Petteri Mattinen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
13.3.2018

SLO on merkittävä kaapelitoimittaja Suomessa. Meidän kautta kulkevat asennusjohtimet, keskijännitekaapelit tarvikkeineen sekä teollisuuden instrumentointi-, ohjaus- ja kenttäväyläkaapelit.

Valikoiman kehittämiseksi olemme selvittäneet asiakkaidemme tarpeita. Mutta kuuntelua täytyy tehdä jatkuvasti, jotta pystymme täyttämään muuttuvat tarpeet ja toiveet.

Suomen talouskehitys, teollisuustuotanto ja vienti ovat vuoden aikana ottaneet isoja harppauksia eteenpäin. Nyt on tärkeätä varmistaa, että teemme oikeita asioita. Haluamme olla mukana luomassa menestystä asiakkaidemme liiketoiminnassa.

Tästä linkistä pääset teollisuuskaapelikyselyyn. Toivomme runsaasti vastauksia sekä näkemystä ja toiveita liittyen SLO:n kaapelivalikoimaan. Näin voimme kehittää tarjontaamme vieläkin paremmaksi.

Laadukkaalla kaapelin liitoskohdalla vältetään taloudellisia tappioita

Liittäminen on helppoa, osat yhteen ja se on siinä. Valitettavasti asia ei ole ihan näin yksioikoinen eikä onnistunut liitos ole itsestäänselvyys. Nimittäin, vain muutaman nanometrin tai toleranssien ylitykset saattavat muodostaa mittavat taloudelliset tappiot. Epätäydellisyys on kuitenkin vältettävissä, kunhan huomioi muutaman tärkeän asian. Kirjoituksessa kerron, mitä kannattaa huomioida saavuttaaksesi laadukkaan liitoksen.

ETD 220 2U 192f LC ja 96f SC paneeli

Kuitupaneeli 19” 2U 192 LC Quad, ETD 220 törmäyssuojalla (TS)

Kaapelinsuojaratkaisut sähköverkon rakennuskohteisiin

Rakennusvaiheessa oikein tehty kaapelinsuojaus takaa virheettömän sähkö- ja tietoliikenneverkon toiminnan. Pipelife tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kaapelinsuojatuotteissa. Tuotteet täyttävät korkeimmat asetetut vaatimukset laadussa, toimivuudessa, käyttöominaisuuksissa ja ympäristön huomioimisessa. Valikoima kattaa tuotteet keskijännite- ja kuituverkkojen rakentamiseen myös vaativissa kohteissa.