Akkuavusteinen SpeedE® II -sähkömeisseli helpottaa työtäsi, lisää tehokkuutasi ja pienentää kustannuksiasi.

Lisää tehokkuutasi

Sähkömoottori avustaa vakionopeudella. Wiha speedE®- akkuruuvimeisselillä ruuvaat kolme kertaa tavallista meisseliä nopeammin. Loppukiristys tehdään hallitusti käsin. Kun materiaalin suoja-arvo on saavutettu, meisseli pysähtyy. Voit tämän jälkeen jatkaa ruuvaamista sähköisellä räikkämekanismilla otetta muuttamatta.
Voit jatkaa ruuvaamista maksimivääntöön 12 Nm:iin saakka, käsivoimin menettämättä missään vaiheessa työkalun hallinnan tuntumaa.

 

Pienentää kustannuksiasi

Materiaalin suoja-arvo pysäyttää moottorin. Wiha speedE®-akkuruuvimeisselissä on kaksi vaihdetta. Akkumeisselin moottori pysähtyy 0,4 Nm:n tai 1,0 Nm:n suoja-arvon kohdalla. Valinta tehdään kahvan toimintonäppäimellä. Kun toimintonäppäin on takana, suoja-arvo on 0,4 Nm ja voit huoletta kiristää pistorasioiden ruuvit ja palovaroitinten sensorit, joiden maksimi kiinnityssuositus on 0,5 Nm. Kun toimintonäppäin on edessä, suoja-arvo on 1,0 Nm ja voit vaivatta kiristää kalusteruuvit ja moottoritilojen hylsyt.

Wiha Wiha speedE® -akkuruuvimeisselissä käytetään vakioakkuja. Myyntipakkauksessa on mukana kaksi akkua. Wiha-akkulaturilla voit ladata akkuja myös autossa usb-pistokkeella. Wiha Wiha speedE® ii -akkuruuvimeisselin litiumioniakku on varustettu suojapiirillä, joka suojaa akku ylilatautumiselta, syväpurkautumiselta, ylivirralta ja oikosululta.

Wiha Wiha speedE® -akkuruuvimeisselille löytyy laaja valikoima lisätarvikkeita. Wiha slimBit -vaihtokärjet, 1/4”:n hylsyt ja momenttisovittimet ovat jännitetyöhön hyväksyttyjä. Wiha-ohutkärkiä on lähes 50 erilaista. Jännitesuojattuja hylsyjä löytyy 14 mm:iin saakka. Hylsyt kiinnitetään sovittimen avulla kahvaan. Momenttisovittimet ovat esiasetettuja 0,8–4,0 Nm:n momentteja.

 

 

Turvallista työskentelyä

Wiha speedE® II -akkuruuvimeisseli on jännitetyöhön ja VDE-hyväksytty meisseli, joka on testattu 10 000 volttiin ja hyväksytty 1000 volttiin saakka IEC-standardin (IEC 60900:2012) -standardin mukaisesti.

Suojaa kättäsi rasittumiselta. Saksalaisten lääkäreiden ja fysioterapeuttien yhdistys suosittelee Wiha speedE® II -akkuruuvimeisseliä. Ergonominen kahva ja nopea ruuvaaminen helpottavat työtehtävien suorittamista ja lisäävät vaihtuvuutta työasentoihin. Wiha speedE® II -akkuruuvimeisselillä ruuvaat nopeammin, tehokkaammin ja turvallisemmin. Asennustöiden fyysisiä kuormitustekijöitä ovat erityisesti hankalat työasennot, toistotyö ja käsien voiman käyttö. Työperäiset niska- ja yläraajasairaudet aiheuttavat työntekijöille kipua ja tulonmenetyksiä, ja lisäksi ne tulevat kalliiksi yrityksille.

Rengasmainen led-valo valaisee työkohteen joka puolelta ilman varjoja. Kun toimintonäppäin on edessä (max), valo ilmoittaa lyhyellä välähdyksellä, että 1,0 Nm suoja-arvo on päällä. Huomaat sitten vaihtaa suoja-arvoasetuksen, mikäli ruuvaat pieniä ruuvausprofiileja.

 

Wiha Wiha speedE® II -akkuruuvimeisseli on pakattu L-BOXX Mini -salkkuun. Mukana pakkauksessa on Wiha speedE® II -akkuruuvimeisselin kahva, kaksi litiumioniakkua, akkulaturi usb-pistokkeella ja kaksi slimBit-vaihtokärkeä: SL/PZ2-ristiurakärki ja 3,5 mm:n urakärki. Sähkönumero 64 323 65.

 

Tilaa SLO verkkokaupasta

 

Wiha SpeedE 2

Stålskog mahdollistaa turvallisen ympäristön työskentelylle

SLO:n laaja valikoima työmaadoitusvälineitä Ragnar Stålskogilta

Päivitä toimintasi uudelle tasolle – Wihan työkalujen säilytys- ja kuljetusratkaisuilla

Wihan säilytys- ja kuljetusratkaisut merkitsevät rahan säästöä

STEINEL 200˚C rajoitettu HG2320E kuumailmapuhallin

STEINEL HG 2320 E 200˚C rajoitetulla Profi-kuumailmapuhaltimella tehokasta työskentelyä ilman tulityölupia STEINEL valmistaa kuumailmapuhaltimia ja kuumaliimapistooleja ammattikäyttöön. STEINEL-suorituskykyyn pystyt luottamaan jokapäiväisessä, vaativassakin käytössä. STEINEL kehittää ja testaa tuotteet sisäisesti tarkkojen laatustandardien mukaisesti. Jokainen tuote valmistetaan STEINELin omissa tehtaissa Euroopassa. STEINEL HG 2320 E rajoitetun kuumailmapuhaltimen (Snro 6419421) lämpötila on ohjelmallisesti rajoitettu max. 200 °C:een. Rajoituksen ansiosta voit tehdä vähäisen palovaaran tulitöitä ilman tulityölupia tai -kortteja. Profi-kuumailmapuhallin HG2320E istuu hyvin kädessä, joten sen kanssa on mukava työskennellä. Laitteen LCD-näyttö ja jäännöslämmön indikaattori lisäävät turvallisuutta ja yksilöllisesti asetettavat ohjelmat tuovat joustavuutta työskentelyyn. Lämpötilaa on myös helppo hallita, mikä lisää tarkkuuta. STEINELiltä löytyy kattava lisävarustevalikoima, johon kuuluu erilaisia suuttimia, joiden ansiosta puhallin on erinomainen valinta lämpöherkille kohteille. Tehoa puhaltimesta löytyy 2300 W. Helposti vaihdettava virtajohto (3 m) helpottaa huoltoa. Laitteessa on optimoitu painon jakauma ja ylikuumenemissuoja. Koneessa on LOC-toiminto, joka estää valittujen asetusten muuttamista vahingossa, näin voit työskennellä huoletta. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Selite 6419421 Steinel kuumailmapuhallin  - S351502-R200 [/su_table] Teksti ja kuvat: STC trading