Petteri Mattinen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
13.3.2018

SLO on merkittävä kaapelitoimittaja Suomessa. Meidän kautta kulkevat asennusjohtimet, keskijännitekaapelit tarvikkeineen sekä teollisuuden instrumentointi-, ohjaus- ja kenttäväyläkaapelit.

Valikoiman kehittämiseksi olemme selvittäneet asiakkaidemme tarpeita. Mutta kuuntelua täytyy tehdä jatkuvasti, jotta pystymme täyttämään muuttuvat tarpeet ja toiveet.

Suomen talouskehitys, teollisuustuotanto ja vienti ovat vuoden aikana ottaneet isoja harppauksia eteenpäin. Nyt on tärkeätä varmistaa, että teemme oikeita asioita. Haluamme olla mukana luomassa menestystä asiakkaidemme liiketoiminnassa.

Tästä linkistä pääset teollisuuskaapelikyselyyn. Toivomme runsaasti vastauksia sekä näkemystä ja toiveita liittyen SLO:n kaapelivalikoimaan. Näin voimme kehittää tarjontaamme vieläkin paremmaksi.

LiteRex-asennuskaapelia saatavilla nyt myös mustana

Rekan asentajaystävällinen LiteRex - asennuskaapelituoteperhe täydentyi uudella värillä!

Nestorin valikoima täydentyy C-paloluokan kaapeleilla

Ensimmäisenä valikoimaan tulee uudistettu versio FTMSU-kaapelista, jonka paloluokka on Cca -s1b, d0, a1, eli se soveltuu vaativimpiinkin sisäasennuskohteisiin Suomessa.  

AFUX-HF C-PRo tarjoaa ylivertaisen valikoiman

Halogeeniton ja palotilanteessa vähän savuava Draka AFUX-HF C-PRo kaapeli täyttää CPR:n Cca-s1,d1,a1 –paloluokan vaatimukset.