Petteri Mattinen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
13.3.2018

SLO on merkittävä kaapelitoimittaja Suomessa. Meidän kautta kulkevat asennusjohtimet, keskijännitekaapelit tarvikkeineen sekä teollisuuden instrumentointi-, ohjaus- ja kenttäväyläkaapelit.

Valikoiman kehittämiseksi olemme selvittäneet asiakkaidemme tarpeita. Mutta kuuntelua täytyy tehdä jatkuvasti, jotta pystymme täyttämään muuttuvat tarpeet ja toiveet.

Suomen talouskehitys, teollisuustuotanto ja vienti ovat vuoden aikana ottaneet isoja harppauksia eteenpäin. Nyt on tärkeätä varmistaa, että teemme oikeita asioita. Haluamme olla mukana luomassa menestystä asiakkaidemme liiketoiminnassa.

Tästä linkistä pääset teollisuuskaapelikyselyyn. Toivomme runsaasti vastauksia sekä näkemystä ja toiveita liittyen SLO:n kaapelivalikoimaan. Näin voimme kehittää tarjontaamme vieläkin paremmaksi.

Faber Kabelin PVC- ja PUR- eristeiset EFK-energiansiirtoketjukaapelit

Energiansiirtoketjujen käyttö on yleistä eri teollisuuden aloilla. Oikeantyyppisen energiansiirtoketjukaapelin valitsemalla voidaan välttää kaapelin vaurioitumisesta aiheutuvat turhat kustannukset.

Eupen H07RN-F (VSN) Eucaflex Plus kumikaapeli

Laadukasta Eupen Eucaflex Plus kumikaapelia käytetään liitoskaapelina kone- ja laiteasennuksissa, ja se soveltuu keskiraskaisiin ja raskaisiin mekaanisiin rasituksiin sisällä ja ulkona.

Televes RG-6T ja RG-11T-koaksiaalikaapelit

Rakenna luotettava antenniverkko kiinteistön runkokaapeloinnista huoneistoon saakka.