Nyt saatavilla SLO:n varastosta suositut vakiopylväät USB-latauspisteillä.

  • USB-latauspisteet 5V DC 2,4A
  • pistorasiat 45-asteen kulmassa
  • vakiona RJ45 cat6 utp
  • liitosjohtojen pituus 5 m kalusteelta
  • korkeus 2,3 m
  • Pat. FI-126729 Pat. SE-538944
  • vapaasti seisova, jalusta tilattava erikseen
  • väri valkoinen

 

 PRP 423USB PRP 443USB
 3-os pistorasia + 2*USB 3-os pistorasia + 2*USB
 2*RJ45 cat 6 utp 4*RJ45 cat 6 utp
 4-os pistorasia 4-os pistorasia
 Snro 1444634 Snro 1444635
 PRP 1JH jalusta 14 445 53 PRP 1JH jalusta 14 445 53

 

 

Ylöjärveläinen perheyritys Pajap Oy on erikoistunut alumiinisiin pistorasiapylväisiin ja alastuloputkiin. Vakiomallien lisäksi tuotteita on saatavana räätälöitynä, projektikohtaisesti. Kotimaisuus ja yrittäjävetoinen tuotanto takaavat nopeat toimitukset kaikenkokoisiin tarpeisiin. Yritys on hyväksytty kotimaisen työn liiton jäseneksi. Sen valmistamille pistorasiapylväille ja alasottoputkille on myönnetty avainlipputunnuksen käyttöoikeus.

 

 

Theben theLuxa-sarjan liiketunnistimet

Kehitetty nykyaikaisen valaistuksen ohjaustarpeisiin

Soneparilta löydät monipuolisen valikoiman – Varasto on suurempi kuin koskaan ennen

Jo nyt Soneparin myyntiohjelmassa sekä varastovalikoimassa olevien tuotteiden lukumäärä on markkinoiden suurin ja tuotteiden saatavuus huippuluokkaa. Tarjolla paljon vaihtoehtoja Hyvä saatavuus ja valikoiman monipuolisuus ovat Soneparin keskeisimpiä lupauksia asiakkaille. Olemme vuoden vaihteessa avanneet asiakastarpeiden perusteella jo yli 1000 uutta varastotuotetta keskusvarastoon ja lisäämme vielä tuhansia. Kattavammalla valikoimalla olemme halunneet varautua muun muassa maailmantilanteesta aiheutuviin yllätyksiin. Valikoiman tarkoituksenmukaisuus suunnittelun perustana Soneparilla on monimuotoinen asiakaskunta ja tarpeisiin vaikuttavat niin maantieteelliset kuin alueelliset tekijät. Siksi tarkastelemme jatkuvasti valikoimaamme ja mietimme sen tarkoituksenmukaisuutta. On itsestään selvää, ettei sama tuote sovellu kaikkialle, joten laaja tuotevalikoima on tärkeä. Näin tarjolla on aina oltava vaihtoehtoja eri toimittajilta ja brändeiltä. Asiakkaidemme tyytyväisyys onkin meille tärkeää ja haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä. Sitä työtä me soneparilaiset jatkamme väsymättömästi nyt ja tulevaisuudessa. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Tutustu tästä uusiin varastotuotteisiimme Prysmianilta C-pro -sarjan MCMK-kaapelit Aceflex -asennuskaapeli esim. sähköauton latausasemille XMJ asennuskaapeleihin nippukoot: - 3x1,5 R100 - 3x2,5 R100 - 5x1,5 R100 - 5x2,5 R50 Meka Pro Hyllytarvikkeita Mustat DALI-kosketinkiskot Ensto Ensto intro mustana ELKO PLUS mustana SG Install Kalustesarja Lämpöpumput Laajennettu keskusvarastovalikoima ilmalämpö- sekä ilma/vesilämpöpumppuja ja lisätarvikkeita [/su_table]

Schneider Electric uudet 2-pistorasiat lisäominaisuuksilla nyt saatavilla

Schneider Electric on tuonut markkinoille kaksi edistyksellistä pistorasiauutuutta. 2-pistorasian USB liittimillä ja 2-pistorasian, johon on integroitu liiketunnistin ja valo.