärkituotealueissa. Seuraamme luotuja oppimispolkuja järjestelmällisesti ja tästä asiakkaamme hyötyvät. Teknisen neuvonnan lisäksi voimme tarjota asiakkaille hyvää saatavuutta eri valmistajien tuotteille.

Voimme yhdessä asiakkaan kanssa määritellä juuri hänelle parhaiten sopivat, erilaiset palvelutasot materiaali- ja laitehankinnan suhteen. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat luotettavan esityksen kustakin kohteesta oli sitten kyse varaosista, laitekannan ylläpidosta, laitteen vaihdosta modernimpaan tai kokonaan uudesta kokonaisuudesta.

Älä emmi, ota yhteyttä jo tänään

SLO on tekninen asiantuntija alueellasi. Kartoitamme nykytilanteen ja teemme ehdotuksen laitekantasi uusimisesta sekä varasosapäivityksen!

Toimialueemme on koko Suomi; eteläisin myymälämme sijaitsee Helsingin keskustassa ja pohjoisin Rovaniemellä.  Löydät kaikkien myymälöidemme yhteystiedot täältä. 

 

SLO:lta saat puistomuuntamot, pultit ja pyyhkeet

SLO on paljon muutakin kuin sähkötarvikkeita. Harvalle tulee ehkä mieleen nakutella MMJ:n tai puistomuuntajatilauksen jatkeeksi tilausrivit jäähdytysnesteestä, moottorisahan teräketjuista tai käsien puhdistusliinoista.

Uusiutumiskyvyllä etumatkaa myös asiakkaalle

SLO on keskittynyt kahden vuoden ajan palveluiden ja laadun kehittämiseen

SLO:n asiantuntijan kolme LOGO! -vinkkiä

LOGO! on pieni suuri ohjain, millä toteutat teollisuuden pienet prosessit, kiinteistöjen ohjaukset ja valvonnat, ajoneuvo sovellukset, etäohjaukset ja etävalvonnat, sekä paljon muuta.