Akkuavusteinen SpeedE® II -sähkömeisseli helpottaa työtäsi, lisää tehokkuutasi ja pienentää kustannuksiasi.

Lisää tehokkuutasi

Sähkömoottori avustaa vakionopeudella. Wiha speedE®- akkuruuvimeisselillä ruuvaat kolme kertaa tavallista meisseliä nopeammin. Loppukiristys tehdään hallitusti käsin. Kun materiaalin suoja-arvo on saavutettu, meisseli pysähtyy. Voit tämän jälkeen jatkaa ruuvaamista sähköisellä räikkämekanismilla otetta muuttamatta.
Voit jatkaa ruuvaamista maksimivääntöön 12 Nm:iin saakka, käsivoimin menettämättä missään vaiheessa työkalun hallinnan tuntumaa.

 

Pienentää kustannuksiasi

Materiaalin suoja-arvo pysäyttää moottorin. Wiha speedE®-akkuruuvimeisselissä on kaksi vaihdetta. Akkumeisselin moottori pysähtyy 0,4 Nm:n tai 1,0 Nm:n suoja-arvon kohdalla. Valinta tehdään kahvan toimintonäppäimellä. Kun toimintonäppäin on takana, suoja-arvo on 0,4 Nm ja voit huoletta kiristää pistorasioiden ruuvit ja palovaroitinten sensorit, joiden maksimi kiinnityssuositus on 0,5 Nm. Kun toimintonäppäin on edessä, suoja-arvo on 1,0 Nm ja voit vaivatta kiristää kalusteruuvit ja moottoritilojen hylsyt.

Wiha Wiha speedE® -akkuruuvimeisselissä käytetään vakioakkuja. Myyntipakkauksessa on mukana kaksi akkua. Wiha-akkulaturilla voit ladata akkuja myös autossa usb-pistokkeella. Wiha Wiha speedE® ii -akkuruuvimeisselin litiumioniakku on varustettu suojapiirillä, joka suojaa akku ylilatautumiselta, syväpurkautumiselta, ylivirralta ja oikosululta.

Wiha Wiha speedE® -akkuruuvimeisselille löytyy laaja valikoima lisätarvikkeita. Wiha slimBit -vaihtokärjet, 1/4”:n hylsyt ja momenttisovittimet ovat jännitetyöhön hyväksyttyjä. Wiha-ohutkärkiä on lähes 50 erilaista. Jännitesuojattuja hylsyjä löytyy 14 mm:iin saakka. Hylsyt kiinnitetään sovittimen avulla kahvaan. Momenttisovittimet ovat esiasetettuja 0,8–4,0 Nm:n momentteja.

 

 

Turvallista työskentelyä

Wiha speedE® II -akkuruuvimeisseli on jännitetyöhön ja VDE-hyväksytty meisseli, joka on testattu 10 000 volttiin ja hyväksytty 1000 volttiin saakka IEC-standardin (IEC 60900:2012) -standardin mukaisesti.

Suojaa kättäsi rasittumiselta. Saksalaisten lääkäreiden ja fysioterapeuttien yhdistys suosittelee Wiha speedE® II -akkuruuvimeisseliä. Ergonominen kahva ja nopea ruuvaaminen helpottavat työtehtävien suorittamista ja lisäävät vaihtuvuutta työasentoihin. Wiha speedE® II -akkuruuvimeisselillä ruuvaat nopeammin, tehokkaammin ja turvallisemmin. Asennustöiden fyysisiä kuormitustekijöitä ovat erityisesti hankalat työasennot, toistotyö ja käsien voiman käyttö. Työperäiset niska- ja yläraajasairaudet aiheuttavat työntekijöille kipua ja tulonmenetyksiä, ja lisäksi ne tulevat kalliiksi yrityksille.

Rengasmainen led-valo valaisee työkohteen joka puolelta ilman varjoja. Kun toimintonäppäin on edessä (max), valo ilmoittaa lyhyellä välähdyksellä, että 1,0 Nm suoja-arvo on päällä. Huomaat sitten vaihtaa suoja-arvoasetuksen, mikäli ruuvaat pieniä ruuvausprofiileja.

 

Wiha Wiha speedE® II -akkuruuvimeisseli on pakattu L-BOXX Mini -salkkuun. Mukana pakkauksessa on Wiha speedE® II -akkuruuvimeisselin kahva, kaksi litiumioniakkua, akkulaturi usb-pistokkeella ja kaksi slimBit-vaihtokärkeä: SL/PZ2-ristiurakärki ja 3,5 mm:n urakärki. Sähkönumero 64 323 65.

 

Tilaa SLO verkkokaupasta

 

Wiha SpeedE 2

Wiha speedE® – maailman ensimmäinen akkuavusteinen VDE-ruuvimeisseli

Wiha speedE® -ruuvimeisseli ruuvaa nopeasti, hyvällä vääntötuntumalla – 1, 2, 3, valmis!

WIHAn eristetyillä käsityökaluilla on VDE-hyväksyntä

Kaksi uutta työkalusarjaa, kaarisaha ja T-kahvainen momenttiavain täydentävät Wiha-tuotevalikoimaa sähköasentajille.

Putoamissuojatut työkalut Knipexiltä

SLO työkaluvalikoimista löydät nyt myös runsaasti Knipex –tuotteita